BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

ЕХ-тормоз!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: ЕХ-тормоз!

Писане by chernata_perla999 on Съб Ное 12, 2011 10:50 am

lira написа:момичета, четейки двата последни поста по тази тема, ми се иска да споделя, че на речията се пишат заедно, много гадна част от езика, ама си съществува, за запетайките и разстоянията между думите, както и пълните членове, ще се направя на разсеяна, но единият пост беше много по-четаем от другия. иначе по темата, много ми е странно как се изнася локусът на контрола извън всички участници "Господ забавя, но не забравя.", "квото са си пожънали такова ще си сеят."...явно Библията е много на мода в лесбо средите напоследък, но си мисля за един кръжок по тълкуването й. това, че някой изгражда света си около друг, има само едно наименование и то е зависимост, което е една от най-нездравите основи за каквито и да било отношения. границите на връзката между двама човека винаги са ясни, просто единият си затваря очите за истината. извинете, но усещам, че ще ме заболи главата и спирам!

Еиии верно ли не сме писали грамотно
Както се казва в БиБлИяТа "бог дал ,бог взел "....
Милиарди пъти от кой ли не съм чувала това ....уви както виждаш при мен прогрес няма.Но за това пък ми е дадена страхотна усмивка ,големи дълбоки кафяви очи И най-ВАЖНОТО хубави големи стегнати цици.Дали бих ги сменила за една точка или запетайка...Мне нали съмповърхностна.Що се отнася по темата ,както се казва "На питай старило ,а питай патило"...
Очевадно е че ти скъпа ми прекрасна Лира ,радиатор,климатик или каквото си там....е че ти нямаш необходимия опит.Както мнгоо пъти съм казвала ....Факт е че не си веща по темата!!!ФАКТ!ФАКТ!ФАКТ! (пиша с големи букви за да се запомни)
Ще попиташ аз пък от къде съм толкова убедена и сигурна в това което казвам.
Ами мило ми глухарче ,съдя полекотата на изказването ти .Човек бил или от еднаили от другата странане би се изкалатъй нехайно и НЕВЕЩО като теб....
Не забравяй ФАКТ!ФАКТ!ФАКТ! Cool Cool Cool

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Върнете се в началото Go down

Писане by lira on Съб Ное 12, 2011 11:03 am

Перло, радвам се, че ти е толкова ясно, ФАКТ е! аз съм една социопаДка, която не е усещала женско заряване, а за тормоз и дума не може да става. извинявай, че ще се изкажа малко лично, но ако можеше всяко твое изказване да е едно показване на циците ти, мисля, че всички щяхме да сме много по-доволни.
P.S. не е нужно да слагаш цитат във всяко свое изказване.

lira

Брой мнения: 872

Писане by chernata_perla999 on Съб Ное 12, 2011 11:22 am

lira написа:Перло, радвам се, че ти е толкова ясно, ФАКТ е! аз съм една социопаДка, която не е усещала женско заряване, а за тормоз и дума не може да става. извинявай, че ще се изкажа малко лично, но ако можеше всяко твое изказване да е едно показване на циците ти, мисля, че всички щяхме да сме много по-доволни.
P.S. не е нужно да слагаш цитат във всяко свое изказване.

Ето сега мога да си приберапарите от басовете.Сигурна бях чети просто искаш дами видиш циците....А цвета на дантелените ми бикини да ти кажа или ? Cool

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by deskata663 on Съб Ное 12, 2011 4:13 pm

...

Последната промяна е направена от deskata663 на Нед Ное 13, 2011 1:27 am; мнението е било променяно общо 1 път

deskata663

Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia

Писане by Doña Dyke on Съб Ное 12, 2011 4:57 pm

Моля, придържайте се към темата!

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by aX Tuuu... on Съб Ное 12, 2011 7:58 pm

Не разбирам защо Doña Dyke още не е започнала да ви трие, но лично ще се погрижа, ако продължавате с тъпотиите и няма да отделям време да обяснявам на всяка отделно "защо моето". Ето защо! Все трябва да си ги мерим значи с"ъс" или без членове! Явно наистина във facebook няма бутон "dislike", защото биха им гръмнали сървърите заради IP-та от България.

Перло, не се търпиш като си извън страната, идвай си! А по-сериозно погледнато - ако ще ми правиш обещания за "добро поведение" пред всички - спазвай ги, защото ми се разваля репутацията (трупана с хиляди години Wink). Вече казах, че всички сте ни ценни и прекрасни, но явно трябва да обяснявам, че за съществуването на този форум с атмосферата, която има, няма как ценността и прекрасността на всяка девойка (или не точно) да останат по-важни от самия форум.

Знам, че форумЪТ може да е "постен" за вкусовете на някои от вас, но стремежът към позитивна атмосфера му е различното - пише го, в момента в който ВСЯКА ОТ ВАС се е регистрирала и се е съгласила с условията. Предложения за места, на които да плюете спокойно: gol.bg, dnes.bg... В тази връзка, гледам, че плюете и по екипа ни... много е лесно някакси - цяла клавиатура между ръцете... @ Doña Dyke и lira - моля за малко съдействие, за да е по-чиста столицата Wink на форума.

Хубава вечер и не изхвърляйте боклуците си вкъщи, за да се чувствате у дома си! Wink

Следват мнения ЕДИНСТВЕНО по темата: "Става дума за тормоз от страна на човек с когото вече не сте..."

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by Phantom_Girl on Нед Ное 13, 2011 11:31 pm

Someone Like You написа:Много важна за мен тема. Интересно ми е да чуя мнението на всички Ви.
Става дума за тормоз от страна на човек с когото вече не сте, случвало ли ви се е и в какво се е изразявал той? Аз лично имам богат опит и все горчив....от телефонен тормоз, през заплахи на настоящия човек с мен, до заплахи с заливане със сякви киселинни разтвори!!! Интересно ми е типично ли е за нас това поведение, също и дали вие сте били в подобна роля на агресор...макар и словесен!

Абе,вие като,че ли с бившата ти много сте се обичали?!
Тези филми са ми познати,заплахи,тел.тормоз,бой,та накрая се стигна до полицията,та целия град разбра за всичко ,абе мега унижение,КОШМАРНО :(

Phantom_Girl

Брой мнения: 69

Писане by Hoops&Yoyo on Сря Дек 07, 2011 12:25 am

Very Happy Да, била съм агресор веднъж. Забавно е. Целта беше този човек да не ме потърси никога повече и я постигнах лесно. Направих го, защото взаимно се използвахе и всичко беше гротескно. Не се гордея изобщо.

Hoops&Yoyo

Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics