Защо не говорим?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 7 от 7 • Share •
Страница 7 от 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Защо не говорим?
Извинявам се ,че питам така , нова съм тук,но ми направи впечатление ,когато вляза никога никой не е онлайн в чата...аз обичам да пиша...и според мен директният чат е най-добрия вариант...Нарочно ли се отбягва...има ли причина някаква за която да не зная..?

***PoIsOn IvYyY***- Брой мнения: 3
Местожителство: Burgas
За директен чат е най-добре скайп :Д
И аз се чудя защо няма особена активност, ама като гледам тук повечето хора са мноого над възрастта ми и ме е малко срам да си пиша с големи ...
И аз се чудя защо няма особена активност, ама като гледам тук повечето хора са мноого над възрастта ми и ме е малко срам да си пиша с големи ...

Ins@ane- Брой мнения: 112
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
То и аз съм тей

stifito1- Брой мнения: 436
Местожителство: Gorna Orqhovica
Мисля ,че точно затова са форумите...да исказваме мнение...да разсъждаваме по въпроси ,който ни вълнуват...по-лесно е,а и можеш да споделиш проблеми..да ги обсъдиш,като хората...

***PoIsOn IvYyY***- Брой мнения: 3
Местожителство: Burgas
ами чатът съвсем съзнателно или несъзнателно се избягва според мен заради основната идея на форума и неговата структура - да има по-широка осмислена дискусия на темите, да се избягват кратките отговори и изречения. който иска чат - оставил си е +координати.
а пък точно и това му е якото тук, че колко по-лесно се преминава в дискусия и размяна на мнения независимо от годините на потребителките, което понякога на живо търпи известни пречки. така че, за срамуването world_of_pain, мисля никой не би те отхвърлил най-малкото щом пишеш на бълграски и грамотно
а пък точно и това му е якото тук, че колко по-лесно се преминава в дискусия и размяна на мнения независимо от годините на потребителките, което понякога на живо търпи известни пречки. така че, за срамуването world_of_pain, мисля никой не би те отхвърлил най-малкото щом пишеш на бълграски и грамотно
burntwithdesire написа:ами чатът съвсем съзнателно или несъзнателно се избягва според мен заради основната идея на форума и неговата структура - да има по-широка осмислена дискусия на темите, да се избягват кратките отговори и изречения. който иска чат - оставил си е +координати.
Абсолютно съм съгласна.

AEstetics- Брой мнения: 6
Страница 7 от 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics» Защо плачат жените??????
» ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
» Кучето и тоалетната...
» Кокоши трън
» Хълцане при бебета
» ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
» Кучето и тоалетната...
» Кокоши трън
» Хълцане при бебета
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 7 от 7