Пазарджик забранява "откритата проява на хомосексуалност".
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Пазарджик забранява "откритата проява на хомосексуалност".
Колкото и да е привидно неефективно и трудно сдържането на негативни емоции от наша страна, начин все пак си остава да не е чрез агресия. Да, те се възползват от това и го обръщат в тяхна полза, но е нужно наистина, за да има поне някакви наченки на приемственост, то те да ни видят във възможно най-добрата ни светлина.
Начинът е, дори и да нямаме изградена политика за това, която повечето европейски държави имат, все пак да бъдем активни. Тази младежка организация са добър пример. Макар че активни значи не само в такива конфликтни ситуации, а и по принцип.
Според мен сме в точно такъв период в момента, в който нещата могат да започнат се случват ефективно към по-добро.
Начинът е, дори и да нямаме изградена политика за това, която повечето европейски държави имат, все пак да бъдем активни. Тази младежка организация са добър пример. Макар че активни значи не само в такива конфликтни ситуации, а и по принцип.
Според мен сме в точно такъв период в момента, в който нещата могат да започнат се случват ефективно към по-добро.
И аз така ги виждам нещата, а преди да взема участие в този форум си мислех, че само аз мисля така... пък и за[едно] е по-лесно в нашата мила, родна и красива страна
!
!
aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Здравейте мили дами (бивши, настоящи и бъдещи)! Виждам, че тук широко се е обсъдил случаят „Пазарджик”. Включвам се малко късно и ненавременно, но досега бях във въпросния град, заета единствено с дейността да се разхождам по розово трико, с пера, подаващи се от интимните ми части и да бъркам по разни влажни дупки по улиците (изобщо не са оправили пътищата след снеговете). Имам носталгични спомени от този град и по-специално от консервния му комбинат и ми беше някак подмладяващо да се завърна там, нещо като завръщането на блудната дъщеря. И така, това че прекарах няколко часа в пазарджишкото полицейско управление съвсем не значи, че съм имала проблеми с управниците, но не е етично да обсъждам тези интимни забежки тук (предполагам). Искам да споделя с вас наблюденията си относно взаимовръзката между мнението и възрастта, и по-специално липсата на такава. Срещала съм много млади и стари хора и мога да кажа, че с някои от тях е забавно, с други не. Някои са с широки възгледи, други не. Някои са гей, други не (това, че са интимни с мен не ги извинява). Знаете за моята слабост към любовта и по-точно вселенската такава и това, което искам да кажа е: Нека правим повече любов, да раздаваме любов, да се радваме на любовта във всичките й измерения и да покажем на всяко живо същество, че любовта е отговорът. Нека всяка една от нас се превърне в един минилюбовен излъчвател! В Пазарджик или не, няма значение, нека излъчим вълните на любовта из цяла България. Сега в България, скоро и в целия ЕС!
P.S. На симпатичната пазарджишка полицайка искам да кажа, че ще й върна белезниците другата седмица!
P.S. На симпатичната пазарджишка полицайка искам да кажа, че ще й върна белезниците другата седмица!

Doktor Psiho- Брой мнения: 55
Ох, много се извинявам, но ще се включа с леко непозитивна нотка. От няколко дни гледам снимките на протеста или демонстрацията или каквото е било там и стомахчето ми трепна с притеснение. Цялата инициатива е прекрасна и уважавам действията на дейните активисти. Просто щеше да е хубаво, да не бяха допуснали правописна грешка в плакатите. Някакси така от 7 плаката, които е ясно, че ще обиколят публичното пространство и ще бъдат представителни за някаква прослойка, не е гот да има 1 сбъркан. Ако никой друг не смята, че има правописна грешка, ще замълча, тъй като мнозинството е доволно, а все пак е демокрация и мнозинството е важното 

lira- Брой мнения: 872
Ти пък
, само не и притеснение сега. Единствената критика за мен може да е, че лозунгите не са закачливи и няма как да станат популярни сред енда по-широка публика... давам пример по-долу. Дори и само 6 човека, се радвам, че не са си намерили причини да не са там. Всъщност, радва ме, че може да е малко, но пък качествено (добре, добре, с изключение на грешката), за разлика от повече публични прояви (отново, пример по-долу) и се държаха добре на другите интервюта и "дебати в студиото", които успях да гледам. Не са далеч от личната ми позиция, което е добре, ако говорят от името на ЛГБТ общността.
, само не и притеснение сега. Единствената критика за мен може да е, че лозунгите не са закачливи и няма как да станат популярни сред енда по-широка публика... давам пример по-долу. Дори и само 6 човека, се радвам, че не са си намерили причини да не са там. Всъщност, радва ме, че може да е малко, но пък качествено (добре, добре, с изключение на грешката), за разлика от повече публични прояви (отново, пример по-долу) и се държаха добре на другите интервюта и "дебати в студиото", които успях да гледам. Не са далеч от личната ми позиция, което е добре, ако говорят от името на ЛГБТ общността.
aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Малките победи отново

Правилно развитие на ситуацията: http://www.bgles.com/07/zaedno-za-svoboden-pazardjik/
Similar topics» ВИЖДАТЕ ЛИ СТИКЕРИТЕ "МЛАД ШОФЬОР" И "БЕБЕ В КОЛАТА" ?
» "Гласът на България" от 18 юли по bTV!
» Играта на "Пуфис"-Моля за подкрепа!
» Идеи за борба с "хроничната скука" при бебетата
» Конкурс с награди: "Най-оригиналното пожелание за Свети Валентин"
» "Гласът на България" от 18 юли по bTV!
» Играта на "Пуфис"-Моля за подкрепа!
» Идеи за борба с "хроничната скука" при бебетата
» Конкурс с награди: "Най-оригиналното пожелание за Свети Валентин"