BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Връзка с женена жена 5 5 1

Връзка с женена жена

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Връзка с женена жена

Писане by Tequila Sunrise on Чет Дек 29, 2011 10:44 pm

Добър вечер, дами!

Мисля си тези дни за нещо и реших да го споделя с вас.

Срещате жена, която ви привлича, но е обвързана. Бихте ли посегнали към нея независимо от връзката й? Бихте ли оправдали себе си, че я искате за вас или според вас това е недопустимо независимо от причината?
До колко ситуацията би била различна, ако поради някаква причина не търсите сериозна връзка и привличането ви към нея е чисто физическо?

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Върнете се в началото Go down

Re: Връзка с женена жена

Писане by lira on Пет Дек 30, 2011 10:22 am

Абе да ти кажа, май е малко по-важно дали тя ще посегне към теб, след като е обвързана. Наскоро водих един подобен разговор и трябва да кажа, че съм консервативна в това отношение. Принципно съм против намеса в каквито и да било връзки, но отчитам факта, че понякога зависи от обстоятелствата.
Ако не търсиш сериозна връзка и става въпрос само за физическо привличане, съм тотално и категорично против, поне е добре да се посамозаблудиш, че става въпрос за нещо повече. За оправдание, винаги мога да се оправдая пред себе си, а и за пред другите звучи доста убедително.

lira

Брой мнения: 872

Писане by Tequila Sunrise on Пет Дек 30, 2011 1:48 pm

lira, благодаря ти за мнението.
Ако вземем предвид конкретната ситуация, която повдигна въпроса - протегнала е жената ръце, крака... каквото си има.

Може би въпросът има нужда от доизясняване - ако трябва ние да избираме дали да приемем една среща с нея, ще ни спре ли връзката й с друга жена?

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by lira on Пет Дек 30, 2011 2:24 pm

Не, няма да ни спре, особено ако е протегнала и крака, но е задължително да се изпитва дълго и непреодолимо чувство за вина!

lira

Брой мнения: 872

Писане by cool mama on Пет Дек 30, 2011 4:24 pm

Такаа...да се включа и аз.Ако аз съм фрий(тъй като не изневерявам) и пожелая(тя мен също) женена/обвързана жена, връзката й не би ми попречила, дори не бих се замислила а щях да действам, до преди няколко месеца.Сега(от съвсем скоро) съм на малко по-различно мнение, а именно, че съвсем не бих искала да хабя нерви и време за интимности с женени жени.Дали привличането ще е чисто физически, или ще се превърне в адската, трудна, тежка връзка-това никой не знае в началото.А винаги(особено при мен) има шанс за влюбване и тогава става слооожно.... както моят добър психоаналитик ми каза: "Ако се намесиш в нечия връзка, трябва да си готов за риска от влюбване(двупосочно)"...не е морално да се "разбиват връзки", но щом обвързаната/женена жена е толкова палава, може и да попалувам с нея ! Smile Но като цяло - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС ЖЕНЕНИ ЖЕНИ!

П.П ....и да - чувството за вина трябва да бъде неизменна ВАЖНА част от цялото това палаво начинание Wink

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by covington on Вто Яну 03, 2012 12:49 pm

Ммм, не, не бих посегнала към човек, който е обвързан.

И честно казано това има твърде малко общо с морални задръжки, 10-тата божа заповед и разни други богоугодни съображения. Даже и с чувството за вина няма общо, щото ние с него се знаем добре и се понасяме.

Има общо обаче с твърде самостоятелния ми егоизъм, който не би понесъл аз да съм 'страничната програма'.

covington

Брой мнения: 792
Местожителство: София

Писане by the sea on Вто Яну 03, 2012 3:55 pm

По-скоро не.И не заради въпросната половинка на дамата, а заради осъзнаването,че такива отношения са доста често безперспективни,въпреки,че има и изключения с хепи енд.Колкото до "разбиването на връзки" и "вината" не съм много съгласна-щом жената го търси и позволява,значи нещо куца във въпросната връзка,даже и тя да не го осъзнава.А е много удобно да се натовари"третият" със собствените ни неуредици в личен план. Cool

the sea

Брой мнения: 417

Писане by cool mama on Вто Яну 03, 2012 4:29 pm

@the sea - ..."много удобно да се натовари"третият" със собствените ни неуредици в личен план".... - интересно... имаш ли опит в подобни отношения, защото така звучи..

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by Ins@ane on Вто Яну 03, 2012 11:46 pm

Не, не мисля, трудно ми е да си го представя.

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by Markizata on Сря Яну 04, 2012 8:08 pm

lira написа:
Ако не търсиш сериозна връзка и става въпрос само за физическо привличане, съм тотално и категорично против, поне е добре да се посамозаблудиш, че става въпрос за нещо повече.

Естествено - както казваше една позната, лесбийките задължително оправдават ебането си с любов. Rolling Eyes
Хаха....сега по темата - не стана ясно, женената жена, на която хипотетично посягаме, женена или е или омъжена и в юридическия смисъл на думата или общожитейски? И, ако общожитейски, то какъв етап на отношения са еквивалент на "женена" ...
Rolling Eyes както и да е, ще карам по - общо, с известни уговорки поради разликата в моята глава между понятията "женена", "ходеща с..." и "носеща спомена от снощи".
И така, да се концентрираме върху крайния долен ъгъл между бедрата на триъгълника. Представихте си го, нали? Един тъп ъгъл между два остри около него. Както всички знаем, колкото по - тъп е той /ъгълът/, толкова по - отворени са бедрата над него. Wink
На пръв поглед, до това се свеждат приликите между геометрията и житейската ситуация. Но има и още едно нещо - без тъпия ъгъл фигурата се разпада, защото именно той я държи. Цяла.
Та, да, ситуацията на долния тъп ъгъл е доста незавидна. В класическия случай тази фигура изглежда по следния начин - 1. Озлочестеният "съпруг" - рогоносец, който стандартно живее в измислен свят, в красива розова приказка, който успешно жъне съчувствие, симпатии и чувство за вина; 2. Палавия "съпруг"който умело жонглира между два стола /разкъсван от чувство за вина и разкъсващ ризи и сутиени по този повод/ и 3. Третият, който, в идеалния случай, не е ничий съпруг, за него няма приказки, няма столове, опиянен от копнеж по чуждата кокошка, към него присъдите, са щедри и изобилни.
В крайна сметка третият основно е онзи, от когото се нуждаят двамата - по един или друг начин. Било, за да бъде повод за тяхната раздяла, било, за да бъде залог за тяхното сплотяване като връзка, било, за да бъде способ за временно разтоварване и разнообразие.
В тази връзка, за мен едно нещо е аксиома - когато между двама се появи трети, причината за това е ВИНАГИ и единствено в двамата.
Моногамията при хората никога не естествена. Човекът е създаден, за да се развива, да се усъвършенства, да търси. Включително сексуално. Много повече емоционално. При някои дори духовно.
Моногамията /не, не за три седмици, година или две/ е измислена догма. А превръщането й в задължение придава на изневярата привкуса на неустоим фетиш.
В този ред на мисли, може би ако хората бяха надраснали инфантилната възраст и не гледаха на партньорите си като на лична собственост, ако подхождаха към естественото привличане естествено, ако не търсеха избиване на собствената малоценност в самодоказване сред чужди семейства и чужди връзки и ако си позволяваха малко повече честност....
Нямаше да има сериали Very Happy

Markizata

Брой мнения: 700

Писане by Teor on Съб Яну 07, 2012 9:49 pm

Няма нищо по-противно от любовен триъгълник. За съжаление не съм теоритик...

Teor

Брой мнения: 164
Местожителство: София

Писане by Yuuki on Сря Яну 11, 2012 6:29 pm

По начало дори не би ме привлякла защотото не съм привърженик на лъжите и изневериете....

Yuuki

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Писане by chernata_perla999 on Съб Яну 14, 2012 9:00 pm

Tequila Sunrise написа:Добър вечер, дами!

Мисля си тези дни за нещо и реших да го споделя с вас.

Срещате жена, която ви привлича, но е обвързана. Бихте ли посегнали към нея независимо от връзката й? Бихте ли оправдали себе си, че я искате за вас или според вас това е недопустимо независимо от причината?
До колко ситуацията би била различна, ако поради някаква причина не търсите сериозна връзка и привличането ви към нея е чисто физическо?

Хъм ....че на мен всичките ми връзки така са почвали.....Първо се класирам за любовница....и после love love love и купона свършва Rolling Eyes

БАЙ ДЪ УЕЙ не се гордея с което ......

а ИИИ вече не правя така...защото в един момент се замислих ,не за това което аз искам ,не за това което човека срещу мен иска ....а за това как би се пОчувсВАЛ/а ,ТоЗИ/ТАЗИ,който/КОЯТО е до така желаната от мен половинка от това ЦЯло!!!!
В крайна сметка не бива да сме егоисти .Щот всичко се връща Neutral

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by Gravity on Нед Яну 15, 2012 5:53 pm

Смятам, че връзките с омъжени жени са предварително обречени. Особено, когато жената има и дете.
Ако жената е обвързана в хомосексуална връзка (само как звучи) не бих се намесвала. Не обичам усложненията. А ако тя е голямата ми любов Very Happy съм убедена, че съдбата ще направи така че да бъда с нея Smile.

Gravity

Брой мнения: 60

Писане by Hoops&Yoyo on Пон Яну 16, 2012 9:04 pm

Хора, бягайте като от дявола!
Имах правило - никога да не се забьрквам с женена жена, особено с дете. За беда аз бях преследвана от такава и престьпих правилото си. Резултатьт - бели коси.
Затова, бягайте и в двата случая, както от смьртта, от която се страхувате. Ха-ха.

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics