Пиърсинг
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 5 от 6 • Share •
Страница 5 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Пиърсинг

Ето го и моето второ тату, буквално часове след направата

Ihina- Брой мнения: 660
Местожителство: София
аууу, страхотно е, поздравления
особено доволното оченце, което се подава
особено доволното оченце, което се подава

feet of clay- Брой мнения: 636
Мда, два татуса на двете китки и вече обмислям трети, евентуално на тила 

Ihina- Брой мнения: 660
Много обичам пиърсинги, за жалост не ми понасят много. Имах и на веждата, и на пъпа, но се наложи да ги махна, защото иначе щяха сами да се откъснат... А сега имам няколко дупки на ушите, пиърсинг на носа и на езика, само това ми остана.
А татуси... Ами винаги съм харесвала татусите и много искам да си направя. Само изчаквам да порасна още малко, за да избера татус, за който е по-вероятно да не съжалявам някой ден, че съм си го направила. ^^
А татуси... Ами винаги съм харесвала татусите и много искам да си направя. Само изчаквам да порасна още малко, за да избера татус, за който е по-вероятно да не съжалявам някой ден, че съм си го направила. ^^
Аууу маниачка съм на тема пиърсинг!!! Имам 9 (любимото ми число) дупки на лявото ухо,5 на дясното,на езика и на пъпа,иначе преди за кратко имах и на дясното зърно и по ръцете (като мазохистите...). По отношение на татуировките съм по-скромна и засега мога да се похваля само с две,които сама съм си правила 

бреййй, интересно как можеш да си спретнеш сама татусите...можеш ли да покажеш? опиши как става - наистина съм любопитна? техника, смелост, време - такива ми ти неща...
до колкото съм чувала - дори и про-татуировчиците не работят върху себе си?
иначе аз бих искала да се похваля, че издържах петата /и надявам се последна/ поправка на уроборосът на врата ми. вече е добре очертан и се сдоби с люспи, хаха
евала на татуировчика ми - страхотен пич, който ме смести в претъпканата си програма без пари... респект, мен, благодаря ти, master
/хм, той не е виновен за змийчето-държа да уточня/
до колкото съм чувала - дори и про-татуировчиците не работят върху себе си?
иначе аз бих искала да се похваля, че издържах петата /и надявам се последна/ поправка на уроборосът на врата ми. вече е добре очертан и се сдоби с люспи, хаха
евала на татуировчика ми - страхотен пич, който ме смести в претъпканата си програма без пари... респект, мен, благодаря ти, master
/хм, той не е виновен за змийчето-държа да уточня/
feet of clay- Брой мнения: 636
Хайде и аз да се разпиша в темата =) Но първо ЗДРАВЕЙТЕ на всички от форумчето
Та... по темата , страшно много си падам по пиърсинг. Засега имам 9 дупчици ( 2 на едното ухо + индъстриъл на него , 3 на другото , на лява вежда и лабрет). И сега скоро сигурно пак ще дупча някъде. Просто има моменти в които мн ми се приисква да се пробия и ...
Много съм се навила и за татуировка, но още не съм сигурна къде да е и каква.
Та... по темата , страшно много си падам по пиърсинг. Засега имам 9 дупчици ( 2 на едното ухо + индъстриъл на него , 3 на другото , на лява вежда и лабрет). И сега скоро сигурно пак ще дупча някъде. Просто има моменти в които мн ми се приисква да се пробия и ...
Много съм се навила и за татуировка, но още не съм сигурна къде да е и каква.
angel91- Брой мнения: 9
Местожителство: Габрово
angel91 написа: лабрет.
Добре дошла!
Какво е лабрет?
А аз ще си правя татуировка на десния крак над глезена... 

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
Аз мисля за татус на китката
да си надпиша нещо мн якичко 
да си надпиша нещо мн якичко 

sun_rise- Брой мнения: 52
Ами ... под долната устна , над брадичката
Иначе мн искам на единия крак хъски или вълк да си татуирам.
Иначе мн искам на единия крак хъски или вълк да си татуирам.
angel91- Брой мнения: 9
Местожителство: Габрово
Пиърсинги не ме влечат. Даже двете ми задължителни дупки на ушите редовно се затварят от не-носене на обици
На татусите съм голям фен и даже съм си избрала какъв и къде ще си го направя. В тази тема прочетоx интересна информация, особено онова за лявата/дясната страна и съдбата... понеже мисля татуса ми да е от две части /на лявата и на дясната плешка/ и сега знам коя част от коя страна да сложа. Проекта ми трябва да отлежи в главата още известно време, но съм го решила и ще го направя
Ihino, твоя лабрис ми харесва повече от този на героинята от Bound, който също много харесах като гледах филма
На татусите съм голям фен и даже съм си избрала какъв и къде ще си го направя. В тази тема прочетоx интересна информация, особено онова за лявата/дясната страна и съдбата... понеже мисля татуса ми да е от две части /на лявата и на дясната плешка/ и сега знам коя част от коя страна да сложа. Проекта ми трябва да отлежи в главата още известно време, но съм го решила и ще го направя
Ihino, твоя лабрис ми харесва повече от този на героинята от Bound, който също много харесах като гледах филма

schizophrenic- Брой мнения: 536
Местожителство: Пловдив
Еййй и аз да ви се похваля! Току що се прибирам с чисто нова дупка на езика! с(= От супер много време искам да си я направя и най-накрая навих и родителските тела
А иначе и аз се кефя на темата "пиърсинг", но не съм фен на това да се надупча цялата... За сега съм скромна... 3 дупки на лявото ухо, 2 на дясното и новопробитото езиче :P ... нищо работа
А иначе и аз се кефя на темата "пиърсинг", но не съм фен на това да се надупча цялата... За сега съм скромна... 3 дупки на лявото ухо, 2 на дясното и новопробитото езиче :P ... нищо работа

JoJo- Брой мнения: 24
Честито JoJo
и аз много се радвах като си пробих езика, много е яка тръпката!
и аз много се радвах като си пробих езика, много е яка тръпката!
Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Страница 5 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 5 от 6