Стават ли чудеса по Коледа?
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1 • Share •
Обичате ли Коледа?
Стават ли чудеса по Коледа?
Хайде на коледната тематика.
Освен анкетата споделете какви подаръци предпочитате? Практични, романтични или най-вече скъпи
и с кого прекарвате празниците обикновено? С родата, приятели или с благоверната?
Освен анкетата споделете какви подаръци предпочитате? Практични, романтични или най-вече скъпи
и с кого прекарвате празниците обикновено? С родата, приятели или с благоверната?
Re: Стават ли чудеса по Коледа?
романтични, с благоверната (може и да не е толкова блага, нито пък верна), в легло/ вана/ джакузи/ на пода/ пред камина, с кратки паузи за закупуване на допълнително количество алкохол. Весели празници :santa: хохохохо

lira- Брой мнения: 872
Ами коледното ми настроение се изпари преди доста години и от тогава никакво го няма. За мен си е ден като всеки друг, на който разни хора са решили, че трябва да се подаряват разни подаръци. Обикновено ги прекарвам със семейството или с приятели, абе както се случи. А за подаръците-много мразя да подарявам или да получавам практични подаръци. За мен е абсолютна липса на творчество и ентусиазъм да подариш на някого пуловер примерно.
Аз ще си чакам коледното настроение, а на вас пожелавам Весели празници.
Аз ще си чакам коледното настроение, а на вас пожелавам Весели празници.

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
Като цяло и аз като Jessy нямам празнично натроение, пък и тази година ще работя на някои от празниците. Единственото хубаво по коледа е, че се виждам със семейството си, иначе за пиене има и други дни...а пък подаръци предпочитам да подарявам и получавам без повод - през някой най-обикновен делничен ден 

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Similar topics» Весела Коледа!
» Вярват ли децата ви в дядо Коледа!?
» Къде ще празнувате Коледа и Новата Година?
» Легендата за св. Николай и Дядо Коледа
» Кръстова гора
» Вярват ли децата ви в дядо Коледа!?
» Къде ще празнувате Коледа и Новата Година?
» Легендата за св. Николай и Дядо Коледа
» Кръстова гора
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1