Дама за секс
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 3 • Share •
Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Re: Дама за секс
Хммм.. подочух че си в БГ

DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Информацията е абсолютно вярна
Сега с тази мила девойка, която ти я е дала и ти, и аз - в Есенс
(като нормална би умирам за Есенс, а вие понеже сте добрички, ще ми се вържете на акъла
)))
Сега с тази мила девойка, която ти я е дала и ти, и аз - в Есенс
(като нормална би умирам за Есенс, а вие понеже сте добрички, ще ми се вържете на акъла
)))
Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
Макар и много трудно, но успя да ме убедиш

Точно така, Перла, точно така. Трябва по-често да има такива обяви, браво Daemon. Някои хора си седят и пишат, другите въобще не пишат, но какъв е успехът и на двете групи, въобще не е ясно...А пък Daemon си пише, а сигурно и излиза, дори си е сложила снимка, достатъчно ясна при това. Така трябва да се постъпва. Все пак този форум е част от "социална мрежа", нали така?Но колкото и да чета, или разглеждам, не мога да видя голяма разлика с един друг сайт на лесбийките в България.Поне Daemon се държи като в социална мрежа.chernata_perla999 написа:lira написа:извинявай, че ще се включа в темата ти без намерение да правя секс с теб, но само да си кажа, че може би обявите не са най-удачния начин. нещата се случват някак на лична и то с хора, с които смяташ, че си допадаш, примерно съдейки от написаното от тях, или каквито там други критерии си имаш.
докато аз и ти подбираме по критерии и т.н някой хора пускат ....тоооооЧно такива обяви и правят секс.....И не седят във форума като нас
![]()
![]()
![]()

rujeto2- Брой мнения: 2
Ох, голям смях, Демоне!
Поздравявам те за забавното, което си устройваш! И да, тук както и да говорят, каквото и да говорят, предимно за секс става дума. Има и някои дами, които освен това, искат и много повече, да не описвам какво, защото ти го знаеше и преди 10 години.
Поздравявам те за забавното, което си устройваш! И да, тук както и да говорят, каквото и да говорят, предимно за секс става дума. Има и някои дами, които освен това, искат и много повече, да не описвам какво, защото ти го знаеше и преди 10 години.

Hoops&Yoyo- Брой мнения: 133
Diana Collect написа:Ох, голям смях, Демоне!![]()
![]()
Яаааа... старата гвардия значи

...само не ме издавай

Е, момичета чак да лаская , не. А старата гвардия знае много неща сигурно.
Успех, демон, в търсенето, каквото и да търсиш. А на някои други пожелавам да излязат навън, да се огледат, да пообщуват с живи хора, и тогава да се върнат и да разкажат
Успех, демон, в търсенето, каквото и да търсиш. А на някои други пожелавам да излязат навън, да се огледат, да пообщуват с живи хора, и тогава да се върнат и да разкажат

rujeto2- Брой мнения: 2
rujeto2 написа: Е, момичета чак да лаская , не. А старата гвардия знае много неща сигурно.Успех, демон, в търсенето, каквото и да търсиш. А на някои други пожелавам да излязат навън, да се огледат, да пообщуват с живи хора, и тогава да се върнат и да разкажат
![]()
...и като поогледат и пообщуват - да не си лягат сами...
//извинявам се, но просто ти довършвам мисълта//

DAEMON написа:Търся си дама за секс... за предпочитане - сексманиачка!!!
Здравей! Как си?
Спомних си как в един друг популярен сайт с администратор, знаеш кой (Елиа) преди години пуснах подобна тема, най-вече на майтап
, Елиа веднага я изтри, даде ми банче, станаха скандали с други потребителки-моралистки и въобще 'буря в чаша с вода'....... ех, мисълта ми е, че тук администрацията е повече от либерална!
Поздрави!

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
EVI написа:DAEMON написа:Търся си дама за секс... за предпочитане - сексманиачка!!!
Здравей! Как си?![]()
Спомних си как в един друг популярен сайт с администратор, знаеш кой (Елиа) преди години пуснах подобна тема, най-вече на майтап, Елиа веднага я изтри, даде ми банче, станаха скандали с други потребителки-моралистки и въобще 'буря в чаша с вода'....... ех, мисълта ми е, че тук администрацията е повече от либерална!
![]()
Поздрави!
Хахаха... сещам се... аз сега се опитвам и дир-а да пораздвижа... но много е умряло там
явно повечето са се насочили насам 
Колкото до майтапа - на тази тема аз не се шегувам

Съжалявам, че се включвам в малката ви дискусия, дами, и дано не прозвучи като моралствуване, предвид че самият ми морал е под съмнение, но майтап или не, сексът сам по себе си винаги е бил платена услуга. за това и не вярвам някой да приеме обявата насериозно, камо ли да си даде задника в името на единия секс. Е, разбира се, ако не е за първи път, защото има и такива случаи.
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
a.borealis32819a написа:Съжалявам, че се включвам в малката ви дискусия, дами, и дано не прозвучи като моралствуване, предвид че самият ми морал е под съмнение, но майтап или не, сексът сам по себе си винаги е бил платена услуга. за това и не вярвам някой да приеме обявата насериозно, камо ли да си даде задника в името на единия секс. Е, разбира се, ако не е за първи път, защото има и такива случаи.
Никога не съм плащал за секс... не че не ми е излизало скъпо де

Но все пак - да ти чуя тарифата...

Можеш да отправяш запитванията си към интимните ти приятелки или както ги наричаш, Нямам какво да пиша повече по темата
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
Много сериозно приемаш темата със секса
да не те засегнах с нещо?
...защото аз, когато нямам какво да кажа - просто нищо не казвам.
Нали не смяташ, че няма жени, които търсят просто секс - без проблеми, скандали, сцени на ревност и драми... просто някой с когото да им бъде хубаво, без да се притесняват за последствията.
Предполагам, че ще говориш за чувства, романтика и т.н. - харесвам и тях, но ми е малко и уморително всичко това.
Предполагам, че рано или късно и аз ще срещтна поредната НЕПОВТОРИМА, в която ще се влюбя, и която ще ме накара да седя в къщи пред печката, пазейки храната топла, докато я чакам да се прибере незнайно от къде и кога, и която отново да ми разкаже играта...
да не те засегнах с нещо?...защото аз, когато нямам какво да кажа - просто нищо не казвам.
Нали не смяташ, че няма жени, които търсят просто секс - без проблеми, скандали, сцени на ревност и драми... просто някой с когото да им бъде хубаво, без да се притесняват за последствията.
Предполагам, че ще говориш за чувства, романтика и т.н. - харесвам и тях, но ми е малко и уморително всичко това.
Предполагам, че рано или късно и аз ще срещтна поредната НЕПОВТОРИМА, в която ще се влюбя, и която ще ме накара да седя в къщи пред печката, пазейки храната топла, докато я чакам да се прибере незнайно от къде и кога, и която отново да ми разкаже играта...

Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Similar topics» Най- удобно място за секс според Вас?
» Какво обичате да правите след секс?
» Секс комплекси
» Разговор за секс с децата!
» Пробвал ли си със секс кукла?
» Какво обичате да правите след секс?
» Секс комплекси
» Разговор за секс с децата!
» Пробвал ли си със секс кукла?
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 3