Pure eVil
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Pure eVil
Днес по повод един разговор се замислих (колкото и невероятно да ви звучи ...този факт!) върху девойките тук ...и по принцип .
Съвсем естествено и в реда на нещата си е ...първото нещо което представя и показваме ме пред хората са нашите положителни страни.Винаги се опитваме да ги изтъкваме и изваждаме на първа сцена.И тук във форума е същото ...има толкова много теми ,чиято идея е да кажем ,разкажем и покажем своите позитивни страни.
Но няма нито една тема в която се пита за нашите прекрасни минусчета .Онези черти от нашия характер които ни правят цялостни.Отрицателните,гадните дори и понякога отблъскващи.Кажете ми ,разкаже те ми за вашите минуси.
Съвсем естествено и в реда на нещата си е ...първото нещо което представя и показваме ме пред хората са нашите положителни страни.Винаги се опитваме да ги изтъкваме и изваждаме на първа сцена.И тук във форума е същото ...има толкова много теми ,чиято идея е да кажем ,разкажем и покажем своите позитивни страни.
Но няма нито една тема в която се пита за нашите прекрасни минусчета .Онези черти от нашия характер които ни правят цялостни.Отрицателните,гадните дори и понякога отблъскващи.Кажете ми ,разкаже те ми за вашите минуси.

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Re: Pure eVil
Трябва да имам някакви. да помисля... така... значи... Аз съм грозна, дебела и глупава, безхарактерна егоистка и чревоугодница, стисната на всичкото отгоре и мързелива.
Боже,ужас! Да се хвърлям... или не?! Сега.... или по- късно?!
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
Мила ми Перло,
изтъкването на отрицателните страни надали е любимото занимание на който и да е било. Пoдобни признания има само в Искрено и лично и то след употреба на сила
Полезно е, много, защото така човек осъзнава, че има какво да подобри в себе си. Ето аз много говоря. Имам орална фиксация с обратен знак и така компенсирам ...
И не е честно да искаш да разкриваме душиците си така, при положение, че ти не даваш личен пример
изтъкването на отрицателните страни надали е любимото занимание на който и да е било. Пoдобни признания има само в Искрено и лично и то след употреба на сила
Полезно е, много, защото така човек осъзнава, че има какво да подобри в себе си. Ето аз много говоря. Имам орална фиксация с обратен знак и така компенсирам ...
И не е честно да искаш да разкриваме душиците си така, при положение, че ти не даваш личен пример

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
непостоянна сам когато не6тата станат сериозни бягам -синдром шеин

milenka- Брой мнения: 3
Местожителство: sofia
a.borealis21908a написа:Трябва да имам някакви. да помисля... така... значи... Аз съм грозна, дебела и глупава, безхарактерна егоистка и чревоугодница, стисната на всичкото отгоре и мързелива.
![]()
![]()
![]()
Това че си грозна и дебела .....не са качества на характера.За първото за измислили пластичната хирургия а за второто диета

semper_fi написа:Мила ми Перло,
изтъкването на отрицателните страни надали е любимото занимание на който и да е било. Пoдобни признания има само в Искрено и лично и то след употреба на сила![]()
Полезно е, много, защото така човек осъзнава, че има какво да подобри в себе си. Ето аз много говоря. Имам орална фиксация с обратен знак и така компенсирам ...![]()
И не е честно да искаш да разкриваме душиците си така, при положение, че ти не даваш личен пример![]()
Е те моите са очевадни всички ги знаят.
Надменна ,арогантна,избухлива,понякога агресивна.Сменям си настроенията на всеки 5 минути.
Не обичам да ми се казва какво да правя,никой не може да ме накара да направя нещо ако не искам ....Дори и пари не помагат... Когато кажа нещо то е така и не подлежи на обсъждане.Навия ли си на пръста че искам нещо ......край това е!
ох иоще милион като тези

chernata_perla999 написа:
Надменна ,арогантна,избухлива,понякога агресивна.Сменям си настроенията на всеки 5 минути.
Не обичам да ми се казва какво да правя,никой не може да ме накара да направя нещо ако не искам ....Дори и пари не помагат... Когато кажа нещо то е така и не подлежи на обсъждане.Навия ли си на пръста че искам нещо ......край това е!
ох иоще милион като тези
просто отрече всякакви възможни плюсове в себе си
emotion- Брой мнения: 45
emotion написа:chernata_perla999 написа:
ох иоще милион като тези
просто отрече всякакви възможни плюсове в себе си
Хахаха неее имам много плюсове които компенсират лошото в мен

Ако не разкрия отрицателните си черти, то тогава не би имало предпоставка да се сближа с някого. Така възприемам и повечето хора - ако не разголят душата си пред мен няма как да си станем близки. Човекът по природа иска да живее в своя жизнен блясък и да лъсактелства и лицемерничи със себеподобните си...
Да се замисля и аз за своите -
сарказтична, нетърпелива, начумерена, променлива, непостоянна, страхлива, глупава, наивна; изпростявам, когато съм сред прости хора, грандомански настроена (все да имам най-голямото, най-хубавото, най-, най-, най-,....), много изискваща, странна, непокорна, склоняща към депресивни състояния....ревяща, много чувствителна, оффф и други.
Да се замисля и аз за своите -
сарказтична, нетърпелива, начумерена, променлива, непостоянна, страхлива, глупава, наивна; изпростявам, когато съм сред прости хора, грандомански настроена (все да имам най-голямото, най-хубавото, най-, най-, най-,....), много изискваща, странна, непокорна, склоняща към депресивни състояния....ревяща, много чувствителна, оффф и други. 
Light power- Брой мнения: 238
Аз не знам направо как се понасяш сама себе си

chernata_perla999 написа:
Това че си грозна и дебела .....не са качества на характера.За първото за измислили пластичната хирургия а за второто диета
естетичната медицина не е напреднала толкова и за мое лично удобство ги слагам в една категория.
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
Перла...чрез тази тема да не се опитваш да си докажеш, че има и по-зле от теб?
Колкото до това, че си надменна и арогантна дано има покритие...това може и да те оправдае донякъде
Иначе всичко което си изредила за себе си, прости ми, ама някак си личи и от самата ти снимка! Без лоши чуства
Колкото до моето мнение, то е, че аз не бих определила качествата на положителни и отрицателни, по простата причина, че винаги зависи от гледната точка и от ситуацията! В един момент едно качество може да е + в друга - !
Колкото до това, че си надменна и арогантна дано има покритие...това може и да те оправдае донякъде
Иначе всичко което си изредила за себе си, прости ми, ама някак си личи и от самата ти снимка! Без лоши чуства
Колкото до моето мнение, то е, че аз не бих определила качествата на положителни и отрицателни, по простата причина, че винаги зависи от гледната точка и от ситуацията! В един момент едно качество може да е + в друга - !

Someone Like You- Брой мнения: 22
Аз съм си перфектна

Lolly- Брой мнения: 54
Someone Like You написа:Перла...чрез тази тема да не се опитваш да си докажеш, че има и по-зле от теб?Колкото до това, че си надменна и арогантна дано има покритие...това може и да те оправдае донякъде
![]()
Най-вероятно въпросната ми снимка адски мнгоо ти харесва,за да привличаш вниманието ми по този специален и нетипичен начин

Харесвам различни жени !

Lolly написа:Аз съм си перфектна![]()
спокойно не си мислиш само ти така ....
Още безумно мнго скучни и безинтересни жени се мислят за перфектни ,поради простата причина ,челипсата им на социален живот ги прави скучни .Скучни но безпогрешни !Демек разбирай ,схващай перфектни

Страница 1 от 3 • 1, 2, 3