BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

От пръв поглед 5 5 8

От пръв поглед

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: От пръв поглед

Писане by itsaholic on Вто Яну 11, 2011 10:53 pm

A, да! Тук съм с Blood Sugar Sex Magik ... Опитвам се да открия маниера и, всеки си има някакъв си негов маниер, който се изразява във всичките действия на човека. Дали ще е някакво малко жестче, или повдигане на вежда хехе, тон в гласа, конкретна поза на част от тялото, или незнам, би трябвало вече да сте ме разбрали, м?

itsaholic

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Върнете се в началото Go down

Писане by © on Съб Фев 12, 2011 6:46 pm

Абсолютно нямам конкретен отговор на въпроса...
Никоя жена не наподобява друга.. Всяка е специална,единствена и притежава своята Вселена. Харесвала съм диаметрално различни жени. Усещането за нея,което изпълва пространството и мен е това,което е важно. Успея ли да я вдишам с всички сетива,да погледна в душата й...спре ли дъхът ми..това стига. Пръв поглед? Всеки първи поглед е различен. Понякога се спира върху очите й и не слиза по-надолу. Абсолютно омаловажава другите несъвършенства. Понякога е само тембърът на гласа. Понякога е невидимия контрол над мен,даден някак си несъзнателно и даром. Друг път е начинът по който уверено крачи,сякаш притежава земята..
Често ,когато на пръв поглед няма нищо ,което да ме привлече чисто физически,се оплитам в други мрежи- тя ме вълнува с мирогледа си, с усещането за себе си, с начина , по който се държи с мен.
Мога да намеря нещо интригуващо в почти всяка жена .. (почти)..
Жената с класа и стил,както казахте- ето това е истинската жена !
Първият поглед е върху очевидните достойнства на жената ( за всяка те са различни). Изследователският процес по-късно е истински интересната и интригуваща част!

©

Брой мнения: 7

Писане by nebb on Нед Фев 13, 2011 1:51 pm

Напълно съм съгласна с първия абзац от горенаписаното. С останалото - не. За мен присъства като цяло, не мога да преценя кое е достойнство, и кое недостатък, просто е същност. Не търся, просто понякога имам усещане за човека отсреща. Нещо ме привлича?Опознаването на другия и себе си чрез общуването е най-интригуващата част и за мен.

nebb

Брой мнения: 255
Местожителство: София

Писане by blacknwhite on Пет Мар 04, 2011 1:51 am

Аз винаги забелязвам първо очите, много подвеждащо е понякога Very Happy , също и усмивката .

blacknwhite

Брой мнения: 22
Местожителство: sofia

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics