BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Интимност на работното място? 5 5 2

Интимност на работното място?

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Интимност на работното място?

Писане by covington on Пет Фев 04, 2011 10:32 pm

Айде да мръдна малко от форума с игрите... за спорт поне : )

С такава ситуация личен опит (още) нямам. За щастие май. Защото както се познавам и знам що за прерия ми трябва като лично пространство, плюс добавения неизбежен стрес от работата... Теоретично обосновано предполагам, че много бързо ще прегори фитилът.
За разлика от опит обаче наблюдения имам доволно много и те само потвърждават тезата, че идеята не е много добра. Едни напускания спонтанни, едни разтегнати мълчания - кошмари на квадрати. Но пък предполагам, че има много случаи, в които си струва да се опита. Късмет на всички, които имат живи хора около себе си на работа ;Р

Иначе темата ме накара да се замисля за нещо, което е малко оф-топик, ама айде карай. От трите ми досегашни работни места две от позициите съм ги приела, защото някой в екипа ме е накарал да погледна втори път. При това с ръка на сърцето мога да кажа, че не е било на база "бе надявам се да ни се падне да караме overtime заедно", просто жените са ми направили впечатление и съм решила, че работата покрай тях може да е с една идея по-приятна. Имайки предвид, че в единия случай беше брутално грешна преценката, и аз все още търся логиката на решението Very Happy

covington

Брой мнения: 792
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by Roshko on Нед Май 22, 2011 5:28 pm

не знам дали съм против или не, но с мойта работа никакъв шанс, брандирам автомобили, и работя предимно в авто къщи и сервизи, а там са само мъже, в офиса са само жени (омъжени с деца) Wink
така накратко казано няма какво да ме изкуши на работното място освен някоя мацка по улиците до като аз се въртя около поредния автомобил Cool

Roshko

Брой мнения: 9

Писане by Light power on Нед Май 22, 2011 11:00 pm

О, доста противоречив въпрос за мен... От една страна си казвам, че не е правилно да смесвам работата с удоволствието, а от друга - умирам си да флиртувам с някоя готина колежка. Само при мисълта, че мога да я сваля на обществено, официално или работно място и това прави желанието ми още по-силно и несдържано. И тогава през главата ми минават безброй мръсни помисли, като класическата е да я любя страстно и вихрено върху някое бюро и тя да ми се моли за още и още... Kiss Не знам как да се овладея в такава ситуация, след като около мен се разхождат само жени с дълбоки деколтета..Работила съм на много места, но до сега не съм си позволявала да се развихрям с колежка, все пак съм се държала сдържано, но какво ми е в главата..хаха само един Господ знае. Smile

Light power

Брой мнения: 238

Писане by sonnyL on Пон Май 23, 2011 10:04 am

Интимност, защо пък не? Smile Работно място...е, и , въпрос на география, а след раздяла , ако има винаги можеш да наблюдаваш развитието

sonnyL

Брой мнения: 49
Местожителство: sofiq

Писане by Гост on Пон Май 23, 2011 9:08 pm

Хората са казали: " Където си вадиш хляба ,не си вади оная работа "

и са прави Wink

Гост
Гост