BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Връзка с женена жена 5 5 1

Връзка с женена жена

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Връзка с женена жена

Писане by cool mama on Пон Яну 16, 2012 10:14 pm

Diana Collect, леко е пресилено мнението ти Wink

cool mama

Брой мнения: 380

Върнете се в началото Go down

Писане by Hoops&Yoyo on Вто Яну 17, 2012 12:23 pm

Всеки си има своя истина.

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Писане by yourenottheonlyone on Пет Яну 20, 2012 3:58 am

Защо питаш? Сама знаеш, че не е редно. Пък ти прави, квото щеш. Допълнителните смегчаващи "вината" обстоятелства не променят нещата.
Всеки един такъв случай е строго индивидуален и всеки би трябвало да вземе конкретно решение, като е наясно с евентуалните последствия.
Аз лично бях поставена пред подобен избор преди няколко месеца и реших "не". В переспективата на времето виждам, че решението ми е било правилно, въпреки че не беше леко да го взема (и приема).

yourenottheonlyone

Брой мнения: 12

Писане by Tequila Sunrise on Пет Яну 20, 2012 1:03 pm

yourenottheonlyone, бих искала да обърна внимание, че въпросът не е "Редно ли е това?", а "Как би постъпила ти?".

yourenottheonlyone написа:Допълнителните смегчаващи "вината" обстоятелства не променят нещата.

Относно смекчаващите вината обстоятелства... Всъщност чия вина? На този, който е казал "да"? На този, който е във връзка, но се оглежда и за друго, без партньорът му да знае за това? На този, който е във връзка с този човек, и който може би не забелязва, че партньорът му има някакви ... нужди, които има и възпитани начини за утоляване (или поне такива, които са по-редни, според мен).

yourenottheonlyone написа:Пък ти прави, квото щеш.

Разделът е "Общ", а не "Съвети" и това не е случайно. Аз не търся съвет, а си говорим Smile Тъй като не съм отговорила до момента на собствения си въпрос - ще си кажа сега Smile
Имала съм такива връзки (в неделя се прибирам, чакайте ме на летището и ме замервайте с камъни. По този повод - който се разпознае да се готви за караоке Wink), като те са били основно приятелско-сексуални (без да навлизам в излишни подробности, аз съм омъжена, в допълнение още ми държи влага първото влюбване в жена и да се надяваме последно такова - накратко: не търся съпруга и бягам като дявол от тамян от всякакви емоционални обвързвания, различни от приятелски).
Както обаче Маркизата отбеляза, има разлика между "женена" и "спала с някой два пъти". Съгласна съм и затова не случайно съм избрала "женена" в заглавието. Даже май трябваше да добавя "и с деца", за да е още по-красноречиво.
Та както не ме смущава особено в единия случай, така открих, че когато двойката е женена, а да не говорим пък и за дете - тогава нещата се променят. Имам респект към такива връзки, които аз виждам като .... сериозни (естествено с уговорката, че дали е стабилна, сериозна и т.н. си знаят само участниците). Погледнато в чисто рационален план - ако един човек търси, той ще намери. Аз като не се съглася, ще се намери друг, така че само съм се прецакала Wink Но все пак, поне към днешна дата, това ми е лимит. За утре не знам...

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by БлатнаФея on Пет Яну 20, 2012 7:17 pm

Принципно аз гледам да не давам оценки "редно" и "нередно". Кой с кого спи, кой кого обича, това не е моя работа, освен ако тези хора не са ми много близки, въпреки че и тогава нямам право да съдя или да се намесвам. За себе си не знам какво бих избрала, не съм била изправяна пред такава дилема, а и се съмнявам някога да ми се наложи да правя този избор. Зависи и от конкретните обстоятелства, разбира се. Уважавам връзките на хората, но ако много силно се влюбя, тя се влюби и реши, че не иска повече да е със съпруга/та си, не виждам защо да се дърпам. Ако съм от другата страна би ми било много неприятно, естествено, но и това зависи от обстоятелствата... дали още обичам жена си, дали и аз не съм влюбена в някоя друга и т.н. Но дори и много да я обичам и да искам тя да остане, ако е решила да се разделим, няма да има смисъл да я спирам.

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Писане by Kartika Luyet on Съб Яну 21, 2012 8:30 pm

Аз предполагам, че не бих. Познавам се до толкова, че да знам, че ако се стигне до момента с търсене на нов партньор, или нови преживявания, то настоящите отношения са стигнали краха си. Не съм склонна да разделям енергията си в повече от един човек за един интервал време , пробвала съм , не се получава. Най-добре се чувствам, когато открия нещо хубаво - да го изживея самостоятелно с източника му.
Не съм точно сигурна какво имаш предвид под "по-редни", @Tequila Sunrise , но аз лично не виждам разлика дали ще си честна , или не, когато онова, което ти трябва, не го намираш в съпруга си, основният партньор, или както там е правилно да се каже. Откровеността е добродетел, несъмнено, но тя не компенсира липсите у някого. Искам да кажа, че вярвам, че има човек (все едно от пола му), който може да ни даде накуп всичко, което ни е необходимо, за да се чувстваме пълноценни хора и ако се налага да се раздвояваме/разтрояваме/размножаваме едновременно на няколко места, за да го получм това всичкото, дали си струва?

Последната промяна е направена от Kartika Luyet на Нед Яну 22, 2012 11:13 am; мнението е било променяно общо 1 път

Kartika Luyet

Брой мнения: 78

Писане by Liaison on Съб Яну 21, 2012 8:56 pm

И аз не бих. Не ми се е случвало, не мога да твърдя на 100%, но доколкото се познавам не бих искала да бъда част от тройка (ако изборът е мой разбира се). Мисля, че с такива отношения хората се пилеят. Не бих запълвала ничии празнини, а и това не е решение

Liaison

Брой мнения: 120

Писане by Tequila Sunrise on Нед Яну 22, 2012 12:37 am

Kartika Luyet написа:
Не съм точно сигурна какво имаш предвид под "по-редни", @Tequila Sunrise , но аз лично не виждам разлика дали ще си честна , или не, когато онова, което ти трябва, не го намираш в съпруга си, основният партньор, или както там е правилно да се каже. Откровеността е добродетел, несъмнено, но тя не компенсира липсите у някого.

Kartika Luyet, разбира се, че няма такова животно като "по-редно" и "най-редно". Използвах го по-скоро като шеговита форма на "приемливо" и добавих "според мен", защото не исках да повдигаме темата какво е съдържанието на думата "редно". Под "приемливо" разбирам всичко друго, но не и стандартната изневяра. Ако искаш разбирай тройки, ако искаш суингър клубове... варианти много, но във всички тях се предполага, че е протекла някаква искрена комуникация между двамата партньори, съществува разбиране и приемане на другия и т.н - все характеристики, които за мен една стабилна връзка притежава.
Говориш за липси... Не мисля, че винаги сме в състояние самостоятелно да откликнем на фантазията на партньора си, колкото и да ни се иска, но дали това означава непременно, че ние не сме правилният човек за него? Ако имам фантазия да правя тройка, значи ли, че трябва да се оженя за двама души? Определено, ако не съм щастлива с партньора си, въпросът ти е резонен, но във всички останали случаи, според мен, много зависи от степента на липса и приоритетите ти.
Та ако се върнем на същинската тема ... не съдя нито една страна в този хипотетичен триъгълник - най-вероятно всеки има своята истина. Все пак И днес това ми е лимит Wink За след месец не знам Smile

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by Inna_Hot on Нед Яну 22, 2012 1:47 pm

Искам да посъветвам авторката на филмите,да не се занимава с глупости и лапешки работи който ще и излязат през носа и ще реве

Последната ми връзка беше с омъжена хетеро жена с дете,която твърди,че дори не си е представяла някога,че ще бъде жена-в началото дори ми е казвала,че това са нелогични и ненормални напълно НЕестествени работи...Влюбихме се,връхлетяха ни чувства.Настана буря от емоций и какво?Крайния резултат след година беше?Аз всяка вечер сам сама плачейки пред скайпа пред на най-добрата ми приятелка колко съм самотна и как дори не мога да и звънна в 10 вечерта защото мъжа й е там,а тя веселейки се по кръчмите с приятелки и оня т.нар. баща на детето си!Това е най-тъжното нещо което може да се случи на младо хомо или бисексуално момиче.НЕ ТРЪГВАЙТЕ С ЖЕНЕНИ!!!!!!!!! ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!!!! В край на крайщата знаете ли какво се получи?Преди мен в живота й имаше къде-къде по-важни неща като работата,кариерата,приятелите,детето (аз при мъжа ми се връщам заради детето) и т.н. и т.н. предложих пари,вариянти,шансове за наш съвместен живот в София или Чужбина...ТЯ ОТКАЗА!И точно тогава осъзнах,същност не беше заради детето...НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ ДУМИ!НЕ Е ЗАРАДИ ДЕЦЕТА ИМ...ЗАРАДИ САМИТЕ ТЯХ Е!!!!!Те просто живеят така добре!Какво им е?Направо съм намразила всички женени жени които имат мъже й ходят по жени!Вярвайте ми,толкова съм страдала,че сега направо изпитвам неприязъм към такива!Защото искат всичко,а нищо не дават!И на края какво?Вие плачете сами а те заспиват усмихнати в прегръдката на половинката си докато вие заспивате със синини под очите... Neutral ТОВА Е ЕГОИЗЪМ! И никоя уважаваща себе си жена без ужасно силен синдром на мазохизъм в себе си не би си го причинила това през което не само аз а и мн. други момичета са минали по този път! Просто им кажете "да си е*** майката" и да ходят да изневеряват с други глупаци или глупачки на мъжете си,други да погубват имайки всички! В момента екс приятелката ми е точно толкова усмихната,щастлива и задоволена и живее живота си точно така преди да ме срещне със същата лекота и усмивка,нищо не е загубила никога и 1 нощ не е била сама,за разлика от мен!И защо?! Защото съм я обичала...На женена жена вярна да бъда!Акъл!!!!!!! Всякаш съм била заслепена!!!!!!! Моля ви,не позволявайте и с вас да стане така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed

Inna_Hot

Брой мнения: 13

Писане by cool mama on Нед Яну 22, 2012 3:10 pm

.На женена жена вярна да бъда!Акъл!!!!!!! Всякаш съм била заслепена!!!!!!!

sunny

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by Inna_Hot on Нед Яну 22, 2012 6:16 pm

Мммм да малко съм импулсивна и темпераментна на тези теми ама много се ядосвам като се сещам,и не искам това да се случи и на други момичета който да мислят като мен (като типични селянки без грам мозък) по тези въпроси!Но сега поне за себе си знам-и завинаги ще го знам и съветвам мойте приятелки в това,че ЛЮБОВТА е далеч от ЖЕНЕНИТЕ ЖЕНИ/МЪЖЕ!!!!!!!!Любовта е далеч от ОБВЪРЗАНИТЕ ХОРА!!Вярност заслужавам НА ПЪРВО МЯСТО САМО АЗ-МОЙТЕ РОДИТЕЛИ,БАБА МИ И БРАТ МИ И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ!!!!!!Единствената изневяра е тази към мен самата!! Всичко друго са глупости!!!!

P.S. Не слушам чалга и мразя всички клишета който тя поражда,тази държава е на такова ниво заради чалгата но все пак искам да ви кажа,не заради скапаната песен а просто така... НЕ ТРЪГВАЙТЕ С ЖЕНЕНИ!Имайте уважение към себе си!Заслужавате (или поне аз самата) заслужавам повече от това и дори го намерих! sunny Благодаря за вниманието!

Inna_Hot

Брой мнения: 13

Писане by Punk/Rac_Pride on Сря Яну 25, 2012 9:35 am

Добро утро на всички дами! Въпреки че съм мъж ще си позволя и аз да споделя мнение по темата и се надявам че няма да ме убиете с камъни.

Та значи. Незнам при дамите как е като цяло, но много мъже не признават дали една дама е обвързана или не ако я искат било то за една вечер или за някаква връзка. Лично аз обаче имам малко по-различна позиция, а именно, че ако жената е обвързана с мой приятел или приятелка колкото и да ме привлича не бих посегнал защото по този начин ще направя мръсно на моя човек, което си е гадно. Ако обаче жената е обвързана с напълно непознат човек, тогава зависи много от ситуацията и чесно казано незнам дали бих посегнал или не. Аз не съм консервативен човек и смятам че независимо дали жена и жена или мъж и жена, та било то и обвързани искат нещо да се случи между тях ако са разумни и отговорни ще знаят как да постъпят.

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Писане by Tigerlily on Чет Фев 23, 2012 1:00 pm

Случи ми се ... Мъжът й и децата й бяха далеч от страната, тя си идваше за очни и изпити, задочна форма, беше на 25 ... Всичко беше прекрасно, докато не реши, че слагам семейството й "в чекмедже" и докато не разбрах, че аз съм просто развлечение за нея, а уви, аз вложих цялото си същество в тази кипяща емоция , та така тази личност остана непозната за мен ... Когато бях влюбена нещата, които вършеше тя по клубове, барове, дискотеки ми изглеждаха женствени и секси, а след време когато разбрах, че тя се развлича и с много други момиченца и момченца всичко изглеждаше грозно, смешно, жалко ... Съжалявам единствено, че никому не послушах, докато ми говореха и се опитваха да ме предпазят ... Съжалявам, че ми трябваше толкова време,болка и страдание, за да разбера що за "човек" е тя .... Определено обърках страхотния секс със силните чувства. .. Та дори и при други обстоятелства - това е връзка, последствията от която са единствено и само за теб ..... И не заради мъжа й, а заради децата - те винаги ще са на първо място (да им осигури всичко най-добро и прочее) ... ,аф, мога да си изпиша писането, ала се надявам, ме разбрахте ... И да ... +1 за cool mama, - не се занимавайте ....

Tigerlily

Брой мнения: 2

Писане by Hoops&Yoyo on Чет Фев 23, 2012 6:09 pm

Лейди Ди, пълниш ми сърцето.
bounce

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133

Писане by ginnyweasley on Вто Май 08, 2012 10:18 am

Markizata написа:
Естествено - както казваше една позната, лесбийките задължително оправдават ебането си с любов. Rolling Eyes
Хаха....сега по темата - не стана ясно, женената жена, на която хипотетично посягаме, женена или е или омъжена и в юридическия смисъл на думата или общожитейски? И, ако общожитейски, то какъв етап на отношения са еквивалент на "женена" ...
Rolling Eyes както и да е, ще карам по - общо, с известни уговорки поради разликата в моята глава между понятията "женена", "ходеща с..." и "носеща спомена от снощи".
И така, да се концентрираме върху крайния долен ъгъл между бедрата на триъгълника. Представихте си го, нали? Един тъп ъгъл между два остри около него. Както всички знаем, колкото по - тъп е той /ъгълът/, толкова по - отворени са бедрата над него. Wink
На пръв поглед, до това се свеждат приликите между геометрията и житейската ситуация. Но има и още едно нещо - без тъпия ъгъл фигурата се разпада, защото именно той я държи. Цяла.
Та, да, ситуацията на долния тъп ъгъл е доста незавидна. В класическия случай тази фигура изглежда по следния начин - 1. Озлочестеният "съпруг" - рогоносец, който стандартно живее в измислен свят, в красива розова приказка, който успешно жъне съчувствие, симпатии и чувство за вина; 2. Палавия "съпруг"който умело жонглира между два стола /разкъсван от чувство за вина и разкъсващ ризи и сутиени по този повод/ и 3. Третият, който, в идеалния случай, не е ничий съпруг, за него няма приказки, няма столове, опиянен от копнеж по чуждата кокошка, към него присъдите, са щедри и изобилни.
В крайна сметка третият основно е онзи, от когото се нуждаят двамата - по един или друг начин. Било, за да бъде повод за тяхната раздяла, било, за да бъде залог за тяхното сплотяване като връзка, било, за да бъде способ за временно разтоварване и разнообразие.
В тази връзка, за мен едно нещо е аксиома - когато между двама се появи трети, причината за това е ВИНАГИ и единствено в двамата.
Моногамията при хората никога не естествена. Човекът е създаден, за да се развива, да се усъвършенства, да търси. Включително сексуално. Много повече емоционално. При някои дори духовно.
Моногамията /не, не за три седмици, година или две/ е измислена догма. А превръщането й в задължение придава на изневярата привкуса на неустоим фетиш.
В този ред на мисли, може би ако хората бяха надраснали инфантилната възраст и не гледаха на партньорите си като на лична собственост, ако подхождаха към естественото привличане естествено, ако не търсеха избиване на собствената малоценност в самодоказване сред чужди семейства и чужди връзки и ако си позволяваха малко повече честност....
Нямаше да има сериали Very Happy

Ехх..регистрирах се само заради теб, Маркизо- да ти кажа че страшно кефиш! Цяла нощ ти чета постовете и се удивлявам, но преди да е прозвучало като свалка, да добавя че съм хетеро с остър бронхит, който от седмици ме мъчи, но ми осигурява и много свбодно време. Изръшках де що имаше български форуми из нета, но този определено е с нива над повечето интелектуално. Интeресно е тук! А и много от темите са типично женски, също огромен плюс Smile

Надявам се да не бъда изхвърлена като мръсно коте заради сексуалната си ориентация и да продължавам да ви чета, и че дори да взимам участие в някои дискусии...Весел ден на всички!

ginnyweasley

Брой мнения: 4

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics