BGLES

Приятели

БГ Транслатор

А има ли подходяща възраст да се "осъзнаеш" като гей/лесбийка?

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: А има ли подходяща възраст да се "осъзнаеш" като гей/лесбийка?

Писане by lira on Сря Ное 02, 2011 7:49 am

stardust написа:
Ами, да, очевидно болшинството ги мразят или поне им нямат доверие. Така, че факта, че очевидно съм си имала взимане-даване с пи*ки, щом имам дете, вече е съмнителен за повечето жени от съсловието.

Добро утро! да ти кажа, тази звездичка е много двусмислена.

иначе, по темата, просто на повечето хора им е по-лесно да боравят с определени етикети, нещо като изграждане на парадигма ми мяза, което не е лошо, просто кой колкото може.
EVI, ако похъркваше мъж, какво щяхме да направим, да я прокудим с камъни от форума ли? все пак сред нас има и омъжени жени и такива изказвания може да ги натоварят лекинко, а на тях не им е по-лесно, дори напротив. ако сме толкова извисени и се придържаме към емоционалното ориентиране, а не към секса (както упорито се твърди), не би трябвало да има проблем.

lira

Брой мнения: 872

Върнете се в началото Go down

Писане by EVI on Сря Ное 02, 2011 10:49 am

lira написа:
EVI, ако похъркваше мъж, какво щяхме да направим, да я прокудим с камъни от форума ли?

Не, разбира се........ и аз ги драскам едни?!? Neutral .... извинявам се!

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by schizophrenic on Сря Ное 02, 2011 9:31 pm

stardust написа: "Мразят ли лесбийките бисексуалните". Ами, да, очевидно болшинството ги мразят или поне им нямат доверие. Така, че факта, че очевидно съм си имала взимане-даване с пи*ки, щом имам дете, вече е съмнителен за повечето жени от съсловието.

Недей така, предвид трудностите, които лесбийските двойки срещат при опитите да имат деца, това че имаш такова едва ли ще ти навреди при евентуални бъдещи връзки с жени Smile

schizophrenic

Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив

Писане by stardust on Чет Ное 03, 2011 12:15 am

Недостатъкът, казваш, може да се окаже предимство? хехе, шегувам се, децата никога не могат да бъдат недостатък. Даже, както мъдро беше отбелязала една моя приятелка, те създават много добри условия за естествен подбор на партньорите - ако някой не може да приеме някого за партньор главно заради това, че първият има дете, то вторият действително не е подходящ партньор и е по-добре да не се започва връзка (пиша в мъжки род, защото е по-лесно, но имам предвид всякакъв вид любовни партньорства).
Ох, и аз вече взех да "бягам" от темата, но мисля, че вече съм с една (или няколко) идея/и по-напред по нея, отколкото бях преди да задам въпроса си. По този повод отново ви благодаря за споделеното и за подкрепата! Много сте готини, момичета! Наздраве в този късен час за вас Smile :wine:

stardust

Брой мнения: 11
Местожителство: София

Писане by Dey_ja on Сря Ное 09, 2011 5:07 pm

Да, при всеки е различно и зависи от много неща, аз исках жени още от детската градина, ноу кидинг Smile)

Dey_ja

Брой мнения: 7
Местожителство: София

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics