BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

От пръв поглед 5 5 8

От пръв поглед

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

От пръв поглед

Писане by noapte on Съб Дек 05, 2009 7:33 pm

Кое в една жена ви привлича най-силно от пръв поглед? Питам за тази част от тялото, очи, извивки, движения, маниери.. изобщо онова, от което не можете да отделите цялата си съсредоточеност.

noapte

Брой мнения: 11

Върнете се в началото Go down

Re: От пръв поглед

Писане by Ihina on Съб Дек 05, 2009 10:53 pm

Усмивката!

Ihina

Брой мнения: 663
Местожителство: София

Писане by jessy on Нед Дек 06, 2009 10:20 pm

Пробвах се да напиша един дълъг и обяснителен отговор на въпроса, обаче в последствие реших, че не мога да обясня какво точно искам да кажа, така че ще напиша излъчването и няма да ви занимавам с дълги обяснения. :lol:

jessy

Брой мнения: 395

Писане by lira on Нед Дек 06, 2009 10:24 pm

Е, обясни надълго, мисля, че ще е по- интересно, а и да опишеш някакво такова хубаво усещане е много приятно Rolling Eyes

lira

Брой мнения: 872

Писане by burntwithdesire on Пон Дек 07, 2009 12:37 am

Погледът, заедно с усмивката - двете заедно. И погледът може да не е в мен насочен, където и да е, погледът по принцип. Доколко е жив и загадъчен, как е настроен спрямо това наоколо.
Привлича ме също и много начина, по който съответната жена е творила себе си. Да бъда заинтригувана с това да разгадавам какъв човек е, по това как изглежда. Тоест да намирам един вид отчетлива индивидуалност.

Като по-конкретни неща, обичам да се любувам на съвсем естествената стойка на една жена. Естествено харесвам изправения гръб и изпънатият врат, но S-образната линия на силуета ми е много женствена. Или другоо... прави ми впечатление и когато използва и ръцете си за изразяване в разговор. Винаги ми е много приятно да общувам с някой, който живо ми обяснява нещо с ръце... Smile

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire

Писане by jessy on Пон Дек 07, 2009 5:36 am

lira написа:Е, обясни надълго, мисля, че ще е по- интересно, а и да опишеш някакво такова хубаво усещане е много приятно Rolling Eyes

Е добре де, щом настояваш. Smile
Ами няма нещо конкретно, което забелязвам на момента, или което ме привлича. Просто, когато се запознавам с една жена, тя или на петата минута ми е влязла под кожата и съм готова да и отдам цялата съсредоточеност, на която съм способна, без дори да мога да кажа какво точно ме привлича, или е просто някаква там девойка със хубави очи, примерно, ама к'во от това. Точно това чувство, при запознанството ми с дадена жена е и определящо за по-нататъшните ни отношения, без значение дали са приятелски или любовни. Няма значение даже дали изобщо ще имаме някакви отношения. Става ми някаква необяснима слабост и колкото повече общувам с нея, толкова по-съвършена става тя. Начинът по който гледа, говори, ходи, пуши или дори начинът по-който държи химикал, са съвършени. Една нейна усмивка е достатъчна да върне красотата на ужасно кофти ден. Боли ме почти физически, когато е тъжна, а аз не мога да върна усмивката й. Способна съм на хиляди малки и големи жестове, за да я накарам да се чувства така, както аз я чувствам. И нищо не ми изглежда престорено или прекалено, или принудено. Просто така го чувствам и въобще не мога да мисля рационално дали човека го заслужава или не и как изглежда това в неговите очи.
А когато се запозная с една жена и тя не ме грабне от началото нещата стоят доста по-различно. Много, много трудно мога да я допусна до себе си. В последствие може да започнем връзка, мога да започна да я обичам, обаче не мога да престана да се държа по-резервирано и по-хладно от колкото в първия случай. Не го правя умишлено, ама някак си нещо ме спира да се отпусна и не мога да се отърва от чувството, че нещо липсва.

Ами опитах се да обясня, като вероятно малко се отдалечих от темата, ама ще го преживеете. :lol:

jessy

Брой мнения: 395

Писане by rainbow on Вто Дек 08, 2009 10:55 pm

Излъчването.....това ме грабва първо! След това обичам да наблюдам в детайли абсолютно всичко - очите, усмивката, стойката, движенията, начинът, по който говори.... един женски глас може много, много да ми повлияе! Иииии...ръцете...от китката надолу, дланта... незнам защо, но тази част от женското тяло ме привлича страшно много и е от голяма важност за мен Smile

rainbow

Брой мнения: 20
Местожителство: Varna

Писане by Doña Dyke on Сря Дек 09, 2009 12:17 pm

На пръв поглед може би забелязвам движенията, доколко те са сигурни, премерени и точни, харесва ми, когато излъчват пълно владеене на положението. Несръчността рядко ми се струва умиляваща пък и съм научена да не казвам "никога" Cool Предпочитам обаче да виждам как жената на среща има контрол първо над себе си, после и над ситуацията.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by Divz on Нед Яну 10, 2010 3:11 pm

На пръв поглед... моментално очите - първото нещо, което задължително гледам в една жена. След това вече маниери, жестове и начин на изразяване. За мен е много важно една жена да може да говори и да се изразява добре Smile После вече идва всичко друго Very Happy

Divz

Брой мнения: 1217

Писане by aleks4et0 on Нед Яну 10, 2010 4:24 pm

rainbow написа:Излъчването.....това ме грабва първо! След това обичам да наблюдам в детайли абсолютно всичко - очите, усмивката, стойката, движенията, начинът, по който говори.... един женски глас може много, много да ми повлияе! Иииии...ръцете...от китката надолу, дланта... незнам защо, но тази част от женското тяло ме привлича страшно много и е от голяма важност за мен Smile

И аз съм по същият начин Smile Излъчването преди всичко :P

aleks4et0

Брой мнения: 88

Писане by Авада on Чет Яну 14, 2010 4:56 pm

Доста често са ми задавали този въпрос. Обикновено след кратък размисъл, изплуват неща като: усмивка, очи, походка, маниер, начин на изразяване и т.н. Но винаги първично, импулсивно мисълта, която съвсем естествено се е явявала отговор е кратка: класата.
Жена = класа. Дефинирам ли подобно присъствие в някоя "невинна" девойка, оттам насетне всичко в нея е в състояние да ме грабне Twisted Evil

Авада

Брой мнения: 320

Писане by Kris on Пет Яну 15, 2010 2:31 pm

Във всяка жена има нещо чаровно и уникално. Обикновено първото, което ми прави впечатление са очите. Не ме интересува, какъв цвят са, а просто... Май не мога да обясня Embarassed

Kris

Брой мнения: 113

Писане by burntwithdesire on Пет Яну 15, 2010 4:47 pm

Aвада?

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire