BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Pure eVil 5 5 4

Pure eVil

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Pure eVil

Писане by Ins@ane on Съб Ное 05, 2011 9:04 am

На кого му пука всъщност? Както четох по-горе, за едни минусите ви са плюсове, за други минуси. Всичко се свежда до това дали отсрещният душевен свят ще се настрои към честотата на вашия. С други думи, за това са приятелите - някой, който те приема с всичките ти плюсове и недостатъци. По друг начин казано - те търпи.
Колкото до моите минуси... мързел и липса на мотивация, бързо забравяне, отнесен ум, склонност към депресия (което трае докато не си легна, а на сутринта вече не помня), правя неща според настроението си, искреност до болка и афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Върнете се в началото Go down

Писане by lira on Съб Ное 05, 2011 10:13 am

Ins@ane написа: Може би това наричат радвоение на личността?

абе звучи като пубертет, но не знам.

lira

Брой мнения: 872

Писане by rainbow_eyes on Съб Ное 05, 2011 2:06 pm

Ins@ane написа: афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?

Биполярно афективно разстройство -разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).

В пристъп на някакъв особен вид хмм самоирония преди време си лепнах горната диагноза, понеже имах подобни на твоите симптоми.. и все пак не, твоето не е раздвоение на личността. И надали е и биполярно разстройство (освен в кръга на шегата де :P ). Както написа lira - пубертет бе, пубертет! Всички оттам минаваме, а някои бая се застояхме.. (ми че то приятно бе, и едно такова безгрижно, често объркано, бе харабийка си е!) Very Happy Smile

rainbow_eyes

Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia

Писане by chernata_perla999 on Съб Ное 05, 2011 2:18 pm

Scarlett написа:
Ins@ane написа: афинитет към прескачане м/у две крайности взависимост от средата - от дълбоко мълчание, некомуникативност и сериозност до хиперактивност, ентусиазъм, идиотизъм и действане без мисъл. Може би това наричат радвоение на личността?

Биполярно афективно разстройство -разстройство, характеризиращо се с повтарящи се епизоди, при които настроението или равнището на активност на болния са същестено нарушени. Тези нарушения в някои случаи се изразяват в повишаване на настроението, увеличена енергия и активност (мания, хипомания), а в други- в понижаване на настроението, намалена енергия и активност (депресия).

В пристъп на някакъв особен вид хмм самоирония преди време си лепнах горната диагноза, понеже имах подобни на твоите симптоми.. и все пак не, твоето не е раздвоение на личността. И надали е и биполярно разстройство (освен в кръга на шегата де :P ). Както написа lira - пубертет бе, пубертет! Всички оттам минаваме, а някои бая се застояхме.. (ми че то приятно бе, и едно такова безгрижно, често объркано, бе харабийка си е!) Very Happy Smile

От 5 години се шлая по форумите,но за пръв път чета пост ,който ме кара да кажа Жестоко!
Много правилноказано,добре подредено...абе яко! Smile

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by rainbow_eyes on Съб Ное 05, 2011 4:10 pm

chernata_perla999 написа:
От 5 години се шлая по форумите,но за пръв път чета пост ,който ме кара да кажа Жестоко!
Много правилноказано,добре подредено...абе яко! Smile

абе..това са плодовете на хиперактивната фаза! Very Happy горко ти да ме четеш, когато съм в другата! Embarassed

rainbow_eyes

Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics