Религиозна оргия или оргийна религиозност?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Религиозна оргия или оргийна религиозност?
Толкова философски поставено заглавие обърква дори и мен, но мисля, че е ясно на къде бия. За начало мога да ви призова да поставите натежалите въпроси, а ако някой има отговор да отговори. Ето, мен например силно ме гложди въпросът кое е по-голям грях, или направо най-голям грях: А) да правиш секс с две различни жени, но не заедно, в рамките на 12 чАса; Бъ) да правиш секс с двама различни мъже, но не заедно, в рамките на 12 чАса; Въ) да правиш секс с двама различни мъж и жена, но не заедно, в рамките на 12 чАса. гласувайте на телефон 0800 000000 с есемес а, бъ или въ на цена само 2,40 +/- дедесе.
Сега сериозно
подбирайте си костюми, които са удобни за запрятане и очаквам вашите настойчиви предложения за място, време и богоизбрани на лична или обществена!
Сега сериозно
подбирайте си костюми, които са удобни за запрятане и очаквам вашите настойчиви предложения за място, време и богоизбрани на лична или обществена! _________________
ха! ти си изглеждала много добре...на снимки...в гръб

lira- Брой мнения: 872
Re: Религиозна оргия или оргийна религиозност?
Чудесна идея!
Ами аз...мисля, че 3.12. е чудесна дата за такова мероприятие...
Ами аз...мисля, че 3.12. е чудесна дата за такова мероприятие...

Markizata- Брой мнения: 700
чудесно, въпреки че тогава е концертът на Лепа Брена, но ще го преживея някакси, сега да обсъдим мястото на свещенодействието?

Сериозно ли? Е, не знам...дали си заслужава за една оргия да изпуснем концерта...Трябва да сондираме мнението на весталките...
А за място...не знам, аз като изляза събота вечер навън, нещо все ме дърпа към района на "Св. Неделя"...не знам защо
А за място...не знам, аз като изляза събота вечер навън, нещо все ме дърпа към района на "Св. Неделя"...не знам защо

мисля, че ще намерим и по-добро предложение, но ако трябва да е точно в "Св. Неделя", ок, ще говоря с попадийката 

Аз сега силно се смутих, осъзнавайки, че по една от точките съм попрекалила със съгрешаването, а как спокойно ми беше като не си мислех, че съм грешница

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
FOL написа:Аз сега силно се смутих, осъзнавайки, че по една от точките съм попрекалила със съгрешаването, а как спокойно ми беше като не си мислех, че съм грешница![]()
Не бой се, чедо, 3.12. е една добра възможност да се поправиш и поправиш...стореното

Ще ме изповядаш ли? Или ще ми помогнеш да вместя 5 мацки поотделно в 12 часа?

FOL, бъди спокойна, ще бъдеш наказана подобаващо от упълномощените лица и ще изкупиш греховете си!

вижте как хубаво се получи нещо средно между чат, религиозна тема и форумна оргийна среща...и спокойно, ще продаваме индулгенции на входа!

lira написа:вижте как хубаво се получи нещо средно между чат, религиозна тема и форумна оргийна среща...и спокойно, ще продаваме индулгенции на входа!
За да има смисъл срещата, индулгенциите трябва да са накрая - т.е., всичко натрупваме наведнъж и накрая, нали...
FOL, чедо, не бой се, зад теб съм:Д...всмисъл...

аааа, смисълът на началните индулгенции е да има и втора среща, да подходим мъдро!

Аз чак се размечтах с тия обещания за наказания и изкупления...
А, не ме е страх хич - зад мен е идеално
А, не ме е страх хич - зад мен е идеално

ако сме станали 5, може почти да го броим, само да не ми излезете после с лесбо оправдания от типа "много искам, но не мога"

lira написа:ако сме станали 5, може почти да го броим, само да не ми излезете после с лесбо оправдания от типа "много искам, но не мога"![]()
Мисля, че може да поработим да станем 6...не, всмисъл, няма сега да я правим 6 - тата...ма знае ли се

Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3