Какво ще ви накара да се откажете от хомосексуалносттa си?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 4 от 4 • Share •
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Какво ще ви накара да се откажете от хомосексуалносттa си?
мисля че нищо.това е по силно от теб

see you- Брой мнения: 79
Местожителство: пловдив
Сега като се замисля, темата е не да спреш да бъдеш лесбийка, ти можеш пак да си си гей, но да не го показваш. По скоро май това отказване е. Какво може да се случи, за да скриеш коя си в действителност.
Поне аз така го разбирам.
Поне аз така го разбирам.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
за една нощ - удоволствие.
за винаги - Няма такова нещо
за винаги - Няма такова нещо
Това е много философски въпрос.
Преди години, когато бях ученичка, смятах че бих могла да направя жертва в името на семейството си и бях решила, тоест смятах, че някой ден ще се омъжа (против всички мои схващания) в името на това да създам хетеросексуално семейство, за да може и родителите ми да са доволни и да съм чиста пред обществото. Смятах, че можех да потисна нагона си към собственият пол, но....не можех.
Сега, когато съм едно пораснало момиче, разбирам, че нищо на света не би ме накарало да спра да бъда лесбийка, крия се зад един абсурден за мен авторитет на хетеросексуална влюбена в своя прител момиче и жестоко лъжа роднините си. Писна ми да бъда такава, каквото не съм, но въпреки това ще запазя тайната си далече от родителите ми. Ако посмея да им кажа, това може би ще ги съсипе, затова живея в гнусна лъжа. Но навън, пред приятели и колеги, аз съм лесбийка и се радвам на свободата си. Нищо не би ме накарало да се откажа от сексуалността си, нищо не би могло да ме накара да върша неща против волята ми, чуждите убеждения и налагането на един чужд хетеросексуален морал ме отвращава. В крайна сметка смятам, че всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска.
Преди години, когато бях ученичка, смятах че бих могла да направя жертва в името на семейството си и бях решила, тоест смятах, че някой ден ще се омъжа (против всички мои схващания) в името на това да създам хетеросексуално семейство, за да може и родителите ми да са доволни и да съм чиста пред обществото. Смятах, че можех да потисна нагона си към собственият пол, но....не можех.
Сега, когато съм едно пораснало момиче, разбирам, че нищо на света не би ме накарало да спра да бъда лесбийка, крия се зад един абсурден за мен авторитет на хетеросексуална влюбена в своя прител момиче и жестоко лъжа роднините си. Писна ми да бъда такава, каквото не съм, но въпреки това ще запазя тайната си далече от родителите ми. Ако посмея да им кажа, това може би ще ги съсипе, затова живея в гнусна лъжа. Но навън, пред приятели и колеги, аз съм лесбийка и се радвам на свободата си. Нищо не би ме накарало да се откажа от сексуалността си, нищо не би могло да ме накара да върша неща против волята ми, чуждите убеждения и налагането на един чужд хетеросексуален морал ме отвращава. В крайна сметка смятам, че всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска.

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
Какво ще ме откаже от хомосексуалността ми? Във всеки случай няма да е човек. Имам предвид... Като да бъда с мъж заради семейството си, или заради това, че еди кой си казал колко е противно да си хомо и аз да взема сега да се отказвам заради тях, само за да водя ''по-добър'' живот.
Ако това се случи, предполагам, че ще бъде, ако по някаква случайност на съдбата реша да се влюбя в мъж. Съдбата си е странно нещо, не знам какво мога да очаквам.
Но честно казано не бих спала с мъже. Нищо против тях нямам, просто ми става гнусно само като си го помисля. Самите те ме отвръщават по някакъв необясним начин. Ако реша да експериментирам, ще го направя с гей.
Ако това се случи, предполагам, че ще бъде, ако по някаква случайност на съдбата реша да се влюбя в мъж. Съдбата си е странно нещо, не знам какво мога да очаквам.
Но честно казано не бих спала с мъже. Нищо против тях нямам, просто ми става гнусно само като си го помисля. Самите те ме отвръщават по някакъв необясним начин. Ако реша да експериментирам, ще го направя с гей.

Sixx- Брой мнения: 22
Местожителство: Over the Rainbow.
Хм... Да се "откажа" от сексуалността си не бих могла. Но мога да си се представя примерно да живея с мъж. Още не знам как се чувствам относно идеята да спя с мъж, понякога ме отращава, друг път си казвам, че ако взема да се влюбя, лошо няма, но определено бих могла да съжителствам с мъж. Нещо като... "ти си ми най-добрият приятел, на теб най-много имам доверие, хайде да си бъдем семейство". Въпреки че аз съм такава романтичка, че едва ли някога ще се примиря с брак на основата на приятелство.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Sixx написа: Ако реша да експериментирам, ще го направя с гей.
Много ми е интересно това как ще стане?!?

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
schizophrenic написа:Sixx написа: Ако реша да експериментирам, ще го направя с гей.
Много ми е интересно това как ще стане?!?
Най-добрите ми приятели са гейове. Има много случки където жена лесбийка спи с мъж гей, само за забавление.
Нищо не ни пречи да си направим експеримент.

Sixx- Брой мнения: 22
Местожителство: Over the Rainbow.
Нищо не пречи, освен техническата част

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Страница 4 от 4 •
1, 2, 3, 4
Similar topics» Годишнини от сватбата- кога какво празнуваме? Идеи за подаръци, за всяка от годишнините.
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
» Какво цвете си?
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 4 от 4