BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Пиърсинг

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Пиърсинг

Писане by JoJo on Чет Юни 24, 2010 10:10 am

хихи Мерси Insomania sunny Сега вместо език имам бухтичка в устата... или да сме по-точни... бухтичка на пилон Very Happy Very Happy

JoJo

Брой мнения: 24

Върнете се в началото Go down

Писане by Insomnia on Пет Юни 25, 2010 12:55 am

хахах, спокойно, ще се оправи... ще трябва да потърпиш още 2/3 дена Smile
ако нещо искаш съвет може да ми пишеш на лична Smile така или иначе вече съм минала през това

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by Ins@ane on Съб Сеп 04, 2010 2:52 pm

От пиърсинг ме е някак си гнус, не ми харесва.

Ins@ane

Брой мнения: 112
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by Insomnia on Сря Сеп 08, 2010 2:11 am

Ми..всеки с мнението си Smile и аз така мислех преди време, но като се продупчих първия път и после исках още и още..като наркотик е Smile както и с татусите..

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by utopia on Пет Яну 07, 2011 9:29 pm

Аз преди време бях супер запалената, почти всяка седмица се дупчех някъде Smile имах на веждите, носа, езика, по ушите и лабрет, но ги махнах всичките и сега ми остана само лабрета.

utopia

Брой мнения: 14
Местожителство: Sofia

Писане by Despicable Me on Пет Яну 07, 2011 9:44 pm

Аз имам само един хеликс, засега Smile

Despicable Me

Брой мнения: 36
Местожителство: Sofia

Писане by jana on Пон Фев 21, 2011 9:56 pm

аз имам само 3 хеликса, нооо лятото мисля да си сложа обеца и на пъпа

jana

Брой мнения: 97
Местожителство: bulgaria

http://flightrush.wordpress.com/

Писане by cool mama on Чет Юли 14, 2011 5:25 pm

дечица имах около 10 години обица на езика....преди няколко месеца ми направиха операция под езика-имах усложнение след 10 години от обицата Wink да....много е яко....супер целувки и така нататък ...но ето ви жив пример!!!

cool mama

Брой мнения: 342

Писане by Ari on Чет Юли 14, 2011 7:42 pm

Хммм, я кажи какво усложнение и какво го е причинило - начина, по който са ти я поставили (демек по грешен начин е поставена) или нещо друго го е предизвикало? Я кажи, че и аз имам там и ми се ще да знам Smile

Ari

Брой мнения: 47
Местожителство: София

Писане by cool mama on Пет Юли 15, 2011 2:08 pm

хахха, поставянето си беше ок...от професионалист. под езика има две малки дупчици, от там излиза слюнката, това са слюнчестите жлези.С годините от чешмяната вода там прашинка по прашинка ми се е събирал варовик, около долното топче на обицата също, което почиствах най-редовно...но тези прашинки, които са попадали в оворчето на слюнчестата жлеза, са образували камък голям колкото ечемичено зърно.....представи си колко брутално и болезнено беше....

cool mama

Брой мнения: 342

Писане by earl_grey on Пет Юли 15, 2011 4:27 pm

Нищо ново под слънцето! За пиърсингите по тялото не мога да дам компетентно мнение, но вижте- за езика и долната устна мога да коментирам много...Нещо обаче днес няма да ви мъча с логореята си, само ще спомена проблемите до които може да ви докара един такъв пиърсинг:
1. гингвални рецесии около пиърсинга ("смъкване" на венците и оголване на корените на зъбите. А оттам следват най-различни усложнения - кариес(най-простото), умъртвяване на зъба, чупене на зъба и екстракция. Пародонтален проблем: хроничен локализиран пародонтит- разклащане на зъба.
2. персистираща язва- при перманентно дразнене на лигавицата; усложненията могат да бъдат много- от пародонтален проблем, до онкологичен (да си завъдиш тумор).
3. патогалванизъм- при наличие на корона(металокерамика) или амалгамена обтурация и пиърсинг(без значение дали е от благороден метал или не), с течение на времето различните потенциали в устата и слюнката водят до протичането на ток(естествено в милиампери), достатъчен, за да ви боли постоянно глава, да чувстате метален вкус в устата, "изтръпване" на зъбите и гадене.
4. заболяване на слюнчените жлези (по начин, подобен на описания по-горе от cool mama).
5. остро възпаление (при лоша устна хигиена или рязко спадане на имунитета-грип, простудни и инфекциозни заболявания).
Та така, мили девойки...Не искам да звуча като баба ви, но мислете къде ще си сложите пиърсинга и дали ще можете да се "грижите" за него...Колкото за татуировките- всички мастила, които се използват съдържат известно количество метали, така че ако ви се наложи изследването ЯМР(ядрено магните резонанс) някой ден, ще ви заболи доста неприятно в мястото на тату-то...ама красотата пък си изисква жертви.
Хубав ден!

earl_grey

Брой мнения: 846

Писане by GentleThreat on Пон Окт 24, 2011 12:14 am

А бе, да си себе си и дори повече, не е въпрос на показност. Всичко, което ти трябва, е вътре в тебе и ти е дадено.
Вижте само колко сме красиви :} ...
Пък от по-земна гледна точка..Не мисля, че ще ми е приятно да съм на възраст, вече да не се кефя на въпросните пиърсинги или татуировки, а дупките и посланията да седят по мене и да ми напомнят за едно минало, когато съм била на съвсем друг акъл...Някак смущаващо.
Иначе, да, харесва ми, когато на някого му седят много готино и секси (предимно пиърсинги, татуировките още по-малко ми харесват). Дори знам къде на мен би ми седял добре (пиърсинг) Very Happy , нооо никога не са ми харесвали като цяло.
Пък и, ето, както виждаме, природата не остава безгласна по този въпрос ;Р .
Отегчих се от мнението си. ;D

GentleThreat

Брой мнения: 114

Писане by Magnolia on Нед Дек 11, 2011 4:10 pm

Около година-две имах обичка на устната, ама ми писна и я махнах. По едно време, за да съм една достойна кифла, си направих пиърсинг и на пъпа, само че една сутрин се събудих без него. Сега обици нося само на ушите, и то само на две дупки и не винаги.

Magnolia

Брой мнения: 44
Местожителство: Русе

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics