BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Книга 5 5 1

Книга

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Книга

Писане by schizophrenic on Чет Окт 13, 2011 3:19 pm

ЕЕеее, не ви е срам, ще ме накарате да си престъпя правилото да не чета цели книги на компютъра. Но...... nenene определено книгата ти звучи като нещо, заради което си струва да се изкуша. Ще пиша като я приключа

schizophrenic

Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив

Върнете се в началото Go down

Писане by nenene on Чет Окт 13, 2011 8:50 pm

Благодаря ви за милите думи! Надявам се да не съм ви разочаровала и... schizophrenic, дано да си е струвалоSmile
Мисля си, че моята заслуга за цялата история е само, че намерих време да я опиша, а иначе тя е посветена на всички вас, които сте се чувствали потиснати някога, по каквато и да е причинаSmile Затова - имате пълното право да разполагате с нея, както пожелаете, да я критикувате това, с което не сте съгласни, или допълвате идеи, които мислите, че липсват... Така го виждам...

nenene

Брой мнения: 19
Местожителство: Buffalo, New York

http://jtacheva.blogspot.com/

Писане by nenene on Съб Окт 29, 2011 11:31 pm

Здравейте отново!

Аз много мислих, и реших да се обърна към вас и по-точно към онези, които са "прелистили" някаква част от написаното, със следния въпрос:

Смятате ли, че си струва да бъде издадено? Обемът ми е главната грижа - обективно, не мисля, че което и да е издателство би приело, а после - дори да се съгласи, предполагам, че ще стане на цена, която ще е непосилна както за мен, така и за онези, желаещи да си закупят книгата... Въпреки всичко реших да попитам, някак все ми се струва, че е друго усещането, когато можеш да държиш написаното в ръцете си, да го разгръщаш и оставяш на шкафчето до леглото, когато сам пожелаеш...

nenene

Писане by BettyBlu on Вто Ное 01, 2011 6:55 pm

nenene написа:Здравейте отново!

Аз много мислих, и реших да се обърна към вас и по-точно към онези, които са "прелистили" някаква част от написаното, със следния въпрос:

Смятате ли, че си струва да бъде издадено? Обемът ми е главната грижа - обективно, не мисля, че което и да е издателство би приело, а после - дори да се съгласи, предполагам, че ще стане на цена, която ще е непосилна както за мен, така и за онези, желаещи да си закупят книгата... Въпреки всичко реших да попитам, някак все ми се струва, че е друго усещането, когато можеш да държиш написаното в ръцете си, да го разгръщаш и оставяш на шкафчето до леглото, когато сам пожелаеш...

ДА!
Книгата ти е дълбоко човешка, трябва да достигне до по-широк кръг читатели!

BettyBlu

Брой мнения: 74

Писане by nenene on Пон Ное 07, 2011 6:19 am

Благодаря ти!

nenene

Страница 2 от 2 Previous  1, 2