BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!

Предишната тема Следващата тема Go down

Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!

Писане by Light power on Нед Сеп 25, 2011 12:18 pm

Здравейте, чудех се дали тази тема я има някъде и след като не намерих подобна, реших пусна...
Та се чудех какви изцепки и гафове ви се е случвало да имате? Пишете смело, без да си спестявате истината. Smile

Light power

Брой мнения: 238
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!

Писане by Ins@ane on Съб Окт 01, 2011 7:41 pm

Когато бях на планина и пе едно хубаво нанадолнище като се затичах и паднах ипочнах да се търкалям като топка. Голяма забава беше! Very Happy Спокойно, нищо не съм счупило, само майка ми си умря от притеснения.

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by beautyfella on Пон Окт 03, 2011 6:24 pm

ами много саа..сещам се за 1 път,когато една пр.дойде у нас ..ии така хах..както и да е де толкова я крих от моята съквартирантка,не и давах до тоалетна да иде и накрая ни засече точно като се целунахме на вратата ..егати Neutral

beautyfella

Брой мнения: 69

Писане by cool mama on Вто Ное 29, 2011 4:16 pm

напивам се и послее драйфам, по-неудобна ситуация от тази ?!...

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by lexi on Вто Ное 29, 2011 9:03 pm

О,аз имам много Избирам да споделя тази, която ме отказа да нося поли... Тежък изпит, от който излизам в почти насипно състояние.След посещение на университетското WC задния край на полата останал затъкнат в бельото ми. Разбира се, че се огледах преди да изляза-отпред всичко си беше ОК Smile И така, с щедро разкрито дупе, съм ходила около 15-20 мин, преди една жена да ме спре и да ми каже.
И от тогаз- или панталон или пола, но КЪСА Smile

lexi

Брой мнения: 449
Местожителство: имам местожителство :)

Писане by Magnolia on Нед Дек 18, 2011 1:54 pm

Една прясна-прясна, от оня ден.
В супера съм с приятелка и докато чакаме на опашка, ни избива на лигавщина и започваме да обсъждаме как ще си вземем чипс "Гейс" със сирене, вафла "Трипер" и така нататък, и така нататък. Идва моят ред и аз съвсем безцеремонно и без да се усетя изстрелвам:
-Добър ден, едно кисело мляко и една вафла Трипер.
(ставаше въпрос за "Хипер")
Нямаше такова изражение като на продавачката просто :Д

Magnolia

Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia

Писане by red_girl on Нед Дек 18, 2011 1:56 pm

Magnolia написа:Една прясна-прясна, от оня ден.
В супера съм с приятелка и докато чакаме на опашка, ни избива на лигавщина и започваме да обсъждаме как ще си вземем чипс "Гейс" със сирене, вафла "Трипер" и така нататък, и така нататък. Идва моят ред и аз съвсем безцеремонно и без да се усетя изстрелвам:
-Добър ден, едно кисело мляко и една вафла Трипер.
(ставаше въпрос за "Хипер")
Нямаше такова изражение като на продавачката просто :Д

хахаха много яко Very Happy мога да си представя физиономията на продавачката

red_girl

Брой мнения: 89
Местожителство: Варна

Писане by Magnolia on Нед Дек 18, 2011 2:38 pm

Просто уникална! Very Happy
А сконфузни ситуации много... сега се сещам пак за една от супера, пак съвсем скорошна. (Ето затова не трябва да ходя до магазина)
Влизам, взимам си един банан и си минавам през касата като пич, без да платя. Колко да съм разсеяна Very Happy
Или веднъж с брат ми, пак в магазина. Пазаруваме, пазаруваме, и на касата мацката вика "Осемнайсет". (Ставаше въпрос, че сметката е 18 лева ;D )
Аз: Да, имам.
И си показвам личната карта. Very Happy

Magnolia

Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia

Писане by red_girl on Нед Дек 18, 2011 2:55 pm

хахах теб очевидно те преследват комични ситуации

red_girl

Брой мнения: 89
Местожителство: Варна

Писане by skysi on Нед Дек 18, 2011 10:44 pm

Един ден трябваше да хвана 76 (София) и съответно се качвам на първия оранжев бус, които идва (през това време говорих по телелефона) и после питам ядосано по телефона защо съм еди къде си, много далеч от там където върви 76. Обяснението ми беше, че хванах този , защото 76 е оранжев. После ми трябваше още един час докато стигна заветната цел. Very Happy

Веднъж пак в градски с една приятелка. Намирам два билета, ех каква радост и докато ги взема, със забавените ми реакции и изведнъж докато се изправя, контрольорката вече ми ги грабва от ръката. Very Happy Да не говорим, че после се качиха още 5 и всичките насядали около нас. Ей какъв късмет. Smile

И така вече привикнала към софийския градски транспорт, отивам в Благоевград. Качвам се в автобуса и си задавам логичния въпрос, да дупча ли или не? Като дойде контрольорката, леко изтръпнах, но видях билетите й в ръката и изпитах облекчение. Very Happy Very Happy

skysi

Брой мнения: 33
Местожителство: Благоевград/София

Писане by rednviolet on Сря Фев 15, 2012 10:08 pm

Веднъж с една приятелка на големия студ отиваме към тях, измръзнали вече на кучета. Беше заледено почти навсякъде, а ние бързаме заради студа. Покрай блоковете нали е заледено малко повече обикновено и един човек, закръглен си върви, но бързаше явно за някъде. Ние с нея сме на тротоара. Той се беше засилил като пингвин и се хлъзгаше на няколко пъти и ние понеже се подхилквахме и се обърна да ни пита " Вие смеете ли се", при което на нас ни става още по - смешно. Човека продължи да ни говори нещо, но ходехме бързо и се смеехме, не чухме останалото. След няколко метра почти до нейната къща паднах по задник на леда Very Happy . Естествено пак падна смях...

Имам и много други като се сетя ще пиша Smile

rednviolet

Брой мнения: 53
Местожителство: София

Писане by transcendent_story on Пет Мар 23, 2012 8:11 pm

тъкмо бях тръгнала с едно момиче,и бяхме в период едва ли не..вече всичко е О`кей,искаме се,харесваме се и т.н Embarassed Беше лято и аз отивах към тях,но по пътя се срещнахме случайно,и аз понеже беше началото на лятото и на всякъде беше толкова красиво и зелено/а и умирах все още от срам от нея/и все в маратонките си гледах или в небето. Та тя ми говори нещо,аз само кимам и "ахам"-кам,и по едно време си спира погледа продължително на мен и много съчувствено ми хваща лицето с две ръце.В тоя момент аз вече ще колабирам,че ще ме целуне всеки момент,а тя си беше извадила носна кърпичка и почна да ме забърсва.Оказа се,че докато съм се крила от погледа и ,едно пиленце съдистично се изакало и цопнало на челото ми нямаше такъв късмет и срам. Мисля,че същия ден не ме целуна Embarassed

transcendent_story

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics