Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?
клипчето е много хубаво и коментара под него е умопомрачителен рабира се.. идеята е, че светът може да бъде и бял и черен, обаче зависи от всеки каква позиция ще заеме. ако паднеш и се предадеш си дотам, обаче ако се изправиш и продължиш все някога ще спечелиш
Последната промяна е направена от a.borealis21908a на Сря Окт 12, 2011 7:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
значи от горния коментар разбрах, че ако даден случай е патологичен, е безсмислен и няма никаква файда да помагаш. еми да се затварят болниците, хората да си мрат, щото е безсмислено да се помага в патологични случаи. ?!?!?!?!
a.borealis21908a написа: щото е безсмислено да се помага в патологични случаи. ?!?!?!?!
На мнение съм, че не е безсмислено да се помага, даже напротив......... доколкото разбрах девойчето не желае да е хомосексуална и това го приема за някакво наказание....... понякога и аз го приемам за наказание, но по други причини - (несполучливи връзки...), жените сме толкова сложни същества...
мъжете са пъти по-елементарни и предсказуеми, даже напоследък се убедих, че с тях се общува много по-лесно и просто...... но и аз като Phantom_Gir и повечето лесбийки, разбира се, не желая и не искам да си лягам с мъже...... накъсо, разбирам Phantom_Gir, влизам й в положение, и съм на нейна страна затова, че трябва да си говорим възпитано, без персонални нападки и обиди!
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Клипчето е много добро.
За другото... наистина няма смисъл
П.П. кое разбираш под персонални нападки и обиди? По мое мнение аз не съм с "обратна резба" и това си е лична обида. Зрелия тон трябва да се поддържа от всички, ако ще говорим за това
За другото... наистина няма смисъл
П.П. кое разбираш под персонални нападки и обиди? По мое мнение аз не съм с "обратна резба" и това си е лична обида. Зрелия тон трябва да се поддържа от всички, ако ще говорим за това

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
schizophrenic написа:
П.П. кое разбираш под персонални нападки и обиди?
... нямах предвид точно твоят пост!

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
EVI .Защо ми се струва, че този коментар който правиш е лично между теб мен и още някой!?!? Така че можем да си пишем на лични съобщения!!!!!

silver1980.1980- Брой мнения: 304
Местожителство: софия
Предлагам пък аз да спрем с нападките към момичето и публикациите й, и 1 към друга, защото подобни теми трябва да ни обединяват в търсене на градивност и прогрес, а не обратното.
Още веднъж да кажа, че клипчето е много добро. радвам се, че имам щастието да обичам прекрасно творение като жената и заради това си струва да се бориш срещу предразсъдъци, стереотипи и тем подобни.
Мир
Още веднъж да кажа, че клипчето е много добро. радвам се, че имам щастието да обичам прекрасно творение като жената и заради това си струва да се бориш срещу предразсъдъци, стереотипи и тем подобни.
Мир
Защо си мислите,че аз не се дразня,и не се ядосвам,когато някои хора ме нападат затова,че са на различно мнение от моето ,но въпреки това аз не им отвръщам със същото,не ги храня,както те мен,а напротив говоря си (пиша) съвсем спокойно,имам си възпитание все пак,колкото и да ме предизвикат,няма да отвърна с агресия,арогантност или подигравки.
Да,и аз ще се повторя и на мен ми хареса клипчето особено първият коментар,който е оставен там:
moni_bonbonпреди 3 седм. 6 дни
razrevax se :( 4ak sega razbiram kolko mnogo gi izolirame tiq xora :( :( :( :( gorkite
Да ви кажа от една страна този коментар е предизвикал съжаление в някои хора към нас,аз не желая никога да ме съжаляват,за каквото и да е,не искам съжаление от никого,но от друга страна малко или много се опитват да ни разберат.
Да,и аз ще се повторя и на мен ми хареса клипчето особено първият коментар,който е оставен там:
moni_bonbonпреди 3 седм. 6 дни
razrevax se :( 4ak sega razbiram kolko mnogo gi izolirame tiq xora :( :( :( :( gorkite
Да ви кажа от една страна този коментар е предизвикал съжаление в някои хора към нас,аз не желая никога да ме съжаляват,за каквото и да е,не искам съжаление от никого,но от друга страна малко или много се опитват да ни разберат.

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» КАК ДА КАЧА СНИМКА В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА Я ПОСТАВЯ В ПОДПИСА СИ ИЛИ МНЕНИЕТО СИ?
» Смешни клипчета
» Любимец на шефа
» Как да скрия изображение в мнението си?
» Смешни клипчета
» Любимец на шефа
» Как да скрия изображение в мнението си?
Страница 2 от 2