BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Да се засрамим!

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Да се засрамим!

Писане by БлатнаФея on Чет Дек 08, 2011 7:46 pm

Скъпи, обратнорезбени, време е да се засрамим. Това да си обратен никак не е хубаво. Противоестествено е; не виждате ли, че вървим срещу природата? Не, просто не е нормално. Има нещо повредено в главите ни... или във възпитанието ни... или и в двете! Сбъркани сме отвсякъде, казвам ви. И след като беше установено, че за нас няма лечение и от тази коварна гейщина не можем да се спасим, трябва да изживеем живота си в срам, да се скрием в някоя дупка и да се срамуваме ли, срамуваме.
Аз съм възмутена от наглостта на някои хора да твърдят, че няма нищо лошо да си гей. И съм твърдо убедена, че тяхната "гордост" никаква гордост не е, ами чиста проба лицемерие.
Да се скрием! Да се срамуваме! Да не разпространяваме гейщината... тя, в крайна сметка, се предава по въздуха! Затова да спрем сега. Замислете се върху собствената си греховност и неправилност. Срамувайте се.

sarcasm

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Върнете се в началото Go down

Re: Да се засрамим!

Писане by lira on Чет Дек 08, 2011 8:04 pm

Чудесна тема! трябва да кажа, че и аз много се срамувам, всяка вечер се срамувам, сутрин също се срамувам, усещам, че нещо не е както трябва, чувствам се различна! опитвам се да изкореня този грях от себе си, цялата съм в синини, заради самобичуването и заради бичуването, което моля някои приятелки да практикуват върху мен, за да изкарат тези зли хомодухове от тялото и душата ми! даже понякога ги моля да ги извадят мануално от там, но те са се скрили толкова дълбоко...може би ако бях мъж, щяха да са на по-плитко?!?!? все пак, винаги можеш да се обърнеш към религиозната група за взаимопомощ, там практикуваме древни ритуали за прогонване на хомодухове чрез отравянето им.

lira

Брой мнения: 872

Писане by Doña Dyke on Чет Дек 08, 2011 9:53 pm

Мисля, че ще измия срама от всички ни веднъж завинаги, ако изтрия форума...
pig

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by lira on Чет Дек 08, 2011 10:18 pm

Е, хайде сега, много неоригинално решение, спомняйки си близкото минало...а и кой ще ми плаща модераторската заплата тогава! и аз деца храня!

lira

Писане by Ins@ane on Чет Дек 08, 2011 10:40 pm

Overreaction much? sarcasm

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by schizophrenic on Чет Дек 08, 2011 10:55 pm

Дайте да си направим една хомо-комуна? Да се съберем на едно място, отделно от нормалните и да се лекуваме и покайваме заедно

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by lira on Чет Дек 08, 2011 11:00 pm

ами, както знаете, вече започнахме пилотните срещи по въпроса, аз се чувствам много по-срамуваща се след това.

lira

Писане by schizophrenic on Чет Дек 08, 2011 11:02 pm

Имах предвид нещо по-генерално. От типа "Хайде да евакуираме нормалните от град Х и да се настаним там за постоянно жителство".
Проблема е, че каквито сме слаби и изнежени, няма да успеем да се справим със злободневните битови задачи без наличието на силна, мъжка подкрепа...

schizophrenic

Писане by lira on Чет Дек 08, 2011 11:07 pm

усещам, че наближава моментът за самосезиране! колкото и да ми е забавно :wine:

lira

Писане by schizophrenic on Чет Дек 08, 2011 11:08 pm

Започвай Smile Аз пиша с единствената надежда, че ще се намесиш и ще сезираш

schizophrenic

Писане by lira on Чет Дек 08, 2011 11:18 pm

доообрее, налагам си едноседмичен автобан silent

lira

Писане by БлатнаФея on Пет Дек 09, 2011 10:11 am

schizophrenic написа:Имах предвид нещо по-генерално. От типа "Хайде да евакуираме нормалните от град Х и да се настаним там за постоянно жителство".
Проблема е, че каквито сме слаби и изнежени, няма да успеем да се справим със злободневните битови задачи без наличието на силна, мъжка подкрепа...

Много добро решение, и на мен нещо такова ми се въртеше в главата. Предлагам също да ходим с чували на главите или поне хартиени пликове с надпис "Срам ме е"... да се знае. Но, наистина, основният проблем е, че ще ни трябва силна мъжка ръка, която да ръководи живота ни, че току-виж иначе сме направили някоя беля. Лично аз се чувствам много несигурна в този голям лош свят без мъж наоколо - едно, че някой може да вземе да ме изнасили, друго, че може да се спъна...

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Писане by BettyBlu on Пет Дек 09, 2011 7:45 pm

Ох, абе трябват си мъже понякога, твърда мъжка подкрепа - канал като се запуши, колата като се развали, да почистят снега, да пренесат някои тежки мебели... Wink Иначе голям срам и мен ме е подгонил, да не ви разправям. Почнах да си купувам предимно женски модни дрехи, скоро май и гримирана ще ме видите, от срам де, може и дълга коса да пусна, знам ли вече?! Smile

BettyBlu

Брой мнения: 74

Писане by cool mama on Пет Дек 30, 2011 4:57 pm

И аз умирам от срам! Постоянно се срамувам, сутрин, обед и вечер. А ако забравя някоя вечер да се посрамувам преди сън- на сутринта се срамувам два пъти.Тази зла болест е коварна и неизлечима, освен по въздуха тя се предава и по телефона, дори виртуално и чрез докосване.Изобщо тази лесбо-сбирщина тук гъмжи от хомо бактерии...аз предлагам да вървим със шарени ленти на ръцете с надпис "мръсна лесбийка".Също така мисля,че религиозните оргий, опа исках да кажа сбирки , трябва да зачестят, тъй като хомо-бактериите се размножават и застрашават така красивият хетеро свят пълен надървена мъжка подкрепа от която аз нямам нужда...

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by Yuuki on Сря Яну 11, 2012 6:42 pm

... Еми... аз не робувам на предрасъдаци.... Имам съвест,но не се срамувам... Всички вие вървите срещу природата си всеки божи ден..... Ако си мислите,че природата одобрява да се тъпчем с отровни храни,да пушим и пием... значи наистина сте мръднали

Yuuki

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото