Какво да правя с това момиче?
Какво да правя с това момиче?
Проблемът е следният момичето,което харесвам се оказа девствено.
Не знам как да постъпя,кажете ми начин,по който да я отворя,без да я заболи.
Не си представям да я отворя с пръсти,може да не я отворя както трябва освен това може да се получи някаква инфекция,нямам особено доверие и на вибраторите.
Кажете ми също начин,по който наистина да се почувства страхотно,когато сме заедно,все се чудя,че целувките,прегръдките,лизането и смученето няма да са и достатъчни,аз самата нямам особен опит с жените,но важното е,че наистина обичам това момиче.
Или най-добре да не я отварям,но не знам как бих я задоволила
Не си представям да я отворя с пръсти,може да не я отворя както трябва освен това може да се получи някаква инфекция,нямам особено доверие и на вибраторите.
Кажете ми също начин,по който наистина да се почувства страхотно,когато сме заедно,все се чудя,че целувките,прегръдките,лизането и смученето няма да са и достатъчни,аз самата нямам особен опит с жените,но важното е,че наистина обичам това момиче.
Или най-добре да не я отварям,но не знам как бих я задоволила

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
Re: Какво да правя с това момиче?
Извинявай, но звучиш все едно говориш за бира. Тя ли има потребност да бъде "отворена" или ти да си "отварачка". Защо просто не се наслаждавате една на друга, без да се съобразяваш с това което знаеш за секса, защото то явно не е много...

haoma- Брой мнения: 17
Местожителство: София
Phantom_Girl написа:
Проблемът е следният момичето,което харесвам се оказа девствено.
Чакай да позная...и момичето...си ти?

Markizata- Брой мнения: 699
Досега съм имала контакти само с момчетата,за първи път ми е с жена,и не ми е ясно как бих я задоволила,без да вкарвам нищо в нея,много ми е странно,а и на мен ми се иска да прокарам пръсти в нея,ама тя ме отказва,кажете ми как да я навия?!

Фантомчеее! тъкмо тръгне да става скучно и се появяваш, за да ни спасиш от скуката
ама защо искаш да я навиваш, след като тя не иска? и какво удоволствие ще ти донесе това, че си вкарала нещо в нея, ако на нея не й харесва?
ама защо искаш да я навиваш, след като тя не иска? и какво удоволствие ще ти донесе това, че си вкарала нещо в нея, ако на нея не й харесва?

lira- Брой мнения: 871
lira написа:Фантомчеее! тъкмо тръгне да става скучно и се появяваш, за да ни спасиш от скуката![]()
lira,това прозвуча все едно съм черна овца.
lira,аз не искам да спасявам никого от скуката,не искам да правя сеир на когото и да е,аз съм сериозно момиче,това че има момиченца,които не са добре с главата,и се опитват да се бъзикат с мен,за да си правят кефа е отделно,същото е както и в живота,просто не обръщам внимание на превземки,аз съм от тези хора,които,ако могат да помогнат с нещо го правят,ако пък ли не поне не наранявам хората,та така да се върнем към въпроса ми

Просто ми е чудно,как бих я задовлила,без да вкарвам нещо в нея,защото искам да се почувства максимално добре с мен,много ми е странно едно такова,но като не ще и не ще,няма да я навивам чак толкова.
А,знаете ли някакви трикове,за да се почувства страхотно с мен,питам вас,защото имате повече опит с жените

Спокойно можеш да я задоволиш без да "вкарваш" нищо в нея. Това с триковете ми е непонятно. Трикове, WTF? Не знам какво очакваш да чуеш всъщност. Ако искаш съвети от типа: Първо направи това, после я докосни там, после я целуни там, после пак направи това.... не мисля, че ще ги получиш тук.
Когато правите секс, просто се отпусни. Другото идва от само себе си
Когато правите секс, просто се отпусни. Другото идва от само себе си

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Divz- Брой мнения: 1217
Епидурална упойка?
Не, май е малко крайно. Най-добре си я дръж затворена...
(facepalm)
Не, май е малко крайно. Най-добре си я дръж затворена...
(facepalm)

covington- Брой мнения: 788
тези неща стават спонтанно, изразяваш се все едно ще правиш не секс, ами ще затваряш (в случая отваряш) буркани. и въобще какво точно те притеснява, това е девственост все пак, не заушка. излишно се притесняваш.

insignia- Брой мнения: 23
Тази тема ми оползотвори деня!

rednviolet- Брой мнения: 52
Изглежда този дефект е прекалено непреодолим от теб без излишни главоболия. Аз ти предлагам да я върнеш на производителя...
That made my day too
That made my day too

Iha- Брой мнения: 29

Напий я,възбуди я, накрай я да свърши; след това по-нежно с пръсти и ще стане.Ако го правиш малко, по малко няма да е толкова болезнено
Ама как звучи...ще се гръмна.

Gravity- Брой мнения: 60
Similar topics» Какво е това истинското приятелство?
» Пробиотици и Пребиотици
» Какво сънувах снощи?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Пробиотици и Пребиотици
» Какво сънувах снощи?
» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?