Help me!!!Shit!!!
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Help me!!!Shit!!!
Като нов потребител, я да се изявя и аз като на всяка манджа мерудия.
Първата ми връзка с жена започна когато бях на около 16, бяхме заедно около 2 години, разделихме се заради нейна изцепка.
Отчасти бях влюбена в нея, но си остана само отчасти защото тя просто експериментираше. По-голямата част от връзката беше платонична, а като цяло отношенията ни минаваха като за "най-добри приятелки", с редки изключения. След раздялата започнах връзка с мъж.
Иначе, когато се стигне до там, че да афиширам предпочитанията си пред някоя жена, обикновено го правя под формата на шега, за да видя реакцията й. Ако реакцията й е положителна, се стига до момента в който трябва да преглътна болезнената си срамежливост и да я поканя някъде, с надеждата да приеме
Първата ми връзка с жена започна когато бях на около 16, бяхме заедно около 2 години, разделихме се заради нейна изцепка.
Отчасти бях влюбена в нея, но си остана само отчасти защото тя просто експериментираше. По-голямата част от връзката беше платонична, а като цяло отношенията ни минаваха като за "най-добри приятелки", с редки изключения. След раздялата започнах връзка с мъж.
Иначе, когато се стигне до там, че да афиширам предпочитанията си пред някоя жена, обикновено го правя под формата на шега, за да видя реакцията й. Ако реакцията й е положителна, се стига до момента в който трябва да преглътна болезнената си срамежливост и да я поканя някъде, с надеждата да приеме

Темата наистина е мн яка (: аз все още не мога да забравя последната си приятелка ( гадже) или както искате го дефинираите . Караше ме да се чувставам найстина много добре ... до момента в които не ме заряза за да си хване друга ... и сега оп 7 месеца, а аз още мисля за нея ... просто ужассссс . В такива моменти какъв е съветат продължаваи да я гониш защото това се опитвам да правя в общи линиий .... 

sun_rise- Брой мнения: 52
Cherry_ написа:просто не мога да се контролирам направо.Когато видя нали по улицата някаква двойка(момиче и момче)аз момчето просто не го забелязвам,но момичето не го ли огледам значи не съм аз...в даскалло пак по същия начин
Имала съм моменти, в които виждам всяка една жена гола - дори и себе си..
И това не е проблем, повярвай ми! Аз дори много се кефа на такива!

emms- Брой мнения: 10
Страница 2 от 2 •
1, 2
Страница 2 от 2