Контакти
:: Социални :: Бизнес контакти
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Контакти
Смятам, че това би могло да бъде една много ползотворна категория на форума, в която да се споделят професионалните интереси и нужди на регистрираните потребители на форума. Заслужава си толерантността към един вид общност да може да бъде оползотворен и в други области. Тук можете да опишете с какво се занимавате и за какво могат да ви потърсят останалите потребители. Не пропускайте тази специална категория във форума, успех!

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Re: Контакти
Да ,тази категория много ми допада на мен
не ,че има с какво да съм полезна с мойто спортно образование
бива ме само в спорта мен . Освен да взимам малко учстие в спортните срещи за друго не ме бива
. 

boby- Брой мнения: 35
аз съм малка мъдра въшка почти без власт в реалният свят, хахаха
все пак - мога да бъда полезна отчасти в областта на компютрите, приятелско рамо, съвети за пътувания /карти, хостели и др./, поназнайвам по неволя доста за борбите между работодатели и работници /права, към кого да се обърнете и др./, предлагам и добра смехотерапия, хахаха. разбирам от бейзбол, кучета, банкова бюрокрация, гръцка психика и как да им вземеш акъла, за да не те мачкат, гледане на деца /въпреки че нямам мои/ и усмивки
иначе съм безработен червей, който от дъъълго време не го наемат. може би защото доста съм снишила критериите си и не вярват на прекалената ми квалификация /или склонност да не взимам добра заплата, хаха/ - или просто странят от татусите ми, хахаха
както и да е - ако мога да помогна - с удоволствие
все пак - мога да бъда полезна отчасти в областта на компютрите, приятелско рамо, съвети за пътувания /карти, хостели и др./, поназнайвам по неволя доста за борбите между работодатели и работници /права, към кого да се обърнете и др./, предлагам и добра смехотерапия, хахаха. разбирам от бейзбол, кучета, банкова бюрокрация, гръцка психика и как да им вземеш акъла, за да не те мачкат, гледане на деца /въпреки че нямам мои/ и усмивки

иначе съм безработен червей, който от дъъълго време не го наемат. може би защото доста съм снишила критериите си и не вярват на прекалената ми квалификация /или склонност да не взимам добра заплата, хаха/ - или просто странят от татусите ми, хахаха
както и да е - ако мога да помогна - с удоволствие

feet of clay- Брой мнения: 636
Местожителство: София
Яка тема : разбирам от компютри (води се програмиране повече ), футбол тъи като играя женски футбол ... филми ( гледам многоооо и от всичко) и май е това .... 

sun_rise- Брой мнения: 52
EVI написа:[... добре се подготви!
родена съм пре-подготвена, хахахахаха, не се коси

feet of clay- Брой мнения: 636
Да, това си е полезна категория, особено за фрийленсъри като мен 
Аз нямам претенциите да съм особено добра в нищо друго освен в една област - изобразителни (или визуални, както сега е модерно да се казва) изкуства. Рисувам откакто се помня и на никое друго занимание в живота си не съм посветила толкова време и енергия. Гимназията завърших с профил 'графика', академията - със сценография, като за магистратурата успях да се позабавлявам и с малко анимация.
Миналата година правих изложба, сега глася материал за следваща, но тъй като хората не купуват картини толкова колкото би ми се искало се налага да впрягам уменията си и в по-комерсиални неща. Може да се каже, че съм сценограф от запаса защото имам само една сценична реализация. Не че не обичам театъра по принцип, но просто нямам нерви да се боря с вятърните мелници в българския театър, освен ако не попадна на проект, който много да ме грабне. Анимацията ми е голяма страст, имам известен опит и с класическата и с дигиталната. В работният процес най-добре се чувствам като керактър дизайнер или художник на сторибордовете. Правя и сторибордове за телевизионни реклами. До преди година работех като художник на консептите (наред с персонажи това включва реквизит и среди) в гейм-дизайн студио, но кризата ни удари. Напоследък като волнонаемник ми се случва да изпълнявам поръчки за графичен дизайн - лога, флаери. Комиксите също са нещо, което много ме вълнува. До момента нямам професионален опит в тази сфера, но имам голямо желание за нещо такова. Така че профилактично си подпитвам дали някой няма добра история, която да нарисувам.
Общо взето това е. Прощавайте ако съм била ТВЪРДЕ изчерпателна

Аз нямам претенциите да съм особено добра в нищо друго освен в една област - изобразителни (или визуални, както сега е модерно да се казва) изкуства. Рисувам откакто се помня и на никое друго занимание в живота си не съм посветила толкова време и енергия. Гимназията завърших с профил 'графика', академията - със сценография, като за магистратурата успях да се позабавлявам и с малко анимация.
Миналата година правих изложба, сега глася материал за следваща, но тъй като хората не купуват картини толкова колкото би ми се искало се налага да впрягам уменията си и в по-комерсиални неща. Може да се каже, че съм сценограф от запаса защото имам само една сценична реализация. Не че не обичам театъра по принцип, но просто нямам нерви да се боря с вятърните мелници в българския театър, освен ако не попадна на проект, който много да ме грабне. Анимацията ми е голяма страст, имам известен опит и с класическата и с дигиталната. В работният процес най-добре се чувствам като керактър дизайнер или художник на сторибордовете. Правя и сторибордове за телевизионни реклами. До преди година работех като художник на консептите (наред с персонажи това включва реквизит и среди) в гейм-дизайн студио, но кризата ни удари. Напоследък като волнонаемник ми се случва да изпълнявам поръчки за графичен дизайн - лога, флаери. Комиксите също са нещо, което много ме вълнува. До момента нямам професионален опит в тази сфера, но имам голямо желание за нещо такова. Така че профилактично си подпитвам дали някой няма добра история, която да нарисувам.
Общо взето това е. Прощавайте ако съм била ТВЪРДЕ изчерпателна

Ако някой има нужда от специалист по полски или руски език, аз съм насреща 

tulipan- Брой мнения: 29
Хмм да видим. Уча банково дело, но едва ли мога да помогна кой знае колко с това. Преди рисувах и уж бях добра, но нещата се прецакаха. Бях захванала народни танци просто щот са ми в кръвта. Пак бях добра, но се наложи да прекъсна. Имам 2 години стаж в спортните танци и 1 месец в модерния балет
. В 99,9 % от случаите успявам да повдигна духа дори и на най-сдухания човек. Бива ме да се правя на идиот пардон аз съм си
, И кво още-ми определено имам търпението да изслушвам чуждите проблеми и давам съвети. колко качествени не знам, но до сега няма оплакали се 
. В 99,9 % от случаите успявам да повдигна духа дори и на най-сдухания човек. Бива ме да се правя на идиот пардон аз съм си
, И кво още-ми определено имам търпението да изслушвам чуждите проблеми и давам съвети. колко качествени не знам, но до сега няма оплакали се 

black_tearsss- Брой мнения: 16
Мога да ви свържа интернет към компютър и стационарния телефон към абонатната линия, също така да правя платки и да запоявам.Имам опит в бъркането на цимент,носенето му и заглаждането му с мистирия. Меря с всякакви уреди,но тук вече влизам в големи подробности...
Знам да шия гоблени (беше отдавна ама то не се забравя особенно)...ммм май сега само за това се сещам...
Знам да шия гоблени (беше отдавна ама то не се забравя особенно)...ммм май сега само за това се сещам...

stifito1- Брой мнения: 434
Местожителство: Gorna Orqhovica
[color=black][b]суха математика
Последната промяна е направена от cool mama на Пет Окт 14, 2011 4:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път

cool mama- Брой мнения: 339
Ами я да видим... Мога да правя хубави неща аз стига да има кой да ме слуша.
Мога да ви "изведа" на разходка, ако искате да помрънкате на някой.
Мога да си мълча с някой, ако има нужда.
Мога да ви дам гръцка музика, ако искате.
Мога да ви нарисувам нещо смешно.
Мога да ви се усмихвам.
Мога и много обичам да поднасям закуски в леглото ...
Мога да чета приказки много изразително.
Мога да правя всичко, стига да ми идва от вътре да го направя.
Мога да ви "изведа" на разходка, ако искате да помрънкате на някой.
Мога да си мълча с някой, ако има нужда.
Мога да ви дам гръцка музика, ако искате.
Мога да ви нарисувам нещо смешно.
Мога да ви се усмихвам.
Мога и много обичам да поднасям закуски в леглото ...
Мога да чета приказки много изразително.
Мога да правя всичко, стига да ми идва от вътре да го направя.
@Mariya Сега остава да кажеш и срещу какво възнаграждение...
Моля, ако някоя се практикува подобна дейност да даде контакт, защото скоро ще си извадя гръбнака собственоръчно

Моля, ако някоя се практикува подобна дейност да даде контакт, защото скоро ще си извадя гръбнака собственоръчно

semper_fi- Брой мнения: 960
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
:: Социални :: Бизнес контакти
Страница 1 от 3