Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 1 • Share •
Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!
Здравейте, чудех се дали тази тема я има някъде и след като не намерих подобна, реших пусна...
Та се чудех какви изцепки и гафове ви се е случвало да имате? Пишете смело, без да си спестявате истината.
Та се чудех какви изцепки и гафове ви се е случвало да имате? Пишете смело, без да си спестявате истината.

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
Re: Гафове, изцепки, сконфузни ситуации!!!
Когато бях на планина и пе едно хубаво нанадолнище като се затичах и паднах ипочнах да се търкалям като топка. Голяма забава беше!
Спокойно, нищо не съм счупило, само майка ми си умря от притеснения.
Спокойно, нищо не съм счупило, само майка ми си умря от притеснения. 
Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
ами много саа..сещам се за 1 път,когато една пр.дойде у нас ..ии така хах..както и да е де толкова я крих от моята съквартирантка,не и давах до тоалетна да иде и накрая ни засече точно като се целунахме на вратата ..егати

beautyfella- Брой мнения: 69
напивам се и послее драйфам, по-неудобна ситуация от тази ?!...

cool mama- Брой мнения: 380
О,аз имам много
Избирам да споделя тази, която ме отказа да нося поли... Тежък изпит, от който излизам в почти насипно състояние.След посещение на университетското WC задния край на полата останал затъкнат в бельото ми. Разбира се, че се огледах преди да изляза-отпред всичко си беше ОК
И така, с щедро разкрито дупе, съм ходила около 15-20 мин, преди една жена да ме спре и да ми каже.
И от тогаз- или панталон или пола, но КЪСА
Избирам да споделя тази, която ме отказа да нося поли... Тежък изпит, от който излизам в почти насипно състояние.След посещение на университетското WC задния край на полата останал затъкнат в бельото ми. Разбира се, че се огледах преди да изляза-отпред всичко си беше ОК
И така, с щедро разкрито дупе, съм ходила около 15-20 мин, преди една жена да ме спре и да ми каже. И от тогаз- или панталон или пола, но КЪСА

lexi- Брой мнения: 449
Местожителство: имам местожителство :)
Една прясна-прясна, от оня ден.
В супера съм с приятелка и докато чакаме на опашка, ни избива на лигавщина и започваме да обсъждаме как ще си вземем чипс "Гейс" със сирене, вафла "Трипер" и така нататък, и така нататък. Идва моят ред и аз съвсем безцеремонно и без да се усетя изстрелвам:
-Добър ден, едно кисело мляко и една вафла Трипер.
(ставаше въпрос за "Хипер")
Нямаше такова изражение като на продавачката просто :Д
В супера съм с приятелка и докато чакаме на опашка, ни избива на лигавщина и започваме да обсъждаме как ще си вземем чипс "Гейс" със сирене, вафла "Трипер" и така нататък, и така нататък. Идва моят ред и аз съвсем безцеремонно и без да се усетя изстрелвам:

Magnolia- Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia
Magnolia написа:Една прясна-прясна, от оня ден.
хахаха много яко
мога да си представя физиономията на продавачката

red_girl- Брой мнения: 89
Местожителство: Варна
Просто уникална! 
А сконфузни ситуации много... сега се сещам пак за една от супера, пак съвсем скорошна. (Ето затова не трябва да ходя до магазина)
Влизам, взимам си един банан и си минавам през касата като пич, без да платя. Колко да съм разсеяна
Или веднъж с брат ми, пак в магазина. Пазаруваме, пазаруваме, и на касата мацката вика "Осемнайсет". (Ставаше въпрос, че сметката е 18 лева ;D )
Аз: Да, имам.
И си показвам личната карта.

А сконфузни ситуации много... сега се сещам пак за една от супера, пак съвсем скорошна. (Ето затова не трябва да ходя до магазина)
Влизам, взимам си един банан и си минавам през касата като пич, без да платя. Колко да съм разсеяна
Или веднъж с брат ми, пак в магазина. Пазаруваме, пазаруваме, и на касата мацката вика "Осемнайсет". (Ставаше въпрос, че сметката е 18 лева ;D )
Аз: Да, имам.
И си показвам личната карта.

Magnolia- Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia
хахах теб очевидно те преследват комични ситуации

red_girl- Брой мнения: 89
Местожителство: Варна
Един ден трябваше да хвана 76 (София) и съответно се качвам на първия оранжев бус, които идва (през това време говорих по телелефона)
и после питам ядосано по телефона защо съм еди къде си, много далеч от там където върви 76. Обяснението ми беше, че хванах този , защото 76 е оранжев. После ми трябваше още един час докато стигна заветната цел.
Веднъж пак в градски с една приятелка. Намирам два билета, ех каква радост и докато ги взема, със забавените ми реакции и изведнъж докато се изправя, контрольорката вече ми ги грабва от ръката.
Да не говорим, че после се качиха още 5 и всичките насядали около нас. Ей какъв късмет.
И така вече привикнала към софийския градски транспорт, отивам в Благоевград. Качвам се в автобуса и си задавам логичния въпрос, да дупча ли или не? Като дойде контрольорката, леко изтръпнах, но видях билетите й в ръката и изпитах облекчение.
и после питам ядосано по телефона защо съм еди къде си, много далеч от там където върви 76. Обяснението ми беше, че хванах този , защото 76 е оранжев. После ми трябваше още един час докато стигна заветната цел.
Веднъж пак в градски с една приятелка. Намирам два билета, ех каква радост и докато ги взема, със забавените ми реакции и изведнъж докато се изправя, контрольорката вече ми ги грабва от ръката.
Да не говорим, че после се качиха още 5 и всичките насядали около нас. Ей какъв късмет.
И така вече привикнала към софийския градски транспорт, отивам в Благоевград. Качвам се в автобуса и си задавам логичния въпрос, да дупча ли или не? Като дойде контрольорката, леко изтръпнах, но видях билетите й в ръката и изпитах облекчение.

skysi- Брой мнения: 33
Местожителство: Благоевград/София
Веднъж с една приятелка на големия студ отиваме към тях, измръзнали вече на кучета. Беше заледено почти навсякъде, а ние бързаме заради студа. Покрай блоковете нали е заледено малко повече обикновено и един човек, закръглен си върви, но бързаше явно за някъде. Ние с нея сме на тротоара. Той се беше засилил като пингвин и се хлъзгаше на няколко пъти и ние понеже се подхилквахме и се обърна да ни пита " Вие смеете ли се", при което на нас ни става още по - смешно. Човека продължи да ни говори нещо, но ходехме бързо и се смеехме, не чухме останалото. След няколко метра почти до нейната къща паднах по задник на леда
. Естествено пак падна смях...
Имам и много други като се сетя ще пиша
. Естествено пак падна смях...Имам и много други като се сетя ще пиша

rednviolet- Брой мнения: 53
Местожителство: София
тъкмо бях тръгнала с едно момиче,и бяхме в период едва ли не..вече всичко е О`кей,искаме се,харесваме се и т.н
Беше лято и аз отивах към тях,но по пътя се срещнахме случайно,и аз понеже беше началото на лятото и на всякъде беше толкова красиво и зелено/а и умирах все още от срам от нея/и все в маратонките си гледах или в небето. Та тя ми говори нещо,аз само кимам и "ахам"-кам,и по едно време си спира погледа продължително на мен и много съчувствено ми хваща лицето с две ръце.В тоя момент аз вече ще колабирам,че ще ме целуне всеки момент,а тя си беше извадила носна кърпичка и почна да ме забърсва.Оказа се,че докато съм се крила от погледа и ,едно пиленце съдистично се изакало и цопнало на челото ми
нямаше такъв късмет и срам. Мисля,че същия ден не ме целуна
Беше лято и аз отивах към тях,но по пътя се срещнахме случайно,и аз понеже беше началото на лятото и на всякъде беше толкова красиво и зелено/а и умирах все още от срам от нея/и все в маратонките си гледах или в небето. Та тя ми говори нещо,аз само кимам и "ахам"-кам,и по едно време си спира погледа продължително на мен и много съчувствено ми хваща лицето с две ръце.В тоя момент аз вече ще колабирам,че ще ме целуне всеки момент,а тя си беше извадила носна кърпичка и почна да ме забърсва.Оказа се,че докато съм се крила от погледа и ,едно пиленце съдистично се изакало и цопнало на челото ми
нямаше такъв късмет и срам. Мисля,че същия ден не ме целуна

transcendent_story- Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 1