BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Защо не говорим?

Страница 6 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Защо не говорим?

Писане by feet of clay on Сря Май 05, 2010 12:33 am

пък аз си мисля за нещо, което една приятелка ми каза - е какъв да ми е стимула да споделям още, като ми се отговаря с един ред?!?! или с безумен въпрос...
ни флаа един вид, хахахахаха - споделянето предполага да има две страни - иначе си е чисто натрапване, поне за тъжна мен...
бъдете щастливи anyway... Rolling Eyes

feet of clay

Брой мнения: 636
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by aX Tuuu... on Сря Май 05, 2010 3:20 pm

Ех, feet of clay ... като пиша това и се сещам как ти отговорих на един пост с няколко параграфа и гледах да не приемам лично, че не ми отговаряш Very Happy. + Това с жените никога не е ясно дали някоя не е внимавала да не ти се натрапва пък на теб Wink. Получават се такива неща в общуването... включително безумните въпроси... Онзи ден ме питаха "защо не сте доволни от услугите ни след като ние се стараем всичките ни клиенти да са щастливи, въпреки, че не можем да Ви помогнем, иначе ясно, че сте си платили?" Моляяяяяяя?

Така или иначе не смятам, че някой е искал да те нарани или натъжи допълнително... дори смятам, че всички се стараят за... точно обратното... пък и аз друг път жирафи не бях подарявала Smile.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by feet of clay on Чет Май 06, 2010 4:30 pm

хахахаха - сега наистина разбирам защо си се кръстила ах Тиии
разбирам какво ми казваш - и аХ Тиии, колко не ми се иска да си права, но бих била глупачка, ако не се съглася. така е, много си права
бих искала и да уточня - никой от сайта не ме е натъжавал. просто мразя да мрънкам и товаря околните с проблемите си, но не мога и да крия, че съм тъжна и наранена
съжалявам, че се изпуснах и позволих на тъгата и отчаянието ми да диктуват този ми пост

aX Tuuu... написа:... пък и аз друг път жирафи не бях подарявала Smile.

ето това вече ме накара да се усмихна гордо - благодаря на всички ви и жирафите, хохо

feet of clay

Писане by Kris on Пон Май 10, 2010 8:50 am

Имаше и има много форуми преди този. Много неща се изписаха и бяха дискутирани, сякаш в някакво далечно минало.
Въпреки това си спомням доста от популярните теми в които съм взимала участие. Съвсем нормално е, след като не съм си променила мнението, да не повдигам и въпроса. Това е един от основните проблеми. Друг е и че някои тук още не се познаваме. Така да се каже- още опипваме почвата и правим добро впечатление. И в този ред на мисли съм склонна да се съглася / донякъде обаче/ с chernata_perla. В смисъл... по повечето теми, " активно" пишещите тук имат едно мнение, така че разговорът става малко... постен...

Kris

Брой мнения: 113

Писане by aX Tuuu... on Вто Май 11, 2010 11:12 pm

Е то бива бива добро впечатление...

aX Tuuu...

Писане by Kris on Сря Май 12, 2010 6:25 am

Very Happy
Хаха.
Викаш да спираме с доброто впечатление ли?

Kris

Писане by aX Tuuu... on Сря Май 12, 2010 9:38 am

Ееееееееее... всеки си знае, пък и никой не е имунизиран срещу лошите впечатления .

За себе си мога само да кажа, че ми е значително по-добре да администрирам и модерирам приятни хора... тоест цивилизовани и това е така понеже тези хора могат да се изразяват нормално, без да звучат като разярени катерици . Е, сега, от време на време има и някой с психични разстройства от женски или мъжки пол, но това са изключения, а Доктор Психо я има с друга цел.

Съвсем нормално е хората да имат различни мнения, но вярвам, че колкото и да са противиположни, могат да ги изразяват човешки и да осъзнаят, че всеки има правото на своето различно мнение. Някаксиииии... не мога да се съглася, че тук сме особено съгласни по темите. Просто се изразяваме добре Smile, за което в "Редакцията" сме особено благодарни.

aX Tuuu...

Писане by Kris on Сря Май 12, 2010 9:44 pm

На моменти и аз съм разярена катерица, само че не виждам смисъл да си го изкарвам тук, при положение, че май повечето девойки не ги и познавам...
Може пък да се страхуват, а?

Kris

Писане by aX Tuuu... on Чет Май 13, 2010 12:01 pm

Абе слаба метафора беше това с разярената катерица, но така или иначе не разбирам частта, в която хората доказват себе си зад анонимна или не до там анонимна самоличност като оплюват нещо. На мен лично ми харесва, когато хората описват и изразяват себе си с нещата, които харесват, вместо тези които не харесват, но това, отново си е лично мнение и не го натрапвам на никого.

Иначе не разбирам, от какво да се страхуват?

aX Tuuu...

Писане by Kris on Чет Май 13, 2010 4:42 pm

От провокативни постове, от реакцията на съфорумки, които мислят различно...

Kris

Писане by Doña Dyke on Чет Май 13, 2010 6:00 pm

Мммм... това би противоречало с множеството изказвания за скука поради единомислие, не е ли така? Wink

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1092

http://www.bgles.com

Писане by aX Tuuu... on Чет Май 13, 2010 6:14 pm

@Kris:

Мхм! Ами това е доста ограничаващо, ако е така, но е единствено и само лично решение. Независимо дали хората тук търсят някакъв тип връзка, подкрепа или просто искат да споделят мнение... според мен най-важното е да бъдат себе си. Не знам иначе какво би могло да се получи от една такава връзка, например, а и не виждам забавната част.

Понеже моята работа тук, освен като участничка, е да трия и коригирам постовете, да напомням на всички да използват кратки цитати, да пишат на кирилица и да четат правилата на форума ...
съм много далеч от идеята, че всички ме харесват, хаха, но и да нямах такава "работа" пак щях да съм далеч от такава мисъл. Пък и тоооо..., ако те харесват вече идват въпросите... "ама повече ли от някой друг"... "ама истински ли?", а всички знаем, че такъв висок рейтинг може да има само премиерЪТ. Някакси приемам за даденост, че хората мислят различно, а и ние тук имаме дори по-голяма толерантност, понеже знаем какво е дискриминация. Просто не си падаме по псувните, изблиците на ярост и обидите към други хора..., обратното на което сме се опитали да дефинираме като "спазване на добърия тон".

aX Tuuu...

Писане by feet of clay on Пет Май 14, 2010 2:05 am

брех, О, Божетата показаха човешки вид, хахахахаха
не ви е типично - излагате се, о, Божета, хихихи
според мен най-яко е да имаш толерантност без да си изпитвал дискриминация...ама де го туй джувотно, хахаха - невъзможен жираф си е туй и туй то, хихи
забравяш нещо, аХ Тиии - това е акъла да се намесиш подходящо и да ни срежеш така, че да нямаме къде да мърдаме, освен да се поправим, ахахаха - това, което мен лично ме кефи в теб - умирам си за "прави до мозъка на костите си хора", хахахахахаха - пълен риспект по въпроса Embarassed

feet of clay

Писане by AEstetics on Пон Авг 30, 2010 8:59 pm

Не забравяйте все пак, че bgmama е форум за млади майки Smile, които са се отдали на малките дечица, общуват ограничено и компенсират виртуално. А тук предполагам възрастта нна потребителките е между 15 и 30 Smile.

AEstetics

Брой мнения: 6

Писане by dany23 on Вто Авг 31, 2010 12:08 pm

В разгара на лятото сме все пак и повечето от нас се занимават с други дейности различни от интернет.
Нова съм в този форум и наистина е приятно да видя че тук липсват цинизмите, ругатните и обидните епитети които се използват в някои други форуми.
А относно споделянето- някои неща са прекалено болезнени и обсъждането им отваря раната отново и отново, поне това е моето скромно мнение.

dany23

Брой мнения: 50

Страница 6 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics