Пиърсинг
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 6 от 6 • Share •
Страница 6 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Пиърсинг
хихи Мерси Insomania
Сега вместо език имам бухтичка в устата... или да сме по-точни... бухтичка на пилон
Сега вместо език имам бухтичка в устата... или да сме по-точни... бухтичка на пилон

JoJo- Брой мнения: 24
хахах, спокойно, ще се оправи... ще трябва да потърпиш още 2/3 дена
ако нещо искаш съвет може да ми пишеш на лична
така или иначе вече съм минала през това
ако нещо искаш съвет може да ми пишеш на лична
така или иначе вече съм минала през това

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
От пиърсинг ме е някак си гнус, не ми харесва.

Ins@ane- Брой мнения: 112
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Ми..всеки с мнението си
и аз така мислех преди време, но като се продупчих първия път и после исках още и още..като наркотик е
както и с татусите..
и аз така мислех преди време, но като се продупчих първия път и после исках още и още..като наркотик е
както и с татусите..
Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Аз преди време бях супер запалената, почти всяка седмица се дупчех някъде
имах на веждите, носа, езика, по ушите и лабрет, но ги махнах всичките и сега ми остана само лабрета.
имах на веждите, носа, езика, по ушите и лабрет, но ги махнах всичките и сега ми остана само лабрета. 
utopia- Брой мнения: 14
Местожителство: Sofia
Аз имам само един хеликс, засега

Despicable Me- Брой мнения: 36
Местожителство: Sofia
дечица имах около 10 години обица на езика....преди няколко месеца ми направиха операция под езика-имах усложнение след 10 години от обицата
да....много е яко....супер целувки и така нататък ...но ето ви жив пример!!!
да....много е яко....супер целувки и така нататък ...но ето ви жив пример!!!
cool mama- Брой мнения: 342
Хммм, я кажи какво усложнение и какво го е причинило - начина, по който са ти я поставили (демек по грешен начин е поставена) или нещо друго го е предизвикало? Я кажи, че и аз имам там и ми се ще да знам

Ari- Брой мнения: 47
Местожителство: София
хахха, поставянето си беше ок...от професионалист. под езика има две малки дупчици, от там излиза слюнката, това са слюнчестите жлези.С годините от чешмяната вода там прашинка по прашинка ми се е събирал варовик, около долното топче на обицата също, което почиствах най-редовно...но тези прашинки, които са попадали в оворчето на слюнчестата жлеза, са образували камък голям колкото ечемичено зърно.....представи си колко брутално и болезнено беше....

cool mama- Брой мнения: 342
Нищо ново под слънцето! За пиърсингите по тялото не мога да дам компетентно мнение, но вижте- за езика и долната устна мога да коментирам много...Нещо обаче днес няма да ви мъча с логореята си, само ще спомена проблемите до които може да ви докара един такъв пиърсинг:
1. гингвални рецесии около пиърсинга ("смъкване" на венците и оголване на корените на зъбите. А оттам следват най-различни усложнения - кариес(най-простото), умъртвяване на зъба, чупене на зъба и екстракция. Пародонтален проблем: хроничен локализиран пародонтит- разклащане на зъба.
2. персистираща язва- при перманентно дразнене на лигавицата; усложненията могат да бъдат много- от пародонтален проблем, до онкологичен (да си завъдиш тумор).
3. патогалванизъм- при наличие на корона(металокерамика) или амалгамена обтурация и пиърсинг(без значение дали е от благороден метал или не), с течение на времето различните потенциали в устата и слюнката водят до протичането на ток(естествено в милиампери), достатъчен, за да ви боли постоянно глава, да чувстате метален вкус в устата, "изтръпване" на зъбите и гадене.
4. заболяване на слюнчените жлези (по начин, подобен на описания по-горе от cool mama).
5. остро възпаление (при лоша устна хигиена или рязко спадане на имунитета-грип, простудни и инфекциозни заболявания).
Та така, мили девойки...Не искам да звуча като баба ви, но мислете къде ще си сложите пиърсинга и дали ще можете да се "грижите" за него...Колкото за татуировките- всички мастила, които се използват съдържат известно количество метали, така че ако ви се наложи изследването ЯМР(ядрено магните резонанс) някой ден, ще ви заболи доста неприятно в мястото на тату-то...ама красотата пък си изисква жертви.
Хубав ден!
1. гингвални рецесии около пиърсинга ("смъкване" на венците и оголване на корените на зъбите. А оттам следват най-различни усложнения - кариес(най-простото), умъртвяване на зъба, чупене на зъба и екстракция. Пародонтален проблем: хроничен локализиран пародонтит- разклащане на зъба.
2. персистираща язва- при перманентно дразнене на лигавицата; усложненията могат да бъдат много- от пародонтален проблем, до онкологичен (да си завъдиш тумор).
3. патогалванизъм- при наличие на корона(металокерамика) или амалгамена обтурация и пиърсинг(без значение дали е от благороден метал или не), с течение на времето различните потенциали в устата и слюнката водят до протичането на ток(естествено в милиампери), достатъчен, за да ви боли постоянно глава, да чувстате метален вкус в устата, "изтръпване" на зъбите и гадене.
4. заболяване на слюнчените жлези (по начин, подобен на описания по-горе от cool mama).
5. остро възпаление (при лоша устна хигиена или рязко спадане на имунитета-грип, простудни и инфекциозни заболявания).
Та така, мили девойки...Не искам да звуча като баба ви, но мислете къде ще си сложите пиърсинга и дали ще можете да се "грижите" за него...Колкото за татуировките- всички мастила, които се използват съдържат известно количество метали, така че ако ви се наложи изследването ЯМР(ядрено магните резонанс) някой ден, ще ви заболи доста неприятно в мястото на тату-то...ама красотата пък си изисква жертви.
Хубав ден!

earl_grey- Брой мнения: 846
А бе, да си себе си и дори повече, не е въпрос на показност. Всичко, което ти трябва, е вътре в тебе и ти е дадено.
Вижте само колко сме красиви :} ...
Пък от по-земна гледна точка..Не мисля, че ще ми е приятно да съм на възраст, вече да не се кефя на въпросните пиърсинги или татуировки, а дупките и посланията да седят по мене и да ми напомнят за едно минало, когато съм била на съвсем друг акъл...Някак смущаващо.
Иначе, да, харесва ми, когато на някого му седят много готино и секси (предимно пиърсинги, татуировките още по-малко ми харесват). Дори знам къде на мен би ми седял добре (пиърсинг)
, нооо никога не са ми харесвали като цяло.
Пък и, ето, както виждаме, природата не остава безгласна по този въпрос ;Р .
Отегчих се от мнението си. ;D
Вижте само колко сме красиви :} ...
Пък от по-земна гледна точка..Не мисля, че ще ми е приятно да съм на възраст, вече да не се кефя на въпросните пиърсинги или татуировки, а дупките и посланията да седят по мене и да ми напомнят за едно минало, когато съм била на съвсем друг акъл...Някак смущаващо.
Иначе, да, харесва ми, когато на някого му седят много готино и секси (предимно пиърсинги, татуировките още по-малко ми харесват). Дори знам къде на мен би ми седял добре (пиърсинг)
, нооо никога не са ми харесвали като цяло.Пък и, ето, както виждаме, природата не остава безгласна по този въпрос ;Р .
Отегчих се от мнението си. ;D

GentleThreat- Брой мнения: 114
Около година-две имах обичка на устната, ама ми писна и я махнах. По едно време, за да съм една достойна кифла, си направих пиърсинг и на пъпа, само че една сутрин се събудих без него. Сега обици нося само на ушите, и то само на две дупки и не винаги.

Magnolia- Брой мнения: 44
Местожителство: Русе
Страница 6 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 6 от 6