Да се засрамим!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Да се засрамим!
Yuuki написа:... Еми... аз не робувам на предрасъдаци.... Имам съвест,но не се срамувам... Всички вие вървите срещу природата си всеки божи ден..... Ако си мислите,че природата одобрява да се тъпчем с отровни храни,да пушим и пием... значи наистина сте мръднали![]()
Хм... ами, да ти кажа, не съм се замисляла до сега какво одобрява природата и какво не... в моите очи тя някак си не е живо същество със собствени емоции и разбирания за добро и лошо, редно и нередно. Пък и аз много неща не харесвам, ама... гледам да не поставям хората под знаменател "мръднали" или поне да не им го казвам. От учтивост.
Забележка от администратор: Моля, придържайте се към темата.
Последната промяна е направена от sunlight на Чет Яну 12, 2012 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Doña Dyke написа:Мисля, че ще измия срама от всички ни веднъж завинаги, ако изтрия форума...
![]()
Не!
мисля че трябва, да се организирафорумно ходенена църква.Да ни кръсти попа и да ис отмием греховете .
Аз тва от 2007 година на сам чакам

chernata_perla999- Брой мнения: 303
sunlight - Мацка това, което чета ми звучи детско, инфантилно и повече от отвратително. Как може да те е срам от собствената си същност? Мисля, че имаш сериозен проблем със своята същност и трябва да поработиш над него. Явно има нещо, което те обърква и започваш да си мислиш колко грешна е сексуалната ти ориентация и колко срамна е тя пред обществото. Различната ориентация е премахната от списъка на психични заболявания още преди 50 години. Сексуалността на човек е строго индивидуална при всеки различен индивид. Идеята на нещата е следната всички сме хора, а не мъже и жени. Аз се влюбвам в човека, а не в неговия пол. Коя съм аз? Аз съм добра, любяща, грижовна, всеотдайна, отдадена на хората - прекрасен човек или може би съм егоистична, надменна, ревнива, мнителна, себична, злобна - самия дявол. Аз-ът ми съзнава, чувства, преживява, съхранява чрез паметта устойчивото и значимото в своите състояния, използва силата на въображението или енергията на волята, съпротивлява се или приема нахлуванията на несъзнаваното. Аз-ът ми не е “механичен продукт” или пък “сбор” от многообразните действия на душевните сили, но той в определени случаи може да стане това – и тогава имаме един Аз с неблаговидна, неподобаваща за естеството му роля. Каквато и да съм – с ясно, неясно, “бистро” или “мъгливо” съзнание за себе си, дори и да съм изпаднала в някакво състояние на “безпаметност” знам само едно ВСЕКИ РАЗЛИЧЕН ЧОВЕК ПРОВОКИРА В МЕН РАЗЛИЧНО МОЕ АЗ!!! Намери своето аз и не се срамувай от него
Успех
Успех
deskata663- Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia
А си мислех, че на всички е ясно, че тази тема е пълна със
... Но явно не. Затова пояснявам: темата е просто шега! Голяма част от потребителките са разбрали това и са се включили в лигнята, но за тези, които не са го разбрали, пак ще повторя - постовете ми тук са толкова очевидно тъпкани със сарказъм, че не знам как могат да бъдат взети на сериозно. Както и постовете на голяма част от другите потребителки, писали след мен. : )
... Но явно не. Затова пояснявам: темата е просто шега! Голяма част от потребителките са разбрали това и са се включили в лигнята, но за тези, които не са го разбрали, пак ще повторя - постовете ми тук са толкова очевидно тъпкани със сарказъм, че не знам как могат да бъдат взети на сериозно. Както и постовете на голяма част от другите потребителки, писали след мен. : )
БлатнаФея- Брой мнения: 193
^ E няма начин - тва се получава с темите, дето имат форумна история, която не всички могат да знаят.
+липсата на [ saracsm] tags
+липсата на [ saracsm] tags

covington- Брой мнения: 792
Местожителство: София
Зависи и от чувство за хумор

chernata_perla999- Брой мнения: 303
sunlight написа:Yuuki написа:... Еми... аз не робувам на предрасъдаци.... Имам съвест,но не се срамувам... Всички вие вървите срещу природата си всеки божи ден..... Ако си мислите,че природата одобрява да се тъпчем с отровни храни,да пушим и пием... значи наистина сте мръднали![]()
Хм... ами, да ти кажа, не съм се замисляла до сега какво одобрява природата и какво не... в моите очи тя някак си не е живо същество със собствени емоции и разбирания за добро и лошо, редно и нередно. Пък и аз много неща не харесвам, ама... гледам да не поставям хората под знаменател "мръднали" или поне да не им го казвам. От учтивост.![]()
.....Не визирам никой,но хумора ти е толкова фин.....
Забележка от администратор: Моля, придържайте се към темата.

Yuuki- Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia
Аз пък съм хетеро сексуален и не се срамувам, обаче подкрепям и хомо сексуалните, стига те да нямат нищо против мен. 

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2