Контакти
:: Социални :: Бизнес контакти
Страница 3 от 3 • Share •
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Контакти
Работя като зъболекар в София.
До края на октомври профилактичните стоматологични прегледи при мен са безплатни. Която желае да провери как са й зъбките да заповяда! Интересуващите се от повече инфо могат да ми пишат на лична 
До края на октомври профилактичните стоматологични прегледи при мен са безплатни. Която желае да провери как са й зъбките да заповяда! Интересуващите се от повече инфо могат да ми пишат на лична 

earl_grey- Брой мнения: 943
Здравейте аз притежавам голяма фирма, която се занимава с организация на събития. Дейността на фирмата ми е в сферата на изкуството, културата, шоу бизнеса и рекламата. Богатата гама от дейности Ви гарантира пълно обслужване от началото до края на вашия празник, събитие, мероприятие или концерт. Работя с най – добрата озвучителна и осветителна техника, собствени сцени, пиротехнически ефекти и художествена украса. С уменията и опита, натрупани през годините, ще направя Вашето събитие уникално и неповторимо. Правя Общински, празнични и митинг концерти
Празници на фирми, промоции и модни ревюта
Вариететни програми
Магически спектакли
Училищни, детски шоу програми и рождени дни
Озвучавания и дискотеки
Кетъринг
Озвучителна техника DYNACORD и ефектно осветление
Специални ефекти - пиротехника и фойерверки
Изграждане на сцени, изработка на декори и художествена украса
Изработка на сценарий и режисура
Фирмата ни работи с всички артисти и изпълнители в България без изключение.
Наши клиенти са водещи фирми и компании в страната и чужбина, министерства на културата, образованието, труда и социялната политика, общини, читалища, детски центрове и градини, банки, молове, хипермаркети, хотели, дискотеки и увеселителни заведения.
Някой ако има нужда от нещо подобно нека ми пише на лично съобщение
Празници на фирми, промоции и модни ревюта
Вариететни програми
Магически спектакли
Училищни, детски шоу програми и рождени дни
Озвучавания и дискотеки
Кетъринг
Озвучителна техника DYNACORD и ефектно осветление
Специални ефекти - пиротехника и фойерверки
Изграждане на сцени, изработка на декори и художествена украса
Изработка на сценарий и режисура
Фирмата ни работи с всички артисти и изпълнители в България без изключение.
Наши клиенти са водещи фирми и компании в страната и чужбина, министерства на културата, образованието, труда и социялната политика, общини, читалища, детски центрове и градини, банки, молове, хипермаркети, хотели, дискотеки и увеселителни заведения.
Някой ако има нужда от нещо подобно нека ми пише на лично съобщение

deskata663- Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia
earl_grey написа: стоматологични прегледи при мен са безплатни
СТОМАТОлогичните не ГИНЕкологичните........
Аз само да подчертая!

chernata_perla999- Брой мнения: 303
хммм, с какво мога да помогна аз...
Мога да помагам с английски, немски, италиански и елементарен руски
Освен това Мога да танцувам, да разсмивам хората и съм добър слушател
Мога да помагам с английски, немски, италиански и елементарен руски
Освен това Мога да танцувам, да разсмивам хората и съм добър слушател

prettyful- Брой мнения: 78
Много обичам да сглобявам мебели, бих казала обожавам, досега съм сглобявала почти всичко - маси, столове, скринове, легла и др., но най-интересни са ми гардеробите
Правя и всякакви ремонти - просто го мога и ми е интересно като се наложи нещо вкъщи и аз го поправям.
Ако мога да помогна на някоя да заповяда
Работя и на Photoshop, Premiere - правя всякакви видео монтажи, ако някой има нужда, също и мога да готвя всичко и за много хора, ако някой има нужда от готвач за парти или др.
Правя и всякакви ремонти - просто го мога и ми е интересно като се наложи нещо вкъщи и аз го поправям.
Ако мога да помогна на някоя да заповяда
Работя и на Photoshop, Premiere - правя всякакви видео монтажи, ако някой има нужда, също и мога да готвя всичко и за много хора, ако някой има нужда от готвач за парти или др.

timmermans14- Брой мнения: 30
Аз обзавеждам санитарни помещения-всичко за вашата баня.Е ако някой ще прави мандра месарница затвор басейни и т.н.-всичко което изисква плочки санитария смесители-и там мога да помогна.

solo- Брой мнения: 20
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
:: Социални :: Бизнес контакти
Страница 3 от 3