BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Дама за секс

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Дама за секс

Писане by DAEMON on Пон Яну 30, 2012 10:33 pm

Хммм.. подочух че си в БГ Smile

DAEMON

Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia

Върнете се в началото Go down

Писане by Tequila Sunrise on Вто Яну 31, 2012 1:20 am

Информацията е абсолютно вярна Smile Сега с тази мила девойка, която ти я е дала и ти, и аз - в Есенс Smile (като нормална би умирам за Есенс, а вие понеже сте добрички, ще ми се вържете на акъла Wink)))

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by DAEMON on Вто Яну 31, 2012 9:07 am

Макар и много трудно, но успя да ме убедиш

DAEMON

Писане by rujeto2 on Вто Яну 31, 2012 9:34 pm

chernata_perla999 написа:
lira написа:извинявай, че ще се включа в темата ти без намерение да правя секс с теб, но само да си кажа, че може би обявите не са най-удачния начин. нещата се случват някак на лична и то с хора, с които смяташ, че си допадаш, примерно съдейки от написаното от тях, или каквито там други критерии си имаш.

докато аз и ти подбираме по критерии и т.н някой хора пускат ....тоооооЧно такива обяви и правят секс..... И не седят във форума като нас
Точно така, Перла, точно така. Трябва по-често да има такива обяви, браво Daemon. Някои хора си седят и пишат, другите въобще не пишат, но какъв е успехът и на двете групи, въобще не е ясно...А пък Daemon си пише, а сигурно и излиза, дори си е сложила снимка, достатъчно ясна при това. Така трябва да се постъпва. Все пак този форум е част от "социална мрежа", нали така?Но колкото и да чета, или разглеждам, не мога да видя голяма разлика с един друг сайт на лесбийките в България.Поне Daemon се държи като в социална мрежа.

rujeto2

Брой мнения: 2

Писане by DAEMON on Нед Фев 05, 2012 11:14 pm

Ласкаеш ме Smile

DAEMON

Писане by Hoops&Yoyo on Пон Фев 06, 2012 12:54 am

Ох, голям смях, Демоне! Very Happy
Поздравявам те за забавното, което си устройваш! И да, тук както и да говорят, каквото и да говорят, предимно за секс става дума. Има и някои дами, които освен това, искат и много повече, да не описвам какво, защото ти го знаеше и преди 10 години.
Very Happy

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133

Писане by DAEMON on Пон Фев 06, 2012 4:25 pm

Diana Collect написа:Ох, голям смях, Демоне! Very Happy
Поздравявам те за забавното, което си устройваш! И да, тук както и да говорят, каквото и да говорят, предимно за секс става дума. Има и някои дами, които освен това, искат и много повече, да не описвам какво, защото ти го знаеше и преди 10 години.
Very Happy

Яаааа... старата гвардия значи Smile
...само не ме издавай

DAEMON

Писане by rujeto2 on Сря Фев 08, 2012 1:09 pm

Е, момичета чак да лаская , не. А старата гвардия знае много неща сигурно. Wink Успех, демон, в търсенето, каквото и да търсиш. А на някои други пожелавам да излязат навън, да се огледат, да пообщуват с живи хора, и тогава да се върнат и да разкажат

rujeto2

Брой мнения: 2

Писане by DAEMON on Сря Фев 08, 2012 2:32 pm

rujeto2 написа: Е, момичета чак да лаская , не. А старата гвардия знае много неща сигурно. Wink Успех, демон, в търсенето, каквото и да търсиш. А на някои други пожелавам да излязат навън, да се огледат, да пообщуват с живи хора, и тогава да се върнат и да разкажат

...и като поогледат и пообщуват - да не си лягат сами...
//извинявам се, но просто ти довършвам мисълта//

DAEMON

Писане by EVI on Пет Фев 10, 2012 8:10 am

DAEMON написа:Търся си дама за секс... за предпочитане - сексманиачка!!!

Здравей! Как си? Wink
Спомних си как в един друг популярен сайт с администратор, знаеш кой (Елиа) преди години пуснах подобна тема, най-вече на майтап Smile , Елиа веднага я изтри, даде ми банче, станаха скандали с други потребителки-моралистки и въобще 'буря в чаша с вода'....... ех, мисълта ми е, че тук администрацията е повече от либерална! Wink
Поздрави!

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by DAEMON on Пет Фев 10, 2012 11:36 pm

EVI написа:
DAEMON написа:Търся си дама за секс... за предпочитане - сексманиачка!!!

Здравей! Как си? Wink
Спомних си как в един друг популярен сайт с администратор, знаеш кой (Елиа) преди години пуснах подобна тема, най-вече на майтап Smile , Елиа веднага я изтри, даде ми банче, станаха скандали с други потребителки-моралистки и въобще 'буря в чаша с вода'....... ех, мисълта ми е, че тук администрацията е повече от либерална! Wink
Поздрави!

Хахаха... сещам се... аз сега се опитвам и дир-а да пораздвижа... но много е умряло там Smile явно повечето са се насочили насам Smile
Колкото до майтапа - на тази тема аз не се шегувам

DAEMON

Писане by a.borealis32819a on Съб Фев 11, 2012 12:49 am

Съжалявам, че се включвам в малката ви дискусия, дами, и дано не прозвучи като моралствуване, предвид че самият ми морал е под съмнение, но майтап или не, сексът сам по себе си винаги е бил платена услуга. за това и не вярвам някой да приеме обявата насериозно, камо ли да си даде задника в името на единия секс. Е, разбира се, ако не е за първи път, защото има и такива случаи.

a.borealis32819a

Брой мнения: 134

Писане by DAEMON on Съб Фев 11, 2012 10:20 am

a.borealis32819a написа:Съжалявам, че се включвам в малката ви дискусия, дами, и дано не прозвучи като моралствуване, предвид че самият ми морал е под съмнение, но майтап или не, сексът сам по себе си винаги е бил платена услуга. за това и не вярвам някой да приеме обявата насериозно, камо ли да си даде задника в името на единия секс. Е, разбира се, ако не е за първи път, защото има и такива случаи.

Никога не съм плащал за секс... не че не ми е излизало скъпо де Smile
Но все пак - да ти чуя тарифата...

DAEMON

Писане by a.borealis32819a on Нед Фев 12, 2012 9:10 am

Можеш да отправяш запитванията си към интимните ти приятелки или както ги наричаш, Нямам какво да пиша повече по темата

a.borealis32819a

Брой мнения: 134

Писане by DAEMON on Нед Фев 12, 2012 4:54 pm

Много сериозно приемаш темата със секса да не те засегнах с нещо?
...защото аз, когато нямам какво да кажа - просто нищо не казвам.
Нали не смяташ, че няма жени, които търсят просто секс - без проблеми, скандали, сцени на ревност и драми... просто някой с когото да им бъде хубаво, без да се притесняват за последствията.
Предполагам, че ще говориш за чувства, романтика и т.н. - харесвам и тях, но ми е малко и уморително всичко това.
Предполагам, че рано или късно и аз ще срещтна поредната НЕПОВТОРИМА, в която ще се влюбя, и която ще ме накара да седя в къщи пред печката, пазейки храната топла, докато я чакам да се прибере незнайно от къде и кога, и която отново да ми разкаже играта...

DAEMON

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics