BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Ами... хобита :) 5 5 1

Ами... хобита :)

Предишната тема Следващата тема Go down

Ами... хобита :)

Писане by Magnolia on Вто Мар 20, 2012 7:42 pm

Добре, де, в раздел "Хобита" няма тема за свободното време и с какво обичаме да го запълваме :р
Та. Какви са вашите хобита? :] С какво бихте запълнили два свободни часа привечер?
Аз започвам с най-баналното: слушане на музика, четене на книжка, гледане на филм, сготвяне на някоя глезотийка, ако не ме мързи. Театърът си ми е страст, независимо дали съм на сцена или в публиката... едно от любимите ми усещания.
Освен това много обичам да се катеря по покриви. Уникално чувство. Правя си термос с кафе, вземам си хубава книга и ме отпишете за цял следобед. Днес отбелязах Първа пролет с първото си покривно катерене за годината: ето
Правя и фигурки от моделин или глина, но нямам снимки на по-скорошни неща, затова ето някои по-старички:
Флеш разширител, 10 мм ;Декоративна калинка;Висулка за телефон; 'Дуде' значка; Висулка; Прасе pig Отзад
По едно време бях започнала да правя и куклички, но се отказах. Много ми е психиращо и натоварващо, не мога да го обясня. Ето последната, извинявам се, ако намирате за неуместно да я поствам, ама си имаше замисъл:
"The Murmur of the Innocents"
Освен това пиша. Повече поезия, по-малко проза, но тук няма да пускам нещата си.
Понякога рисувам, а по едно време не излизах от нас, без да имам храна за птици в джоба си =D
Готините гълъби. <- с баща ми редовно ги храним на прозореца ;D
За колекциониране- колекционирам си етикети от плодове. Имах снимки, но ме мързи да ги търся. ;D
Засега не се сещам друго, ваш ред е :р

Magnolia

Брой мнения: 234
Местожителство: Utopia

Върнете се в началото Go down

Re: Ами... хобита :)

Писане by emotion on Вто Мар 20, 2012 8:17 pm

В свободното времееее ... пак музиката е ясна. Сядам и търся нови тракове. Или ако имам повече от час, два собено сега като е топло плажа ми идва перфектно решение. Или пък излизам и сама си се разхождам. Чудесен начин да си помисля за подминаващия ден или изобщо за нещата. Обичам да вървя и да съм супер отнесена.
>>Оф малко. Прасето даваш ли го/ разменяш ли го за нещо. Брутално е! И калинката и за флеша са, ма ай няма да ставам алчна ;D Ще ми ходи на ключовете животното ;р

emotion

Брой мнения: 45

Писане by БлатнаФея on Вто Мар 20, 2012 8:19 pm

Ооо, фигурките са толкова сладки! Особено калинката... Защо не знаех, че правиш такива? Мен никаква ме няма в приложното изкуство, но имам някакви опити с рисуването... несполучливи предимно.
Обичам да пиша поезия и проза (може да пратя линк към нещо, ако най-накрая реша да си използвам профила в Откровения), обичам да си водя дневник, да си водя блог (ако някой се интересува: http://www.duringthecherryblossom.blogspot.com/ ). Обичам да чета. Много! Обичам да слушам и музика, но напоследък не го правя... Обичам да уча езици, да правя йога (когато не ме мързи), да чета разни статии в интернет... Луда съм по Симс 3... Обичам да се разхождам в парковете, да прекарвам следобедите в сладкарнички (но предполагам, че това не се смята за хоби). Обичам да готвя, да се ровя във форумите. Обичам да измислям модели на дрехи... преди шиех на куклите си, сега искам да шия на себе си, но нещо май няма да го бъде. Странно, но обичам и да уча, само не по математика.
Ако се сетя още нещо, ще добавя.

БлатнаФея

Брой мнения: 191

Писане by Magnolia on Вто Мар 20, 2012 8:29 pm

emotion, почти всичко, което някога съм правила, е подарено, но ако искаш- и на теб ще направя нещо, само кажи какво ^^ Радвам се, че ви харесват =)
sunlightче, мислех, че знаеш. Другия път и на теб ще донеса нещо :*
А за сънлайтката ще кажа, че пише невероятно =))
Покажи им, покажи им artificial!

Magnolia

Брой мнения: 234
Местожителство: Utopia

Писане by beautyfella on Нед Апр 08, 2012 9:16 am

планина...през свободното ми време гледаме да сме там-разходки,хижи,даже колоездене много ме разтоварваSmile))

beautyfella

Брой мнения: 69

Писане by schizophrenic on Нед Апр 08, 2012 10:27 am

Забравила съм какво е свободно време. Иначе чета, /за съжаление все повече на компютъра/ гледам филми, слушам музика. Обичам да играя тенис, но не мога да си намеря партньор напоследък

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by blue_eyes on Съб Май 12, 2012 11:05 pm

Много обичам когато имам повече време да си ходя на село! Толкова отпускащо ми действа все едно попадам в съвсем друг свят.Излизам на разходка в планината, като през това време (лятото) мога да си набера къпини, ябълки и други полезни вкусотии, които не са наблъскани с нитрати.Прибирам се и се отпускам на двора, докато около мен чуроликат птички. Пускам си музика или чета нещо, като задължително съм си наляла нещо за пиене ,после си полягам на хамака и се отнасям Smile Sleep или ходим на язовира с приятели правим си едно пикниче, ако не ни мързи и ловим рибки.

blue_eyes

Брой мнения: 13

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics