BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ? 5 4.6 10

Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?

Писане by a.borealis32819a on Сря Окт 12, 2011 7:32 pm

клипчето е много хубаво и коментара под него е умопомрачителен рабира се.. идеята е, че светът може да бъде и бял и черен, обаче зависи от всеки каква позиция ще заеме. ако паднеш и се предадеш си дотам, обаче ако се изправиш и продължиш все някога ще спечелиш

Последната промяна е направена от a.borealis21908a на Сря Окт 12, 2011 7:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

a.borealis32819a

Брой мнения: 134

Върнете се в началото Go down

Писане by a.borealis32819a on Сря Окт 12, 2011 7:42 pm

значи от горния коментар разбрах, че ако даден случай е патологичен, е безсмислен и няма никаква файда да помагаш. еми да се затварят болниците, хората да си мрат, щото е безсмислено да се помага в патологични случаи. ?!?!?!?!

a.borealis32819a

Писане by EVI on Чет Окт 13, 2011 7:19 am

a.borealis21908a написа: щото е безсмислено да се помага в патологични случаи. ?!?!?!?!

На мнение съм, че не е безсмислено да се помага, даже напротив......... доколкото разбрах девойчето не желае да е хомосексуална и това го приема за някакво наказание....... понякога и аз го приемам за наказание, но по други причини - (несполучливи връзки...), жените сме толкова сложни същества... Neutral мъжете са пъти по-елементарни и предсказуеми, даже напоследък се убедих, че с тях се общува много по-лесно и просто...... но и аз като Phantom_Gir и повечето лесбийки, разбира се, не желая и не искам да си лягам с мъже...... накъсо, разбирам Phantom_Gir, влизам й в положение, и съм на нейна страна затова, че трябва да си говорим възпитано, без персонални нападки и обиди!

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by schizophrenic on Чет Окт 13, 2011 3:06 pm

Клипчето е много добро.
За другото... наистина няма смисъл

П.П. кое разбираш под персонални нападки и обиди? По мое мнение аз не съм с "обратна резба" и това си е лична обида. Зрелия тон трябва да се поддържа от всички, ако ще говорим за това

schizophrenic

Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив

Писане by EVI on Чет Окт 13, 2011 4:11 pm

schizophrenic написа:
П.П. кое разбираш под персонални нападки и обиди?

... нямах предвид точно твоят пост! Neutral

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by silver1980.1980 on Чет Окт 13, 2011 5:29 pm

EVI .Защо ми се струва, че този коментар който правиш е лично между теб мен и още някой!?!? Така че можем да си пишем на лични съобщения!!!!!

silver1980.1980

Брой мнения: 304
Местожителство: софия

Писане by a.borealis32819a on Пет Окт 14, 2011 9:43 pm

Предлагам пък аз да спрем с нападките към момичето и публикациите й, и 1 към друга, защото подобни теми трябва да ни обединяват в търсене на градивност и прогрес, а не обратното.
Още веднъж да кажа, че клипчето е много добро. радвам се, че имам щастието да обичам прекрасно творение като жената и заради това си струва да се бориш срещу предразсъдъци, стереотипи и тем подобни.
Мир love

a.borealis32819a

Писане by Phantom_Girl on Съб Окт 15, 2011 12:58 pm

Защо си мислите,че аз не се дразня,и не се ядосвам,когато някои хора ме нападат затова,че са на различно мнение от моето ,но въпреки това аз не им отвръщам със същото,не ги храня,както те мен,а напротив говоря си (пиша) съвсем спокойно,имам си възпитание все пак,колкото и да ме предизвикат,няма да отвърна с агресия,арогантност или подигравки.
Да,и аз ще се повторя и на мен ми хареса клипчето особено първият коментар,който е оставен там:
moni_bonbonпреди 3 седм. 6 дни

razrevax se :( 4ak sega razbiram kolko mnogo gi izolirame tiq xora :( :( :( :( gorkite

Да ви кажа от една страна този коментар е предизвикал съжаление в някои хора към нас,аз не желая никога да ме съжаляват,за каквото и да е,не искам съжаление от никого,но от друга страна малко или много се опитват да ни разберат.

Phantom_Girl

Брой мнения: 69

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics