В момента чета...
Страница 2 от 3 • Share •
Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Re: В момента чета...
Прочетох я! Финалът е силничък, да. Ах, колко самотни сме чатърите..
В началото наистина е млако банален, но края е силен.. и пак не е кой знае какво.. просто нарича нещата с истинските си имена.. Директна е. Говори за това, че сме самотни и зависими.. Това е накратко.
Към следващата книга...
Още не съм довършила "Нещата" на Карбовски, но нещо не ми е до нея. Другите две опции са "Алкохол" на Калин Терзийски и Деяна Драгоева и "Психология на общуването" на Румен Стаматов (а на нея ще ме изпитват така, че със сигурност скоро ще я чета и препрочитам
)...
Е, време е за малоко реален живот
!
В началото наистина е млако банален, но края е силен.. и пак не е кой знае какво.. просто нарича нещата с истинските си имена.. Директна е. Говори за това, че сме самотни и зависими.. Това е накратко.
Към следващата книга...
Още не съм довършила "Нещата" на Карбовски, но нещо не ми е до нея. Другите две опции са "Алкохол" на Калин Терзийски и Деяна Драгоева и "Психология на общуването" на Румен Стаматов (а на нея ще ме изпитват така, че със сигурност скоро ще я чета и препрочитам
)... Е, време е за малоко реален живот
!
kiara- Брой мнения: 26
Учебниците на Стаматов са си като книги, едно от най-приятните неща, които може да ти се наложи да четеш за изпит.
Никога не съм можела да чета по няколко книги едновременно, в момента чета "Позитивна Психология Наопаки" на Юлия Свияш и определено е нещо различно от това, което съм чела досега. Класиците отдавна ги изоставих, сега се точа на Цифрова Крепост на Дан Браун. Предполагам, че до два дни ще съм приключила със Свияш и ще я започна
Никога не съм можела да чета по няколко книги едновременно, в момента чета "Позитивна Психология Наопаки" на Юлия Свияш и определено е нещо различно от това, което съм чела досега. Класиците отдавна ги изоставих, сега се точа на Цифрова Крепост на Дан Браун. Предполагам, че до два дни ще съм приключила със Свияш и ще я започна

schizophrenic- Брой мнения: 590
Местожителство: Пловдив
"Позитивна Психология Наопаки" на Юлия Свияш
Прекрасно и полезно четиво, особено за фенове на самоиронията като мен.
Много ми помогна.
Прекрасно и полезно четиво, особено за фенове на самоиронията като мен.
Много ми помогна.
lexi- Брой мнения: 450
Местожителство: имам местожителство :)
Magnolia, много приятен аватар имаш. earl_grey, skysi , lexi : )))) Не забравяй камшика на Анхел де Куатие. Чакат ме още няколко книги, но кога ли...

mariposamariposa- Брой мнения: 134
Медитация- нвлизане навътре;
става за сега
...и Implant Dentistry- A Rapidly Evolving Practice.
става за сега

...и Implant Dentistry- A Rapidly Evolving Practice.

earl_grey- Брой мнения: 943
В момента чета "Цифрова крепост". На Дан Браун са ми интересни книгите. Заедно с него чета и Джейн Остин - "Гордост и предразсъдъци". Кой каза, че чете "Гълъбът" на Зюскинд, ако може да даде мнение. Отдавна искам да я прочета.

Scared Of Lonely- Брой мнения: 51
Местожителство: Благоевград
Аз бях с "Гълъбът"
Ако имах врял и кипял ментор в четенето, който да ме насочва, щях да съм прочела първо Гълъбът, а после Парфюмът. Втората остана далеч назад в тинейджърските ми години.
Трябваше ми време да се отърся от първоначалния си яд. Да, ужасно се ядосвах, докато я четях. На прангите, които сами си поставяме и на своеобразната "слепота", изразяваща се в невъзможнстта ни да видим, че сами градим затворите си. Свободата я има всеки. Трябва само да поиска, да посегне и да си я вземе. Останалото са бариери, съществуващи само в нашите глави.
Любопитно ми е дали някоя от вас е гледала постановката Гълъбът с Владо Пенев и как я намира?
Ако имах врял и кипял ментор в четенето, който да ме насочва, щях да съм прочела първо Гълъбът, а после Парфюмът. Втората остана далеч назад в тинейджърските ми години. Трябваше ми време да се отърся от първоначалния си яд. Да, ужасно се ядосвах, докато я четях. На прангите, които сами си поставяме и на своеобразната "слепота", изразяваща се в невъзможнстта ни да видим, че сами градим затворите си. Свободата я има всеки. Трябва само да поиска, да посегне и да си я вземе. Останалото са бариери, съществуващи само в нашите глави.
Любопитно ми е дали някоя от вас е гледала постановката Гълъбът с Владо Пенев и как я намира?

lexi- Брой мнения: 450
Местожителство: имам местожителство :)
да, аз. Определено бих я препоръчала, но май не се играе в момента. Все пак трябва да се има предвид, че съм пристрастна към Деси Шпатова, както и към Владо Пенев, но мисля, че има защо.

lira- Брой мнения: 872
В момента чета "Бог да благослови Стю" на Станислава Чуринскиене и успоредно с нея "Романът на Лизи " на Стивън Кинг

Kiara2012- Брой мнения: 10
Местожителство: Sofiq
"Сребърен куршум" на Майкъл Конъли (слабичко), докато чакам куриера да преодолее белите мечки и да ми донесе "Сектата на егоистите" на Шмит.

covington- Брой мнения: 792
Местожителство: София
Биографията на Стийв Джобс...i like it!

earl_grey- Брой мнения: 943
Наскоро глътнах на един дъх "Мъже" на Цвета Стоева. Бях чувала суперлативи за нея, но изобщо не ми минаваше през ума да я взема. Просто книга с такова заглавие, не привлече гей жената в мен.
Обаче ми се наложи да търся подарък и ... преди да я подаря, я изчетох. Не съм чела по-женска книга отдавна! Много е свежа като стил и изказ. На моменти прихвах в смях гръмогласно. А на финала ми се прииска и аз да напиша нещо.
Обаче ми се наложи да търся подарък и ... преди да я подаря, я изчетох. Не съм чела по-женска книга отдавна! Много е свежа като стил и изказ. На моменти прихвах в смях гръмогласно. А на финала ми се прииска и аз да напиша нещо.
nokia- Брой мнения: 57
Даоистка Йога и сексуална енергия на Е.С.Юдлав - чудесна книга!

Teor- Брой мнения: 164
"Човекът, който се смее" - Виктор Юго и "Поща" на Буковски.

rednviolet- Брой мнения: 53
Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Similar topics» Влияе ли Ви пълнолунието?
» Банкови кредити,лизинги,дебитни и кредитни карти!
» С какъв цвят бельо сте в момента?
» Банкови кредити,лизинги,дебитни и кредитни карти!
» С какъв цвят бельо сте в момента?
Страница 2 от 3