BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Интимност на работното място? 5 5 2

Интимност на работното място?

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Интимност на работното място?

Писане by Ihina on Вто Дек 08, 2009 7:39 pm

Аз го отдавам на комбинация от потрошеното гейдарче, на моята на моменти болезнена срамежливост, плюс липса на ответен интерес, бил той емоционален, сексуален и какъвто и да е там...

И понеже си падам свенлива, трудно бих направила първата крачка, бих инициирала каквото и да било и т.н. Ъъъ... всичко друго, което ми идва като обяснение е леееееко лично, тъй че... Надявам се това да е достатъчно като отговор Neutral

@lira И аз благодаря за пожеланията... Да се надяваме, че новата работа ще ми донесе късметче Very Happy

Последната промяна е направена от Doña Dyke на Чет Дек 17, 2009 11:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Необходимост от отделна тема.)

Ihina

Брой мнения: 663
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: Интимност на работното място?

Писане by lira on Вто Дек 08, 2009 7:55 pm

недей с колежки! иначе, дано

lira

Брой мнения: 872

Писане by Ihina on Чет Дек 17, 2009 9:08 pm

lira написа:недей с колежки! иначе, дано

Хубаво речиш ти, не с колежки! Ама какво да направи чивека, като отляво и отдясно го бомбардират едни секси, сипкави гласове... :lol: Слагам си тапите на емпетрилъра /тук разбирайте айпода ми/ в ушите, залепям си очичките в монитора и се правя, че не чувам и не виждам :lol:

М/у другото, сестра ми се запозна с приятеля си /с когото вече поне три-четири години са заедно/ на работното място... Така че не знам това до колко оказва влияние върху връзката, а и доколко зависи какви са елементите във въпросната връзка... Мъж-мъж, жена-жена и жена-мъж... Майка ми и баща ми също на работното място са се запознали... Дори след като напуснаха едната вирма, се преместиха заедно в друга и работиха още доста години в новата...

Предполагам нещата могат да свършат и добре и зле... :o Човек никога не знае... Ако знаеше, щеше да е адски скучно Smile

Ihina

Писане by jessy on Чет Дек 17, 2009 9:41 pm

Еее, какви са тея аподи в ушите, я махай слушалките и скачай смело. Very Happy
Връзките на работното място са си много готини, обаче малко кофти се получава ако връзката приключи, ама щеш не щеш трябва да се гледате всеки ден. Smile

jessy

Брой мнения: 395

Писане by Ihina on Чет Дек 17, 2009 10:09 pm

jessy написа:Еее, какви са тея аподи в ушите, я махай слушалките и скачай смело. Very Happy
Връзките на работното място са си много готини, обаче малко кофти се получава ако връзката приключи, ама щеш не щеш трябва да се гледате всеки ден. Smile

Аха, скачай, ама да не забравяме за потрошения ми гейдар... Ше взема да счока /не че наистина ще взема да скоча/ :lol: и ще вземе да стане сконфуз Embarassed Иначе вече заформих дружески отношения с няколко колежки... :o

А пък то само едното ушо е запушено /човекът не може да работи без музика Smile /... Другото като СЕТИ следи непрестанно за "извънземни" :lol: :cheers:

Ihina

Писане by burntwithdesire on Чет Дек 17, 2009 10:36 pm

Ахх "извънземни"! Хаха, как ми е присъща тази метафора относно гей жените хаха! Cool

Абе аз съм чувала често как с една жена на работа, после със същата тази жена вкъщи, т.е. по цял ден с нея - не е много хубаво, ама.... Всъщност това съм го чувала само от мъже хах. Не знам валидно ли е за нас.

Ако трябва да споделя минимален личен опит, имах близости с едно момиче от съседната група в университета. Общо взето разтеглено във времето ни протичаха нещата, пък беше ни забавно отначало, разбирахме се. От моя страна нещо не се получи... ии сега е доста странно помежду ни. Хем нямам нищо против да общуваме, но гледам и да спазвам видима дистанция, за да не се получи подвеждане отново. В което съм толкова добра...

Та като изключим несполучливите опити, съм ЗА търсене на работното място. Smile Все пак разбираемо е, след като прекарваш по-голямата част от деня си там.

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire

Писане by Ihina on Чет Дек 17, 2009 10:53 pm

Той животът ще си покаже къде, кога, как и с кого... Пък аз ако не скоча, не значи, че ще се възпротивя някоя да ми... ахам... скочи на мен Embarassed Стига да разбера, че някой ми скача, преди да са ми потрошили гръбнака :lol: :cheers: Малко съм бавна в тези работи Embarassed :o

Ihina

Писане by Doña Dyke on Чет Дек 17, 2009 11:29 pm

@lira Не разбрах защо не с колежки? Twisted Evil

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by lira on Пет Дек 18, 2009 12:56 am

Причините за "НЕ с колежки" за мен са много. Започваме от варианта, в който тя (колежката) не е позитивно настроена към лесбо свалки и се получава офисно напрежение, в което всички колежки си мислят, че ги сваляш, щото нали, такова, те лесбийките свалят всички жени. Отиваме на вариант, в който нещата се получават за известно време, но следвайки основната житейска логика за преходност, приключват в един момент и тогава някакси е много неприятно да ходиш на работа, едно такова тъпо става. И перфектния вариант, в който всичко е като от приказка, около вас пеят птички, разцъфват цветенца и скачат розови зайчета и...отиваш на работа И трябва да работиш, еми, съжалявам, но лично аз не мога да се съсредоточавам много ако възлюбената е около мен. Всички тези размишления си важат за мен и съм сигурна, че има безброй други варианти, които оборват тезата ми, а и съм сигурна и, че ако срещна "специална" жена в работата ми, няма много много да му мисля. Просто малко предпазни мерки. И за да има някакъв личен елемент, ще кажа, че съм работила с гаджето си и имах проблем със съсредоточаването и някакси не можех да си върша много добре работата, освен това, когато тя се "сближи" с шефа положението стана лееекинко тегаво. Да да, грешката е моя Ihina, ако те влече, давай и с колежки, и с колеги, важното е любов да има!

lira

Писане by Doña Dyke on Пет Дек 18, 2009 9:44 am

Ясно е, че всеки си има теории. Твойта не ми е чужда, но може би действително зависи от човека, защото за мен не би имало по-голямо удоволствие да споделям повече време (включае работно) с обичаната от мен жена. Разбира се тук говоря за "перфектния вариант" с птичките и тревичките или поне за някакво взаимно споделяне на интерес.

Мизерии могат винаги да станат, така че голяма нужда от предпазни мерки не виждам, особено що се отнася до предполагаема любов. И без това повечето се оплакваме от "развалени гейдари" и трудно намиране на подходящ обект на чувства като цяло, за да се крием зад допълнителни стени, ако изникне нещо подходящо, макар и на работното място.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by lira on Пет Дек 18, 2009 10:04 am

Ами всъщност нещата винаги зависят от контекста, аз затова не съм особено принципна. По принцип биха могли да възникнат усложнения, но пък ако срещна някоя подходяща девойка в работата, както казах, не бих се замислила особено. А това с гейдарите си е малко тъмна мистерия, прекалено много хора, включително жени, са с доста объркана представа за сексуалността си. И така, за колежките, Диди, ако четеш в този форум, пиши ми на ЛС Smile

lira

Писане by burntwithdesire on Пет Дек 18, 2009 11:09 am

^ Хахаха Very Happy

А какво работите всъщност, мили дами? Rolling Eyes

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire

Писане by lira on Пет Дек 18, 2009 11:26 am

ето ето, казвам си веднага, въпреки че има друга такава тема. Аз работя в агенция за маркетингови проучвания. Айде, Диди, пиши вече, хахахаха Very Happy

lira

Писане by jessy on Пет Дек 18, 2009 12:08 pm

И аз си казвам веднага. Работя в един магазин за алкохол и цигари, докато изкарам магистратурата, пък после ще видим.

jessy

Брой мнения: 395

Писане by lira on Пет Дек 18, 2009 12:11 pm

ооо, алкохол и цигари Very Happy аз често навестявам подобни магазини, особено за алкохол :drunk:

lira

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics