лелеее...,сгафих!
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1 • Share •
лелеее...,сгафих!
Случи ми се нещо МНОГО гадно :(
Оня ден,както си "сърфирах" из нета ми звънна телефона
и излязох от стаята за да говоря,но забравих да "затворя"
сайта-www.bgles.com иии....,като се върнах пак в стаята
гледам майка....ошашавена
седнала пред PC-то
и ме попита:
-Kakви са тези глупости??? :affraid:
А аз се
цялата и започнах да "замазвам" положението
по всевъзможни начини :pale:
На някой случвало ли му се е подобна тъпотия
Оня ден,както си "сърфирах" из нета ми звънна телефона
и излязох от стаята за да говоря,но забравих да "затворя"
сайта-www.bgles.com иии....,като се върнах пак в стаята
гледам майка....ошашавена
седнала пред PC-тои ме попита:
-Kakви са тези глупости??? :affraid:
А аз се
цялата и започнах да "замазвам" положениетопо всевъзможни начини :pale:
На някой случвало ли му се е подобна тъпотия

Гост- Гост
Re: лелеее...,сгафих!
Е, чак да е МНОГО гадно... Случвали са ми се подобни неща, но нищо лошо не е произтекло от тях. Обикновено не гледам да замазвам положението, защото става по-тъпо. Има си хора и хора. Някои реагират като майка ти, някои си мълчат, други просто задават любопитни въпроси.
Ако ти харесва да бъдеш с жени (макар да не си..."хомо"), не виждам защо определяш случката като гаф. Гледай на нея като на един по-бърз път към свободата да бъдеш малко повече себе си.
Ако ти харесва да бъдеш с жени (макар да не си..."хомо"), не виждам защо определяш случката като гаф. Гледай на нея като на един по-бърз път към свободата да бъдеш малко повече себе си.

Re: лелеее...,сгафих!
Преди известно време майка ми, в опит да си пусне някакъв сериал на лаптопа ми, беше попаднала на The L word. прибирам се аз и тя ми сочи лаптопа и ме пита -" Какво е това". Обяче аз най нагло и хладнокръвно и викам - " Е сериал с лесбийки, на теб на какво ти прилича" Тя не настояваше за повече отговори, обясних и аз как да си пусне въпросния сериал, всичко ОК. Обаче след няколко дена пак се прибирам и майка ми пак набарала някакъв тематичен филм. Та тогава реших че е време даи кажа най-накрая, че да ме остави на мира. За мое щастие тя е много толерантен човек и нямах никакви проблеми с нея. Сега най-спокойно си преглеждам пред нея всякакви форуми и сайтове за лесбийки. 

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1