ЕХ-тормоз!
Страница 1 от 2 • 1, 2 
ЕХ-тормоз!
Много важна за мен тема. Интересно ми е да чуя мнението на всички Ви.
Става дума за тормоз от страна на човек с когото вече не сте, случвало ли ви се е и в какво се е изразявал той? Аз лично имам богат опит и все горчив....от телефонен тормоз, през заплахи на настоящия човек с мен, до заплахи с заливане със сякви киселинни разтвори!!!
Интересно ми е типично ли е за нас това поведение, също и дали вие сте били в подобна роля на агресор...макар и словесен!
Става дума за тормоз от страна на човек с когото вече не сте, случвало ли ви се е и в какво се е изразявал той? Аз лично имам богат опит и все горчив....от телефонен тормоз, през заплахи на настоящия човек с мен, до заплахи с заливане със сякви киселинни разтвори!!!
Интересно ми е типично ли е за нас това поведение, също и дали вие сте били в подобна роля на агресор...макар и словесен!

Someone Like You- Брой мнения: 22
Местожителство: София
Re: ЕХ-тормоз!
Опааа, ти сериозно ли? Аз лично не мога да си представя такова нещо, а и не ми се е случвало. Смятам, че поне в това отношение имам добър избор на хора и дори с повечето жени, с които сме приключили интимните си отношения, си оставаме доста близки.
Иначе дали е типично за НАС, не знам, но след като чувам някакви неща за боеве между жени, може пък и това да е типично.
Аз прилагам по-скоро сексуален тормоз, но не мисля, че това е толкова лошо.
Иначе дали е типично за НАС, не знам, но след като чувам някакви неща за боеве между жени, може пък и това да е типично.
Аз прилагам по-скоро сексуален тормоз, но не мисля, че това е толкова лошо.

lira- Брой мнения: 871
ДА! За съжаление съм напълно сериозна! Тъпото е, че са ми се стрували напълно нормални докато сме били заедно, но след това сякаш изперкват...което е още по стресиращо!
Де да бяха всички прилагали твоя метод за тормоз хахахах
Де да бяха всички прилагали твоя метод за тормоз хахахах

Someone Like You- Брой мнения: 22
Местожителство: София
Един преподавател казваше, че добър съпруг е този, с когото можеш да се разведеш културно...
Колкото и готин да е този цинизъм, идеята, все пак е, че характерът и манталитетът си проличават най - добре в критични ситуации - най - общо казано, когато нещо сериозно не ти е на таман конкретно с този човек. Иначе всички гледаме да даваме вид
На въпроса ти - не, не мисля, че всички лесбийки са лепки и психопатки, които заливат с киселина, правят сцени на ревност и т.нат. и не мисля, че тези, които са, са такива именно защото са лесбийки, въпреки че и аз не е като да не съм попадала на всякакви доброжелатели...
От съвсем пресния си горчив опит /който тоз път, за разнообразие, не е базиран на емоционални отломки / мога споделя, че наглостта и слепият егоизъм, пуснеш ли ги по течението, нямат спирачка и няма никакво значение какво и кого, нито пък защо помитат по пътя си. Принципът "Не е важно мен да ми е добре - важното е, Вуте да е зле" е повсеместен синдром. И тук няма никакво значение, гадже ли си бил, приятел ли си бил, хляба ли си си делил - важното е, Вуте да му е зле и точка.
Изходът: подбирайте си хората. На трезво и, по възможност не прибързано.
Колкото и готин да е този цинизъм, идеята, все пак е, че характерът и манталитетът си проличават най - добре в критични ситуации - най - общо казано, когато нещо сериозно не ти е на таман конкретно с този човек. Иначе всички гледаме да даваме вид
На въпроса ти - не, не мисля, че всички лесбийки са лепки и психопатки, които заливат с киселина, правят сцени на ревност и т.нат. и не мисля, че тези, които са, са такива именно защото са лесбийки, въпреки че и аз не е като да не съм попадала на всякакви доброжелатели...
От съвсем пресния си горчив опит /който тоз път, за разнообразие, не е базиран на емоционални отломки / мога споделя, че наглостта и слепият егоизъм, пуснеш ли ги по течението, нямат спирачка и няма никакво значение какво и кого, нито пък защо помитат по пътя си. Принципът "Не е важно мен да ми е добре - важното е, Вуте да е зле" е повсеместен синдром. И тук няма никакво значение, гадже ли си бил, приятел ли си бил, хляба ли си си делил - важното е, Вуте да му е зле и точка.
Изходът: подбирайте си хората. На трезво и, по възможност не прибързано.

Markizata- Брой мнения: 699
да....ще трябва да се съглася с мнението на @Someone Like You, колкото и да не ми се иска...опитът ми не е богат и това е още по-тъжната истина, че вече съм била жертва на екс-тормоз!Всичко беше ок-разделихме се нормално", беше хубаво, но свърши.....След месец мълчание, тя изперка...превъртя и всички подобни синоними й се случиха..BTW
Колкото до дали съм на мнение, че СМЕ ТАКИВА-да мисля, че доста от нас са "такива", и че много драма вкарваме във връзките си ...а когато те вече са EX-драмата се превръща в малък кошмар(примерно)
Колкото до дали съм на мнение, че СМЕ ТАКИВА-да мисля, че доста от нас са "такива", и че много драма вкарваме във връзките си ...а когато те вече са EX-драмата се превръща в малък кошмар(примерно)

cool mama- Брой мнения: 380
Не мога да кажа нито че съм била жертва, нито че съм "среднощния кошмар" на някой. С всичките ми ех-гаджета съм в изключително добри взаимоотношения, дори понякога се събираме на вечеря с новите си половинки, правим бизнес и/или си вършим услуги. И знам, че винаги мога да разчитам на тях, както и те на мен!
Единственото изключение, което подтвърждава правилото, е един младеж, който от много добър приятел изведнъж му се прииска да ми сложи пръстен на безимения пръст, но прекратихме всякакви взаимоотношения много бързо...и не ме е притеснявал повече никога!
Единственото изключение, което подтвърждава правилото, е един младеж, който от много добър приятел изведнъж му се прииска да ми сложи пръстен на безимения пръст, но прекратихме всякакви взаимоотношения много бързо...и не ме е притеснявал повече никога!

earl_grey- Брой мнения: 942
Someone Like You написа:до заплахи с заливане със сякви киселинни разтвори!!!Интересно ми е типично ли е за нас това поведение, също и дали вие сте били в подобна роля на агресор...макар и словесен!
![]()
Това с киселинните разтвори наистина е плашещо!
При мен обикновено се случва точно обратното на това, което питаш..по принцип оставам приятелка или поне в добри отношения с бившите си (независимо от пола им). Даже често се случва бивши да ме съветват за настоящи, да ме търсят или още да искат нещо повече..(а в някои случаи и да го получават)
абе шантава работа като цяло.. За тормоз, донякъде психичен тормоз имаше от един човек и то от години продължава, но изходът е пълен игнор и това е! Но ми тежи понякога. Мисля си, че бившите затова са бивши, за да останат в миналото и да ни оставят (както и ние тях)да продължим напред с други (настоящи и бъдещи) хора! В крайна сметка всеки има право да избира с кого и колко време да е. И най-важното е да се чувстваш добре с този човек, а щом веднъж си решил, че не се, нито заплахи, нито преследване, нито приятелско отношение ще помогне!
За агресия от моя страна, в мн редки случаи е имало и то, когато вече е неизбежно да си затварям очите пред игричките на разни лицемерни индивиди. Ама, що каа една моя мн добра приятелка - не си заслужава да хабиш време, енергия и емоции за вече вкусена ябълка (или иначе казано.. нещо употребено, или по-меко казано..изконсумирано или недоупотребено/недоизконсумирано..)
Най-добре е да има някакъв баланс..но при мен това мн трудно се получава!

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
ЕХ- тормоз? О, да
Брутален, истеричен, напълно откачен, а най- "симпатичното" е, че си е предназначен само и единствено за теб. Целия останал свят дори не подозира...
Според мен отърване няма, докато "тормозаторът" си намери ново занимание.
Брутален, истеричен, напълно откачен, а най- "симпатичното" е, че си е предназначен само и единствено за теб. Целия останал свят дори не подозира...Според мен отърване няма, докато "тормозаторът" си намери ново занимание.

Sun&Moon- Брой мнения: 33
Много ми е интересно ,как всяка една от вас се изказа от името на "тормозената" ,а не на "тормозещата"

chernata_perla999- Брой мнения: 303
lira написа: Аз прилагам по-скоро сексуален тормоз, но не мисля, че това е толкова лошо.
Ха!

Дам, сега разбирам, по-скоро сега го усещам..какво е ЕХ-тормозът. и то не под формата на малтретиране или нападки, ами, което да ви кажа ми се струва мн по-гадно и подмолно - вмешателство в личния ти живот. В сегашния. Постоянна заинтересованост как съм, как ми е минал денят и едва ли не как е сексът с настоящата. Натоварва ме това и то не изведнъж, ами някак си малко по малко, наслагва се. И накрая бум.
Искам да ме оставят намира, задушавам се!
Просто искам да започна всичко на чисто, с когото аз избрах и да спрат да ме преслевдат някакви призраци от далечното минало. Бил си с даден човек 2-3 години ок, но вече край, точка. Разделяш се с него по живо по здраво и няма, то просто няма как да бъдете приятели. / и не случайно е казано, че след раздяла не може да има приятелство, но пък то е основно за предстоящи интимни отношения/. Не е нормално! Натоварващо е, все едно влачиш някакво ремарке, а то е празно, и продънено, и няма как да го запълниш, и просто нямаш нужда от него вече!
Искам да ме оставят намира, задушавам се!
Просто искам да започна всичко на чисто, с когото аз избрах и да спрат да ме преслевдат някакви призраци от далечното минало. Бил си с даден човек 2-3 години ок, но вече край, точка. Разделяш се с него по живо по здраво и няма, то просто няма как да бъдете приятели. / и не случайно е казано, че след раздяла не може да има приятелство, но пък то е основно за предстоящи интимни отношения/. Не е нормално! Натоварващо е, все едно влачиш някакво ремарке, а то е празно, и продънено, и няма как да го запълниш, и просто нямаш нужда от него вече! 
rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Scarlett написа:Дам, сега разбирам, по-скоро сега го усещам..какво е ЕХ-тормозът. и то не под формата на малтретиране или нападки, ами, което да ви кажа ми се струва мн по-гадно и подмолно - вмешателство в личния ти живот. В сегашния. Постоянна заинтересованост как съм, как ми е минал денят и едва ли не как е сексът с настоящата. Натоварва ме това и то не изведнъж, ами някак си малко по малко, наслагва се. И накрая бум.
Искам да ме оставят намира, задушавам се!Просто искам да започна всичко на чисто, с когото аз избрах и да спрат да ме преслевдат някакви призраци от далечното минало. Бил си с даден човек 2-3 години ок, но вече край, точка. Разделяш се с него по живо по здраво и няма, то просто няма как да бъдете приятели. / и не случайно е казано, че след раздяла не може да има приятелство, но пък то е основно за предстоящи интимни отношения/. Не е нормално! Натоварващо е, все едно влачиш някакво ремарке, а то е празно, и продънено, и няма как да го запълниш, и просто нямаш нужда от него вече!
Ако така говориш на бившата си и идея си нямам защо те преследва
Но не бива да гледаш на бивпата си приятелка като на ремарке....Гледай на нея като на човек.Човек изпитващ чувства...щото въпреки всичко ,въпреки вмешателството и т.н . тяявно има чувства които я нараняват и мисълта за теб ги лекува....Ти вече си нейната дрога.А всички знаем какво става с прекалената употреба на едно нещо ....когато се пристрастиш ...вече не същото.Т.е тя има някаква нужда от това да е до теб около теб и т.н Сигурно де не знам :? само предполагам

Веднага се изказвам от името на "тормозещата". В една връзка обикновено единия обича повече от другия. Когато обаче ти си във позицията на по малко обичащата или както я наричан аз позицията на "кучката" не се интересуваш особено как се чувства човека, който е бил до тебе толкова време. По време на вашата връзка този човек е изграждал света си около теб и те е обичал от цялата си душа в един момент обаче тръгвайки си от живота му ти го съсипваш от всякъде. Този човек страда изгубил теб, сърцето си, душата си, живота си и времето си без да е имало какъвто и да е смисъл, защото теб те няма. В този агонизирщ момент този човек събира цялата енергия в себе си и всячески се опитва да те върне, но не може. В един даден момент той иззлобява и започва по агресивния начин, защото просто не знае какво да направи в тази ситуация, която е с един единствен изход и той е просто да затвори тази страница и да започне да пише следващата глава от живота си. Когато бившата ми половинка ми изневери и ме заряза заради друга жена аз не спирах да и звъня денонощно докато не я преживея на онази исках да и счупя и ръцете и краката, исках да и потроша колата и какво ли още не, а онази беше една от най-близките ми приятелки да поясня само. След което се изправих очи в очи с нея и от вътре ми се искаше....по-добре да не знаете какво...и просто и казах ти си една долна изтривалка и нямам никакво намерение да си цапам ръцете с тебе. Господ забавя, но не забравя.
Моят съвет е ако искаш да запазиш този човек като приятел - това няма как да се случи или поне не сега трябва да мине време.
Ако искаш да спре да те заплашва просто я изслушай какво има да ти каже защото тя има нужда от това
Не влизай в конфликти, а просто разговаряй нормално с нея.
Не обръщай внимание на заплахи, защото това всъщност не е тя, това е болката е нея.
Куче, което лае не хапе.
Успех
Моят съвет е ако искаш да запазиш този човек като приятел - това няма как да се случи или поне не сега трябва да мине време.
Ако искаш да спре да те заплашва просто я изслушай какво има да ти каже защото тя има нужда от това
Не влизай в конфликти, а просто разговаряй нормално с нея.
Не обръщай внимание на заплахи, защото това всъщност не е тя, това е болката е нея.
Куче, което лае не хапе.
Успех

deskata663- Брой мнения: 60
Бе тва им е малко ...още трябва.... И не говоря като човек на който саизневерили или са зарязали.
Тозикоито го гонятима по-голям стимул да бяга.Знаеш ли защо ...Наричат се вина и страх.
От истинатана за техните действия.Както се казва ,квото са си пожънали такова ще си сеят...Или беше обратното ,а ?
Дам момичета...ревете че някой някога ви е тормозил,преследвал и т.н ама я си помислете тоя някой що ви дири.Лихваритене си търсят лихвите от тия дето не са им дали и стотинка.Всяко нещо си има причина и следствие.
Тук няма невини и двете страни савиновни ,въпроса е коя от двете е по-виновна.Лесно ще разбере това е тази която бяга!
Тозикоито го гонятима по-голям стимул да бяга.Знаеш ли защо ...Наричат се вина и страх.
От истинатана за техните действия.Както се казва ,квото са си пожънали такова ще си сеят...Или беше обратното ,а ?
Дам момичета...ревете че някой някога ви е тормозил,преследвал и т.н ама я си помислете тоя някой що ви дири.Лихваритене си търсят лихвите от тия дето не са им дали и стотинка.Всяко нещо си има причина и следствие.
Тук няма невини и двете страни савиновни ,въпроса е коя от двете е по-виновна.Лесно ще разбере това е тази която бяга!

момичета, четейки двата последни поста по тази тема, ми се иска да споделя, че на речията се пишат заедно, много гадна част от езика, ама си съществува, за запетайките и разстоянията между думите, както и пълните членове, ще се направя на разсеяна, но единият пост беше много по-четаем от другия. иначе по темата, много ми е странно как се изнася локусът на контрола извън всички участници "Господ забавя, но не забравя.", "квото са си пожънали такова ще си сеят."...явно Библията е много на мода в лесбо средите напоследък, но си мисля за един кръжок по тълкуването й. това, че някой изгражда света си около друг, има само едно наименование и то е зависимост, което е една от най-нездравите основи за каквито и да било отношения. границите на връзката между двама човека винаги са ясни, просто единият си затваря очите за истината. извинете, но усещам, че ще ме заболи главата и спирам!

lira- Брой мнения: 871
Страница 1 от 2 • 1, 2