Накратко...и с молба :}
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 1 • Share •
Накратко...и с молба :}
Здравейте!
Мъчих се това лято да се регистрирам тук, след като дълго мислех и премислех ник, си избрах, не ми се получи регистрирането и накрая - бам : ) Беше ми направена тази регистрация от някого..както и да е, използвам я за да попитам следното нещо...
От време на време ми се е случвало да посетя стария сайт bglesbian. Правя го заради разказите, които са публикувани там. Не съм ги чела всичките, само някои, но има две потребителки, регистрирани там, които пишат много хубаво...за мен.
Знам, че нещата са стари. Знам, че тези хора са вече сигурно на повече години, може би дори вече други, но просто бих искала да разменя някоя и друга дума с тях.
Никовете им са Дъждовна и Loneliness.
Аз също пиша и затова и ме вълнува доста, когато видя някого с..потенциал да има нещо общо с мен.
Ако някой знае кои са...ако са тук? Особено Дъждовна...
Моля, да ми пишат...ще проверявам тези дни за съобщения.
Искам просто да си поприказвам с тях - интересно ми е.
Та, така. :}
Мъчих се това лято да се регистрирам тук, след като дълго мислех и премислех ник, си избрах, не ми се получи регистрирането и накрая - бам : ) Беше ми направена тази регистрация от някого..както и да е, използвам я за да попитам следното нещо...
От време на време ми се е случвало да посетя стария сайт bglesbian. Правя го заради разказите, които са публикувани там. Не съм ги чела всичките, само някои, но има две потребителки, регистрирани там, които пишат много хубаво...за мен.
Знам, че нещата са стари. Знам, че тези хора са вече сигурно на повече години, може би дори вече други, но просто бих искала да разменя някоя и друга дума с тях.
Никовете им са Дъждовна и Loneliness.
Аз също пиша и затова и ме вълнува доста, когато видя някого с..потенциал да има нещо общо с мен.
Ако някой знае кои са...ако са тук? Особено Дъждовна...
Моля, да ми пишат...ще проверявам тези дни за съобщения.
Искам просто да си поприказвам с тях - интересно ми е.
Та, така. :}

GentleThreat- Брой мнения: 114
Similar topics» Молба до кмет за ремонтирането на детска площадка,как?
» Разяснение на Законът за семейни помощи за деца.
» Разяснение на Законът за семейни помощи за деца.
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 1