Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
http://www.vbox7.com/play:a04b69f144
*lol*какво е да си гей/лесбийка?...what does it mean to be a lesbian
Това видео е направено заради това че 7 тийнейджари са се самоубили защото са гей...!
Напълно разбирам защо хората се самоубиват ,когато разберат,че са обратни и на мен са ми минавали такива мисли,ако ще и за луда да ме помислите,абе не пожелавам и на най-големия си враг да е хомосексуален.
http://www.vbox7.com/play:a04b69f144
*lol*какво е да си гей/лесбийка?...what does it mean to be a lesbian
Това видео е направено заради това че 7 тийнейджари са се самоубили защото са гей...!
Напълно разбирам защо хората се самоубиват ,когато разберат,че са обратни и на мен са ми минавали такива мисли,ако ще и за луда да ме помислите,абе не пожелавам и на най-големия си враг да е хомосексуален.

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
Re: Кажете си мнението затова клипче,харесва ли ви ?
Phantom_Girl, клипчето е много хубаво, но явно ти не си го гледала много внимателно, все едно. Явно имаш нужда от помощ и е добре да потърсиш такава и то от професионалист. Може да ти помогне да се приемеш такава, каквато си, или пък ако се приемаш, да ти помогне да подредиш мислите си. Лично аз не толерирам коментари като твоя и ако беше единствен, а не в поредица от целенасочени изказвания, щях да го подмина. Но! изказванията ти са тенденциозни и се притеснявам, че може да насочат и други момичета към нездравословни мисли. Просто казано-надявам се да прекъснеш тази суицидна-религиозна-самоосъждаща-хомо тенденция!

lira- Брой мнения: 872
Phantom_Girl
Скъпа...... четох те някъде другаде из форума и доколкото си спомням ти е*а майката на тези които се опитваха да ти помогнат!?!?!? Наистина ,не знам какво още искаш да ти се доизяснява!?!?!? Смятам ,че се задушаваш от тъпотия ,но глътката въздух, не мисля че ще я вземеш тук. А със повечко хапчета на 4 -ти километър всичко ще ти се проясни и ще разбереш ,че не си хомо само си пий хапчетата редовно.............................................!
Скъпа...... четох те някъде другаде из форума и доколкото си спомням ти е*а майката на тези които се опитваха да ти помогнат!?!?!? Наистина ,не знам какво още искаш да ти се доизяснява!?!?!? Смятам ,че се задушаваш от тъпотия ,но глътката въздух, не мисля че ще я вземеш тук. А със повечко хапчета на 4 -ти километър всичко ще ти се проясни и ще разбереш ,че не си хомо само си пий хапчетата редовно.............................................!

silver1980.1980- Брой мнения: 304
Местожителство: софия
момичета, ще ви замоля най-любезно да спазваме добрия тон! има си начини за решаване на проблемите, не е необходимо да изпадаме в размяна на обиди

Няма какво да се молите,нападенията и обидите трябва да се трият от админите.
Селянията и комплексите да се избиват другаде,не тук.
lira ,не си мисли,че съм чак толкова религиозна,просто не приемам хомотата за нещо нормално,колкото и да ми се иска,може това,което казвам да е грубо,но поне съм искрена,не си мисли,че не съм запозната с темите за хомосексуалността,няма да ми помогне никой психиатър да стана ''хетеро'',нито пък,ако говоря с него няма да има ефект.
Просто имам различно мнение от повечето хора тук затова ме нападат,а уж говорим за толерантност,това,че съм обратна го приемам като наказание,защото не искам да съм такава,а и да искам да се променя трудно ще се влюбя в мъж ,какво има толкова за неразбиране.
Колкото до клипчето хареса ми,и го гледах няколко пъти даже
Селянията и комплексите да се избиват другаде,не тук.
lira ,не си мисли,че съм чак толкова религиозна,просто не приемам хомотата за нещо нормално,колкото и да ми се иска,може това,което казвам да е грубо,но поне съм искрена,не си мисли,че не съм запозната с темите за хомосексуалността,няма да ми помогне никой психиатър да стана ''хетеро'',нито пък,ако говоря с него няма да има ефект.
Просто имам различно мнение от повечето хора тук затова ме нападат,а уж говорим за толерантност,това,че съм обратна го приемам като наказание,защото не искам да съм такава,а и да искам да се променя трудно ще се влюбя в мъж ,какво има толкова за неразбиране.
Колкото до клипчето хареса ми,и го гледах няколко пъти даже

Това, че си искрена е прекрасно и според мен целта е всички да сме искрени, иначе се губи целият смисъл на занятието, НО наистина смятам, че ако говориш с някой професионалист, може и да започнеш да приемаш хомосексуалността не като наказание, а като благословия, примерно. Не знам дали се чувстваш добре, чувствайки се наказана, но ми се струва, че няма как. Затова, за твоя душевен комфорт, трябва да направиш нещо по въпроса, поне да опиташ! Добре е, че си запозната с тематиката, просто не смятам, че някой изобщо трябва да се чувства наказан заради хомосексуалността си. Далеч съм от мисълта, че аз ще те накарам да промениш възгледите си, но поне направи някакво усилие да си помогнеш, ако искаш.

може би на момичето й харесва да се чувства наказана, отхвърлена, тъжна и т.н.т... душевен мазохизъм се нарича(аайде и аз се изказах)

cool mama- Брой мнения: 380
Опитвам се ,да го разбера това същество. Но явно ,селянията ми е в повече .За което се извинявам. Но не мога да съм толерантна, към хора които се срамуват от себе си и не правят нищо по въпроса. Тези хора си имат диагноза и тя е липса на самоуважение .Няма как да и се помогне ,случая е извън нашата юрисдикция.

Всъщност някои хора имат нужда от помощ и приемане, и ако не могат да ги получат тук, където се предполага, че голяма част от момичетата може би са минали през период на самоотричане, не знам къде биха могли да намерят протегната ръка. Нека не продължаваме с квалификациите, най-лесно е да съдиш един човек, но не сме тук, за да се съдим.

Благодаря все пак за искрените ви мнения,оценявам го.
Мисълта ми е,че ,за какъвто и да е проблем разчитам на себе си,а не на някакъв психиатър,не може да ми помогне никой освен самата аз.
Не,аз не се чувствам отхвърлена или отбягвана поне засега,имам самоуважение към себе си само че проблемите започват от нехетеросексуалната ми връзка,не ми харесва,че трябва все да се крия всякаш извършвам престъпление,и да се чудя какво да отговря,когато ме питат дали вече толкова време не съм си намерила някой (гадже),както и да е просто приех,че винаги ще има такива,които ме приематт,и такива,които не ме приемат ,не искам да ви натоварвам с моите неща,но вие подчертахте проблема ми,и затова се наложи пак да отговоря.
Мисълта ми е,че ,за какъвто и да е проблем разчитам на себе си,а не на някакъв психиатър,не може да ми помогне никой освен самата аз.
Не,аз не се чувствам отхвърлена или отбягвана поне засега,имам самоуважение към себе си само че проблемите започват от нехетеросексуалната ми връзка,не ми харесва,че трябва все да се крия всякаш извършвам престъпление,и да се чудя какво да отговря,когато ме питат дали вече толкова време не съм си намерила някой (гадже),както и да е просто приех,че винаги ще има такива,които ме приематт,и такива,които не ме приемат ,не искам да ви натоварвам с моите неща,но вие подчертахте проблема ми,и затова се наложи пак да отговоря.

Всъщност може да ти помогне някакъв психоаналитик, стига ти да го пожелаеш, но изборът си е твой. Права си, че единственият, който може да ти помогне, си самата ти, трябва само да го пожелаеш, тогава идва функцията и на другите хора. Изненадвам се, че говориш за нехетеро връзка, а доколкото си спомням нямаше такава, значи има някакво развитие, или бъркам?
Съзнавам, че се отдалечихме малко от темата, но обстоятелствата го изискаха, сега нека си кажем лесбо-мантрата: "Благодаря ти, Господи, че съм лесбийка!" Х 3!
Съзнавам, че се отдалечихме малко от темата, но обстоятелствата го изискаха, сега нека си кажем лесбо-мантрата: "Благодаря ти, Господи, че съм лесбийка!" Х 3!

silver1980.1980 написа: не мога да съм толерантна, към хора които се срамуват от себе си и не правят нищо по въпроса. Тези хора си имат диагноза и тя е липса на самоуважение .Няма как да и се помогне ,случая е извън нашата юрисдикция.
Все пак, не може да се отрече, дамата внесе нов термин в речника на бглес - думичката "хомота", която е полисемична*, тъй като носи значение на "хомосексуалност" и "хомот" /членувана непълно/.
Това е едно наистина интересно лексическо откритие, безспорен принос към езиковото ни богатство /а, това си е нещо важно...за една лесбийка...и не само.../ и, от друга страна, въпросната дума изчерпва напълно всичко изписано от девойката - Фантомка.
Та, като се разговорихме за думи, ме сполетя споменът за една поговорка - "Дума дупка не прави"...ама и аз не знам защо!:Д
______
*Полисемия - една дума се употребява с две или повече значения, между които има асоциативна или друга някаква връзка. Полисемията се обуславя главно от два фактора: а) липсата на вътрешна (природна) връзка между звуковия състав на думата и нейното лексикално значение; б) от възможността за преносна употреба на думите.
Това е едно наистина интересно лексическо откритие, безспорен принос към езиковото ни богатство /а, това си е нещо важно...за една лесбийка...и не само.../ и, от друга страна, въпросната дума изчерпва напълно всичко изписано от девойката - Фантомка.
Та, като се разговорихме за думи, ме сполетя споменът за една поговорка - "Дума дупка не прави"...ама и аз не знам защо!:Д
______
*Полисемия - една дума се употребява с две или повече значения, между които има асоциативна или друга някаква връзка. Полисемията се обуславя главно от два фактора: а) липсата на вътрешна (природна) връзка между звуковия състав на думата и нейното лексикално значение; б) от възможността за преносна употреба на думите.

Markizata- Брой мнения: 700
Phantom_Girl написа:
Не,аз не се чувствам отхвърлена или отбягвана поне засега,имам самоуважение към себе си само че проблемите започват от нехетеросексуалната ми връзка,не ми харесва,че трябва все да се крия всякаш извършвам престъпление,и да се чудя какво да отговря,когато ме питат дали вече толкова време не съм си намерила някой (гадже)
1. Искренно съчувствам на момичето/жената с която имаш "нехетеросексуална" връзка.
2. Няма защо да се сърдиш, когато някой коментира по-остро думите ти. Не е признак на "селяния" да се запалиш, когато някой те обижда. Ако не си разбрала, думата "хомота" и контекста, в който си я използвала са обидни. Обидни са за нас, обидни са и за теб. Жалко, че не го разбираш
3. Надявам се да получиш просветление и да се върнеш към светлата страна на силата, т.е. пожелавам ти връзка с мъж, със всичките й "привилегии"
Толкова от мен

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Леле,какво става тук,бе хора,това чат ли е или какво?!
Не знам в този сайт трябва да се направи опция ''блокирай потребител'' съответно,който не ти е приятен,ако имаше такава опция досега щях да блокирам отворковците,и да си говоря с по-зрели хора.
Това,че някое момиче е лесбийка не значи,че е супер разбран и либерален човек,всякакви агресивни ги има,не искам да ги обиждам,както и да е.
Изказах си искреното мнение на глас,че е проблем да си с обратна резба в днешно време,и повече от полвината ми се нахвърлиха,така сме ние искрените,не сме харесвани,мразите лъжата,а защо се сърдите,когато ви кажат истината?!
Не е признак на ''селяния'' да се запалиш,ами на какво е признак ,признак на слаба психика с лесно запалим и буен нрав,ако човек има възпитание може да говори нормално,нищо че не е на едно и също мнение,с когото и да е.
Не си спомням да съм казала нецензурна или обидна дума,за разлика от други хора,които дори ме нападат затова,че не споделям тяхното мнение това ,че за някои хора думите са ми обидни,ами добре,извинявам се тогава ще говоря колко е прекрасно да си с обратна резба в днешно време,как не трябва да пазиш връзката си в тайна пред обществото,и че въобще обратните нямат никакви проблеми,ако се утешавате в лъжи,добре дано тогава съм по-мила и добра за вас.
Вероятно след този коментар ,ще продължавате да ме нападате,а не да обсъждате клипа /темата/,предполагам ,че и за напред каквото и да коментирам комплексирани хора ще ми следят какво съм казала и ще се опитват да се заяждат ,за да не стават тези фалове повече,и тези безмисленни сеирища трябва да има опция блокирай,но не знам кога ще я въведат.
Не знам в този сайт трябва да се направи опция ''блокирай потребител'' съответно,който не ти е приятен,ако имаше такава опция досега щях да блокирам отворковците,и да си говоря с по-зрели хора.
Това,че някое момиче е лесбийка не значи,че е супер разбран и либерален човек,всякакви агресивни ги има,не искам да ги обиждам,както и да е.
Изказах си искреното мнение на глас,че е проблем да си с обратна резба в днешно време,и повече от полвината ми се нахвърлиха,така сме ние искрените,не сме харесвани,мразите лъжата,а защо се сърдите,когато ви кажат истината?!
Не е признак на ''селяния'' да се запалиш,ами на какво е признак ,признак на слаба психика с лесно запалим и буен нрав,ако човек има възпитание може да говори нормално,нищо че не е на едно и също мнение,с когото и да е.
Не си спомням да съм казала нецензурна или обидна дума,за разлика от други хора,които дори ме нападат затова,че не споделям тяхното мнение това ,че за някои хора думите са ми обидни,ами добре,извинявам се тогава ще говоря колко е прекрасно да си с обратна резба в днешно време,как не трябва да пазиш връзката си в тайна пред обществото,и че въобще обратните нямат никакви проблеми,ако се утешавате в лъжи,добре дано тогава съм по-мила и добра за вас.
Вероятно след този коментар ,ще продължавате да ме нападате,а не да обсъждате клипа /темата/,предполагам ,че и за напред каквото и да коментирам комплексирани хора ще ми следят какво съм казала и ще се опитват да се заяждат ,за да не стават тези фалове повече,и тези безмисленни сеирища трябва да има опция блокирай,но не знам кога ще я въведат.

Ха сега ме прочети и то много внимателно :
Първо ,не ме дразни това ,че някои хора в България и по света не могат да приемат различното.
Второ ,аз гледам да се вписвам в света в който живея , без да парадирам с кого си лягам .
Трето,никой не ми пречи на мен и аз не преча на никого ,това е моята философия за правилата на живота .
Но ти миличка ме дразниш с това, че си обратна и се срамуваш от това не се чуствуваш удобно в кожата си!?! Как подяволите искаш в такъв случай да те уважават "праведните", като ти не се уважаваш сама ??И да ти кажа честно ,нещо ми дойде множко да те чета в форума ,за това реших ,че ще е последното ми включване към теб и страданията ти. И предлагам никой да не се опитва повече да ти помага ,що ли БЕЗСМИСЛЕНО Е Случая е паталогичен.
Първо ,не ме дразни това ,че някои хора в България и по света не могат да приемат различното.
Второ ,аз гледам да се вписвам в света в който живея , без да парадирам с кого си лягам .
Трето,никой не ми пречи на мен и аз не преча на никого ,това е моята философия за правилата на живота .
Но ти миличка ме дразниш с това, че си обратна и се срамуваш от това не се чуствуваш удобно в кожата си!?! Как подяволите искаш в такъв случай да те уважават "праведните", като ти не се уважаваш сама ??И да ти кажа честно ,нещо ми дойде множко да те чета в форума ,за това реших ,че ще е последното ми включване към теб и страданията ти. И предлагам никой да не се опитва повече да ти помага ,що ли БЕЗСМИСЛЕНО Е Случая е паталогичен.

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» КАК ДА КАЧА СНИМКА В ИНТЕРНЕТ ЗА ДА Я ПОСТАВЯ В ПОДПИСА СИ ИЛИ МНЕНИЕТО СИ?
» Смешни клипчета
» Любимец на шефа
» Как да скрия изображение в мнението си?
» Смешни клипчета
» Любимец на шефа
» Как да скрия изображение в мнението си?
Страница 1 от 2