BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Хетеросексуалните приятели - има ли такова животно?

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Хетеросексуалните приятели - има ли такова животно?

Писане by Markizata on Пон Ное 21, 2011 8:45 pm

yourenottheonlyone написа:да се обединим СРЕЩУ, а не да сме ЗАЕДНО?

От прочетеното разбирам, че имаш нужда от лозунги в изказванията. Ако няма лозунг и пропаганда, няма изказване.
И не, че е задължително да си чела темата, за да пишеш по нея и не, че е важно, да се опитваш да вникнеш в казаното от когото и да било по нея, за да го оборваш с определения, кое е срамно и кое не е но, просто, за да отговоря на зададените от теб въпроси, трябва да препиша темата. И няколко от постовете под нея /включително на другите потребителки/.
Нещата ги пише - там са. Ако те интересува, прочети.
Ако не те интересува, не виждам смисъла от развихрянето на бури в чаша вода..предатели...предателства...гей гета...и бъдещето на деца ни.../не разбрах само, твоите, моите или нашите общи Embarassed /.

Можеш да започнеш оттам:

Covington написа:За мен например приятелството е нещо твърде ценно и твърде рядко срещано. Много малко хора бих нарекла приятели; голяма част от хората, с които общувам, са познати. Сред познатите ми със сигурност има потенциални бъдещи отлюспили се.

sunlight написа:Когато говоря с някоя хетеросексуална приятелка, неминуемо стигаме до хората, които обичаме. И аз я изслушвам, тя ме изслушва... но като че ли и двете оставаме неразбрани.

BettyBlu написа:Рано или късно повечето от хетеросексуалните започват да следват предначертания естествен ход на живота, такъв, какъвто са го живели техните пра-пра-пра-... деди и баби.

Scarlet написа:Даже сега, когато се събираме компания и все си нямам придружител от мъжки пол, започвам да се чувствам леко тъпо..най-точната дума. И то заради това, че някак аз не се вписвам в цялата картинка/ е 2-3 чашки винаги могат да променят гледната точка /.Може би тези цепнатини с времето ще прерастнат в дупки и даже пропасти (дано да не!!!), но дори така да е и дори след 10 год. хетеро приятелките ми да имат семейства и по 2-3 деца и да се чувствам някак некомфортно в тяхната компания понеже аз няма да имам семейство и деца и няма да се вписвам както си му е редът

Indian написа:И в моя живот зеят пропасти между мен и хетеро-света, много мъчни за определяне и наименование, и ако седнеш да ги описваш, трябва да се пишат романи. И не винаги подходящата дума е "хомофобия" тук

Markizata написа:Ще ми се да вярвам, че повредата е в моя телевизор и тя подлежи на поправка...

Ако пусна още само един цитат от изказване, усещам как пословичното търпение на администраторите ще се изчерпи напълно...извинявайте за което!

Markizata

Брой мнения: 700

Върнете се в началото Go down

Писане by Kartika Luyet on Чет Яну 05, 2012 9:59 pm

А как стоят нещата (отношенията) с бисексуални?

Kartika Luyet

Брой мнения: 78

Писане by Ins@ane on Пет Яну 06, 2012 12:11 am

Има, има ако има и толерантност и общи интереси.

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by Magnolia on Пет Яну 06, 2012 5:32 am

Доколкото приятели съществуват, разбира се, че има и хетеро приятели. И освен това сто про няма да ти вземат гаджето Smile

Magnolia

Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia

Писане by Punk/Rac_Pride on Сря Яну 25, 2012 11:11 am

Като хетеро сексуален ще кажа следното. Всички хетеро, които не приемат различните независимо от сексуалната ориентация или нещо друго са меко казано комплексари колкото и грубо да звучи. Самият аз също съм отхвърлян, но поради други причини, които са и за друга тема, но моделът е един и същ, а именно не си ли като общоприетия стандарт започват да те одумват, мразят, презират и какво ли още не. Това само по себе си не е никак добре и според мен не е и нормално, защото първо човека е човек, а после са всички останали неща. Изобщо не ми пука дали някой е хетеро или хомо, ако той е човек, ако ме уважава, ако общува нормално за мен той може да бъде приятел. По тази тема може много да се говори наистина, но сега няма да се впускам в подробности.

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics