А има ли подходяща възраст да се "осъзнаеш" като гей/лесбийка?
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: А има ли подходяща възраст да се "осъзнаеш" като гей/лесбийка?
stardust написа:
Ами, да, очевидно болшинството ги мразят или поне им нямат доверие. Така, че факта, че очевидно съм си имала взимане-даване с пи*ки, щом имам дете, вече е съмнителен за повечето жени от съсловието.
Добро утро! да ти кажа, тази звездичка е много двусмислена.
иначе, по темата, просто на повечето хора им е по-лесно да боравят с определени етикети, нещо като изграждане на парадигма ми мяза, което не е лошо, просто кой колкото може.
EVI, ако похъркваше мъж, какво щяхме да направим, да я прокудим с камъни от форума ли? все пак сред нас има и омъжени жени и такива изказвания може да ги натоварят лекинко, а на тях не им е по-лесно, дори напротив. ако сме толкова извисени и се придържаме към емоционалното ориентиране, а не към секса (както упорито се твърди), не би трябвало да има проблем.

lira- Брой мнения: 872
lira написа:
EVI, ако похъркваше мъж, какво щяхме да направим, да я прокудим с камъни от форума ли?
Не, разбира се........ и аз ги драскам едни?!?
.... извинявам се!
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
stardust написа: "Мразят ли лесбийките бисексуалните". Ами, да, очевидно болшинството ги мразят или поне им нямат доверие. Така, че факта, че очевидно съм си имала взимане-даване с пи*ки, щом имам дете, вече е съмнителен за повечето жени от съсловието.
Недей така, предвид трудностите, които лесбийските двойки срещат при опитите да имат деца, това че имаш такова едва ли ще ти навреди при евентуални бъдещи връзки с жени

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Недостатъкът, казваш, може да се окаже предимство? хехе, шегувам се, децата никога не могат да бъдат недостатък. Даже, както мъдро беше отбелязала една моя приятелка, те създават много добри условия за естествен подбор на партньорите - ако някой не може да приеме някого за партньор главно заради това, че първият има дете, то вторият действително не е подходящ партньор и е по-добре да не се започва връзка (пиша в мъжки род, защото е по-лесно, но имам предвид всякакъв вид любовни партньорства).
Ох, и аз вече взех да "бягам" от темата, но мисля, че вече съм с една (или няколко) идея/и по-напред по нея, отколкото бях преди да задам въпроса си. По този повод отново ви благодаря за споделеното и за подкрепата! Много сте готини, момичета! Наздраве в този късен час за вас
Ох, и аз вече взех да "бягам" от темата, но мисля, че вече съм с една (или няколко) идея/и по-напред по нея, отколкото бях преди да задам въпроса си. По този повод отново ви благодаря за споделеното и за подкрепата! Много сте готини, момичета! Наздраве в този късен час за вас

stardust- Брой мнения: 11
Местожителство: София
Да, при всеки е различно и зависи от много неща, аз исках жени още от детската градина, ноу кидинг
)
)
Dey_ja- Брой мнения: 7
Местожителство: София
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Затлъстяване в детска възраст!
» Творчество от детската градина
» Географски език
» Тийнейджър-най-опасната възраст!
» Хомеопатията като метод на лечение!
» Творчество от детската градина
» Географски език
» Тийнейджър-най-опасната възраст!
» Хомеопатията като метод на лечение!