Защо не говорим?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 7 • Share •
Страница 2 от 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Re: Защо не говорим?
@lira Ти ги постни, пък ще видим. Няма срамни сладки.
Ако искаш предварително одобрение, за да си по-сигурна, дай жокер за формата. 

Ако искаш предварително одобрение, за да си по-сигурна, дай жокер за формата. 

Doña Dyke, мне - без ограничения. Все пак колкото по-неразбираеми и приличащи на някаква неопределима земна маса с подозрителни багри - толкова по-забавно.
Боички знам, че по принцип има в Метро. Там поне би трябвало да са в индустриални количества, но бяха изкупени, като проверявах.
lira, хаха точно тук ли би трябвало да са цензурирани??
А всъщност е възможно да има срамни сладки..... ако... :lol:
А толкова ли лесно било с отгатването на номера, може ли така символичен :Р
Боички знам, че по принцип има в Метро. Там поне би трябвало да са в индустриални количества, но бяха изкупени, като проверявах.
lira, хаха точно тук ли би трябвало да са цензурирани??
А всъщност е възможно да има срамни сладки..... ако... :lol: А толкова ли лесно било с отгатването на номера, може ли така символичен :Р
Ами номера не, ама адреса може и да го налучкаш така, той вече е силно символичен, съдба, кво да се прави.
На мен започва да ми се заформя идея за коледна фотосесия "Сладко изкушение"......определено
На мен започва да ми се заформя идея за коледна фотосесия "Сладко изкушение"......определено

lira- Брой мнения: 824
@burntwithdesire Това се опитвам и аз, макар и индиректно, да обясня на lira пък и да я предизвикам да направи някое и друго самопризнание, защото само възбужда любопитство... 
Бои би трябвало да има и в Пикадили, въпреки че си признавам, че никога не съм търсила.
И понеже се ентусиазирам бързо, чак намерих линк, който да улесни босите в готвенето: http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=314]

Бои би трябвало да има и в Пикадили, въпреки че си признавам, че никога не съм търсила.
И понеже се ентусиазирам бързо, чак намерих линк, който да улесни босите в готвенето: http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=314]
Е аз щях да накарам мама да удари едно рамо за тестото, ама май така няма да е много честно, за това ще се потрудя самичка, пък дано да стават и за ядене. 

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
Хехе ще има облаци брашно из кухните изглежда 
Doña Dyke, аз не мисля, че ще издаде нещо. Сигурно ще бъдем оставени докарай на... кулинарните ни фантазии. :lol:

Doña Dyke, аз не мисля, че ще издаде нещо. Сигурно ще бъдем оставени докарай на... кулинарните ни фантазии. :lol:
Аз извъобще няма да се брашня... Направо ще си мина на варианта със стихчето :cheers: Музата за готвене ми идва много по-рядко за готвене, отколкото за рими :lol:

Ihina- Брой мнения: 660
@burntwithdesire Хммм, мислиш ли? А ако я питаме директно?
lira, не ни оставяй тънещи в недоумение 
@Ihina Стиховете се броят, само ако възхваляват нечии рейнбоу бисквитки, нали знаеш...
lira, не ни оставяй тънещи в недоумение 
@Ihina Стиховете се броят, само ако възхваляват нечии рейнбоу бисквитки, нали знаеш...
Doña Dyke написа:@Ihina Стиховете се броят, само ако възхваляват нечии рейнбоу бисквитки, нали знаеш...
Само речете чии рейнбоу бисквитки да възхваля и такава одичка ще избацкам :cheers:
Само не ме карайте бял стих да пиша, че там ме няма 

ахахаха, не е ли по-интересно малко да си пофантазирате
само като жокер, ще ви кажа, че нито мога да правя тестени сладки или каквито и да било други сладки, нито обичам особено много. Фотосесията ще набляга на други сладости, но подозирам, че ще ми трябва помощ за реализацията. Относно цензурата, ще ви се оплача, че току що ми свалиха профилната снимка от фейсбук и затова съм малко притеснена!
само като жокер, ще ви кажа, че нито мога да правя тестени сладки или каквито и да било други сладки, нито обичам особено много. Фотосесията ще набляга на други сладости, но подозирам, че ще ми трябва помощ за реализацията. Относно цензурата, ще ви се оплача, че току що ми свалиха профилната снимка от фейсбук и затова съм малко притеснена!
Еми, чакай поне някой да направи такива все пак. Иначе аз лично не държа за възхвалява рейнбоу бисквитки, важното е да се твори. 

Че каква е била тази профилна снимка, че да я свалят?

@Ihina На музата не може да се заповядва. Вярвам, че ти сама ще усетиш чии бисквитки са най-достойни.
@jessy То това с възхвалата не е насила. Всеки прави каквото може за каузата.
@jessy То това с възхвалата не е насила. Всеки прави каквото може за каузата.

Приема се! Ще изчакам да видя чии "бисквитки" ще ме музират и ще действат със стихчето...
Интересно ми е, обаче, колко ли гола трябва да е една снимка, за да е НЕприлично гола :lol:

Интересно ми е, обаче, колко ли гола трябва да е една снимка, за да е НЕприлично гола :lol:

Страница 2 от 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Similar topics» Защо плачат жените??????
» ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
» Кучето и тоалетната...
» Кокоши трън
» Хълцане при бебета
» ЗАЩО МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ПСУВА ???
» Кучето и тоалетната...
» Кокоши трън
» Хълцане при бебета
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 7