Връзка с женена жена
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Връзка с женена жена
Добър вечер, дами!
Мисля си тези дни за нещо и реших да го споделя с вас.
Срещате жена, която ви привлича, но е обвързана. Бихте ли посегнали към нея независимо от връзката й? Бихте ли оправдали себе си, че я искате за вас или според вас това е недопустимо независимо от причината?
До колко ситуацията би била различна, ако поради някаква причина не търсите сериозна връзка и привличането ви към нея е чисто физическо?
Срещате жена, която ви привлича, но е обвързана. Бихте ли посегнали към нея независимо от връзката й? Бихте ли оправдали себе си, че я искате за вас или според вас това е недопустимо независимо от причината?
До колко ситуацията би била различна, ако поради някаква причина не търсите сериозна връзка и привличането ви към нея е чисто физическо?

Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
Re: Връзка с женена жена
Абе да ти кажа, май е малко по-важно дали тя ще посегне към теб, след като е обвързана. Наскоро водих един подобен разговор и трябва да кажа, че съм консервативна в това отношение. Принципно съм против намеса в каквито и да било връзки, но отчитам факта, че понякога зависи от обстоятелствата.
Ако не търсиш сериозна връзка и става въпрос само за физическо привличане, съм тотално и категорично против, поне е добре да се посамозаблудиш, че става въпрос за нещо повече. За оправдание, винаги мога да се оправдая пред себе си, а и за пред другите звучи доста убедително.
Ако не търсиш сериозна връзка и става въпрос само за физическо привличане, съм тотално и категорично против, поне е добре да се посамозаблудиш, че става въпрос за нещо повече. За оправдание, винаги мога да се оправдая пред себе си, а и за пред другите звучи доста убедително.

lira- Брой мнения: 872
lira, благодаря ти за мнението.
Ако вземем предвид конкретната ситуация, която повдигна въпроса - протегнала е жената ръце, крака... каквото си има.
Може би въпросът има нужда от доизясняване - ако трябва ние да избираме дали да приемем една среща с нея, ще ни спре ли връзката й с друга жена?
Ако вземем предвид конкретната ситуация, която повдигна въпроса - протегнала е жената ръце, крака... каквото си има.
Може би въпросът има нужда от доизясняване - ако трябва ние да избираме дали да приемем една среща с нея, ще ни спре ли връзката й с друга жена?

Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
Не, няма да ни спре, особено ако е протегнала и крака, но е задължително да се изпитва дълго и непреодолимо чувство за вина!

lira- Брой мнения: 872
Такаа...да се включа и аз.Ако аз съм фрий(тъй като не изневерявам) и пожелая(тя мен също) женена/обвързана жена, връзката й не би ми попречила, дори не бих се замислила а щях да действам, до преди няколко месеца.Сега(от съвсем скоро) съм на малко по-различно мнение, а именно, че съвсем не бих искала да хабя нерви и време за интимности с женени жени.Дали привличането ще е чисто физически, или ще се превърне в адската, трудна, тежка връзка-това никой не знае в началото.А винаги(особено при мен) има шанс за влюбване и тогава става слооожно.... както моят добър психоаналитик ми каза: "Ако се намесиш в нечия връзка, трябва да си готов за риска от влюбване(двупосочно)"...не е морално да се "разбиват връзки", но щом обвързаната/женена жена е толкова палава, може и да попалувам с нея !
Но като цяло - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС ЖЕНЕНИ ЖЕНИ!
П.П ....и да - чувството за вина трябва да бъде неизменна ВАЖНА част от цялото това палаво начинание
Но като цяло - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС ЖЕНЕНИ ЖЕНИ!П.П ....и да - чувството за вина трябва да бъде неизменна ВАЖНА част от цялото това палаво начинание

cool mama- Брой мнения: 380
Ммм, не, не бих посегнала към човек, който е обвързан.
И честно казано това има твърде малко общо с морални задръжки, 10-тата божа заповед и разни други богоугодни съображения. Даже и с чувството за вина няма общо, щото ние с него се знаем добре и се понасяме.
Има общо обаче с твърде самостоятелния ми егоизъм, който не би понесъл аз да съм 'страничната програма'.
И честно казано това има твърде малко общо с морални задръжки, 10-тата божа заповед и разни други богоугодни съображения. Даже и с чувството за вина няма общо, щото ние с него се знаем добре и се понасяме.
Има общо обаче с твърде самостоятелния ми егоизъм, който не би понесъл аз да съм 'страничната програма'.

covington- Брой мнения: 792
Местожителство: София
По-скоро не.И не заради въпросната половинка на дамата, а заради осъзнаването,че такива отношения са доста често безперспективни,въпреки,че има и изключения с хепи енд.Колкото до "разбиването на връзки" и "вината" не съм много съгласна-щом жената го търси и позволява,значи нещо куца във въпросната връзка,даже и тя да не го осъзнава.А е много удобно да се натовари"третият" със собствените ни неуредици в личен план.

the sea- Брой мнения: 417
@the sea - ..."много удобно да се натовари"третият" със собствените ни неуредици в личен план".... - интересно...
имаш ли опит в подобни отношения, защото така звучи..
имаш ли опит в подобни отношения, защото така звучи..
cool mama- Брой мнения: 380
Не, не мисля, трудно ми е да си го представя.

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
lira написа:
Ако не търсиш сериозна връзка и става въпрос само за физическо привличане, съм тотално и категорично против, поне е добре да се посамозаблудиш, че става въпрос за нещо повече.
Естествено - както казваше една позната, лесбийките задължително оправдават ебането си с любов.
Хаха....сега по темата - не стана ясно, женената жена, на която хипотетично посягаме, женена или е или омъжена и в юридическия смисъл на думата или общожитейски? И, ако общожитейски, то какъв етап на отношения са еквивалент на "женена" ...
както и да е, ще карам по - общо, с известни уговорки поради разликата в моята глава между понятията "женена", "ходеща с..." и "носеща спомена от снощи".
И така, да се концентрираме върху крайния долен ъгъл между бедрата на триъгълника. Представихте си го, нали? Един тъп ъгъл между два остри около него. Както всички знаем, колкото по - тъп е той /ъгълът/, толкова по - отворени са бедрата над него.
На пръв поглед, до това се свеждат приликите между геометрията и житейската ситуация. Но има и още едно нещо - без тъпия ъгъл фигурата се разпада, защото именно той я държи. Цяла.
Та, да, ситуацията на долния тъп ъгъл е доста незавидна. В класическия случай тази фигура изглежда по следния начин - 1. Озлочестеният "съпруг" - рогоносец, който стандартно живее в измислен свят, в красива розова приказка, който успешно жъне съчувствие, симпатии и чувство за вина; 2. Палавия "съпруг"който умело жонглира между два стола /разкъсван от чувство за вина и разкъсващ ризи и сутиени по този повод/ и 3. Третият, който, в идеалния случай, не е ничий съпруг, за него няма приказки, няма столове, опиянен от копнеж по чуждата кокошка, към него присъдите, са щедри и изобилни.
В крайна сметка третият основно е онзи, от когото се нуждаят двамата - по един или друг начин. Било, за да бъде повод за тяхната раздяла, било, за да бъде залог за тяхното сплотяване като връзка, било, за да бъде способ за временно разтоварване и разнообразие.
В тази връзка, за мен едно нещо е аксиома - когато между двама се появи трети, причината за това е ВИНАГИ и единствено в двамата.
Моногамията при хората никога не естествена. Човекът е създаден, за да се развива, да се усъвършенства, да търси. Включително сексуално. Много повече емоционално. При някои дори духовно.
Моногамията /не, не за три седмици, година или две/ е измислена догма. А превръщането й в задължение придава на изневярата привкуса на неустоим фетиш.
В този ред на мисли, може би ако хората бяха надраснали инфантилната възраст и не гледаха на партньорите си като на лична собственост, ако подхождаха към естественото привличане естествено, ако не търсеха избиване на собствената малоценност в самодоказване сред чужди семейства и чужди връзки и ако си позволяваха малко повече честност....
Нямаше да има сериали
Хаха....сега по темата - не стана ясно, женената жена, на която хипотетично посягаме, женена или е или омъжена и в юридическия смисъл на думата или общожитейски? И, ако общожитейски, то какъв етап на отношения са еквивалент на "женена" ...
както и да е, ще карам по - общо, с известни уговорки поради разликата в моята глава между понятията "женена", "ходеща с..." и "носеща спомена от снощи".И така, да се концентрираме върху крайния долен ъгъл между бедрата на триъгълника. Представихте си го, нали? Един тъп ъгъл между два остри около него. Както всички знаем, колкото по - тъп е той /ъгълът/, толкова по - отворени са бедрата над него.
На пръв поглед, до това се свеждат приликите между геометрията и житейската ситуация. Но има и още едно нещо - без тъпия ъгъл фигурата се разпада, защото именно той я държи. Цяла.
Та, да, ситуацията на долния тъп ъгъл е доста незавидна. В класическия случай тази фигура изглежда по следния начин - 1. Озлочестеният "съпруг" - рогоносец, който стандартно живее в измислен свят, в красива розова приказка, който успешно жъне съчувствие, симпатии и чувство за вина; 2. Палавия "съпруг"който умело жонглира между два стола /разкъсван от чувство за вина и разкъсващ ризи и сутиени по този повод/ и 3. Третият, който, в идеалния случай, не е ничий съпруг, за него няма приказки, няма столове, опиянен от копнеж по чуждата кокошка, към него присъдите, са щедри и изобилни.
В крайна сметка третият основно е онзи, от когото се нуждаят двамата - по един или друг начин. Било, за да бъде повод за тяхната раздяла, било, за да бъде залог за тяхното сплотяване като връзка, било, за да бъде способ за временно разтоварване и разнообразие.
В тази връзка, за мен едно нещо е аксиома - когато между двама се появи трети, причината за това е ВИНАГИ и единствено в двамата.
Моногамията при хората никога не естествена. Човекът е създаден, за да се развива, да се усъвършенства, да търси. Включително сексуално. Много повече емоционално. При някои дори духовно.
Моногамията /не, не за три седмици, година или две/ е измислена догма. А превръщането й в задължение придава на изневярата привкуса на неустоим фетиш.
В този ред на мисли, може би ако хората бяха надраснали инфантилната възраст и не гледаха на партньорите си като на лична собственост, ако подхождаха към естественото привличане естествено, ако не търсеха избиване на собствената малоценност в самодоказване сред чужди семейства и чужди връзки и ако си позволяваха малко повече честност....
Нямаше да има сериали

Markizata- Брой мнения: 700
Няма нищо по-противно от любовен триъгълник. За съжаление не съм теоритик...

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
По начало дори не би ме привлякла защотото не съм привърженик на лъжите и изневериете....

Yuuki- Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia
Tequila Sunrise написа:Добър вечер, дами!
Хъм ....че на мен всичките ми връзки така са почвали.....Първо се класирам за любовница....и после
и купона свършва
БАЙ ДЪ УЕЙ не се гордея с което ......
а ИИИ вече не правя така...защото в един момент се замислих ,не за това което аз искам ,не за това което човека срещу мен иска ....а за това как би се пОчувсВАЛ/а ,ТоЗИ/ТАЗИ,който/КОЯТО е до така желаната от мен половинка от това ЦЯло!!!!
В крайна сметка не бива да сме егоисти .Щот всичко се връща

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Смятам, че връзките с омъжени жени са предварително обречени. Особено, когато жената има и дете.
Ако жената е обвързана в хомосексуална връзка (само как звучи) не бих се намесвала. Не обичам усложненията. А ако тя е голямата ми любов
съм убедена, че съдбата ще направи така че да бъда с нея
.
Ако жената е обвързана в хомосексуална връзка (само как звучи) не бих се намесвала. Не обичам усложненията. А ако тя е голямата ми любов
съм убедена, че съдбата ще направи така че да бъда с нея
.
Gravity- Брой мнения: 60
Хора, бягайте като от дявола!
Имах правило - никога да не се забьрквам с женена жена, особено с дете. За беда аз бях преследвана от такава и престьпих правилото си. Резултатьт - бели коси.
Затова, бягайте и в двата случая, както от смьртта, от която се страхувате. Ха-ха.
Имах правило - никога да не се забьрквам с женена жена, особено с дете. За беда аз бях преследвана от такава и престьпих правилото си. Резултатьт - бели коси.
Затова, бягайте и в двата случая, както от смьртта, от която се страхувате. Ха-ха.

Hoops&Yoyo- Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Важна ли е разликата във възрастта за една връзка?
» Идеалната жена
» Как да правим орална любов на жена?
» Имунитета на бремената жена!
» Модерна жена ли съм?
» Идеалната жена
» Как да правим орална любов на жена?
» Имунитета на бремената жена!
» Модерна жена ли съм?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3