Pure eVil
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Pure eVil
На кого му пука всъщност? Както четох по-горе, за едни минусите ви са плюсове, за други минуси. Всичко се свежда до това дали отсрещният душевен свят ще се настрои към честотата на вашия. С други думи, за това са приятелите - някой, който те приема с всичките ти плюсове и недостатъци. По друг начин казано - те търпи.
Колкото до моите минуси... мързел и липса на мотивация, бързо забравяне, отнесен ум, склонност към депресия (което трае докато не си легна, а на сутринта вече не помня), правя неща според настроението си, искреност до болка и афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?
Колкото до моите минуси... мързел и липса на мотивация, бързо забравяне, отнесен ум, склонност към депресия (което трае докато не си легна, а на сутринта вече не помня), правя неща според настроението си, искреност до болка и афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Ins@ane написа: Може би това наричат радвоение на личността?
абе звучи като пубертет, но не знам.

lira- Брой мнения: 872
Ins@ane написа: афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?
Биполярно афективно разстройство -разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).
В пристъп на някакъв особен вид хмм самоирония преди време си лепнах горната диагноза, понеже имах подобни на твоите симптоми.. и все пак не, твоето не е раздвоение на личността. И надали е и биполярно разстройство (освен в кръга на шегата де :P ). Както написа lira - пубертет бе, пубертет! Всички оттам минаваме, а някои бая се застояхме.. (ми че то приятно бе, и едно такова безгрижно, често объркано, бе харабийка си е!)

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
Scarlett написа:Ins@ane написа: афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?
Биполярно афективно разстройство -разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).
В пристъп на някакъв особен вид хмм самоирония преди време си лепнах горната диагноза, понеже имах подобни на твоите симптоми.. и все пак не, твоето не е раздвоение на личността. И надали е и биполярно разстройство (освен в кръга на шегата де :P ). Както написа lira - пубертет бе, пубертет! Всички оттам минаваме, а някои бая се застояхме.. (ми че то приятно бе, и едно такова безгрижно, често объркано, бе харабийка си е!)![]()
![]()
От 5 години се шлая по форумите,но за пръв път чета пост ,който ме кара да кажа Жестоко!
Много правилноказано,добре подредено...абе яко!

chernata_perla999- Брой мнения: 303
chernata_perla999 написа:
От 5 години се шлая по форумите,но за пръв път чета пост ,който ме кара да кажа Жестоко!
Много правилноказано,добре подредено...абе яко!![]()
абе..това са плодовете на хиперактивната фаза!
горко ти да ме четеш, когато съм в другата!

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3