Пиърсинг
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 2 от 6 • Share •
Страница 2 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Пиърсинг
Пиър нямам и незнам дали бих си го "причинила", просто тялото ми не приема подобни "трансформации" :lol: Татус, обаче, съм решила и ще украси някой ден частица от тялото ми, че си и планирам няколко
А иначе... ох, страшно много харесваш жени с татус или пиърсинг или и двете
Просто ми действат някак ... как да се изразя..
топло :lol:
А иначе... ох, страшно много харесваш жени с татус или пиърсинг или и двете
Просто ми действат някак ... как да се изразя..
топло :lol:
rainbow- Брой мнения: 20
Местожителство: Varna
Аз лично съм фен на татусите... Само ушите са ми пробити, но нямам заслуга за това... Като бебок са ме дупнали... Може евентуално да направя още няколко дупки по тях, но не и други пиърсинги.
Виж, татутата са друго нещо за мен... Вече си имам една, но и други ще я последват... в най-скоро време, надявам се. И освен, че харесвам татуси по себе си, ги намирам за страшно възбуждащи и по чуждите тела... Ей оня ден видях едно младо мамче с красивата си дъщеричка в ръка с един прелестен трайбал татус на вратлето... Устата ми се напълни със слюнка
Кво като беше майка и то с малко детенце. Беше просто страшно секси!
Виж, татутата са друго нещо за мен... Вече си имам една, но и други ще я последват... в най-скоро време, надявам се. И освен, че харесвам татуси по себе си, ги намирам за страшно възбуждащи и по чуждите тела... Ей оня ден видях едно младо мамче с красивата си дъщеричка в ръка с един прелестен трайбал татус на вратлето... Устата ми се напълни със слюнка
Кво като беше майка и то с малко детенце. Беше просто страшно секси!
Ihina- Брой мнения: 660
Местожителство: София
За мен любовта към пиърсинга и татусите вървят ръка за ръка, но не знам защо винаги съм имала някаква нагласа, че ако ми писне, пиърсингите се махант много по-лесно от химикала. И тъй като съм печално известна с това, че много бързо ми омръзват всевъзможни екстри, винаги съм наблягала на желязото.
Напук на "писването" ми обаче, все още не се е случвало да поискам да си махна някои от пиърсингите (освен един, но това беше по неволя). Много си ги обичам всичките (макар че често пречат) и от време на време чувствам зова за нови дупки
За татуриовка сериозно се замислям (отново на периоди), но първо искам да е нещо, което, естествено, носи смисъл за мен и второ не мога да се спра на АРТ място върху себе си, което хем да не ми е вечно пред очите, хем да е на по-интересно място, хем да не се вижда прекалено в "професионална среда"...
А за майките с малките... татуировки/пиърсинги не мисля, че ще срещеш някого, който да се противопостави на подобна закачлива проява на характер
Напук на "писването" ми обаче, все още не се е случвало да поискам да си махна някои от пиърсингите (освен един, но това беше по неволя). Много си ги обичам всичките (макар че често пречат) и от време на време чувствам зова за нови дупки
За татуриовка сериозно се замислям (отново на периоди), но първо искам да е нещо, което, естествено, носи смисъл за мен и второ не мога да се спра на АРТ място върху себе си, което хем да не ми е вечно пред очите, хем да е на по-интересно място, хем да не се вижда прекалено в "професионална среда"...
А за майките с малките... татуировки/пиърсинги не мисля, че ще срещеш някого, който да се противопостави на подобна закачлива проява на характер

Аз лично не съм особено голям фен на пиърсинга. Нямам нищо против когато е на някой друг, ама не ме привлича мисълта аз да се надупча на всевъзможни места. Обаче татусите са ми слабост. Аз още си нямам, това е защото още не съм си харесала моята татуировка, но търсенето продължава.

jessy- Брой мнения: 393
Бях гледала едно филмче по някой от Дискавъри каналите, че пиърсингът и татуирането са с пристрастяващо действие. За себе си и татуирането определено мога да потвърдя! Нямам нищо против трайния ефект на татусите, защото винаги ги избирам така, че да са неразривно свързани с личността ми и трябва да ги чувствам като част от себе си и следователно - не омръзват. Когато се спра на определен дизайн, мастото където искам татуса някак си само се назовава. Обичам татуировките ми да са на места, където да си ги гледкам. Щом си съзра, за момента едничката татувка, ме изпълва едно приятно, пухкаво и готино чувство :cheers: . И изобщо не ме притеснява, че е на място, което може да окаже влияние в професионален план. Засега обаче не се е случвало.
Не мисля, че това:
намалява или влошава по някакъв начин работните ми способности и компетенции. Ако за дадена компания е проблем служителите й да имат явно видими татуси или пиърсинги, трябва да си имат правила за външния вид, които да се оповестяват преди наемането на работа. Иначе ш'съ съдим, хаха.
Не мисля, че това:

намалява или влошава по някакъв начин работните ми способности и компетенции. Ако за дадена компания е проблем служителите й да имат явно видими татуси или пиърсинги, трябва да си имат правила за външния вид, които да се оповестяват преди наемането на работа. Иначе ш'съ съдим, хаха.

И при мен нещата са много подобни - почти равновесно влечение и към пиърсинги, и към татуировки. Макар все още да нямам много по себе си хаха, просто мисля, че съм разтеглила наслагването им тепърва във времето.
В момента имам няколко наслагани обеци по ушите, а първото по-различно нещо, което си направих, беше началото на тази година по случай първата успешно взета сесия
Това е един трагус на малкото хрущялче на входа на ушния канал. Една халка - малко олдскул
. Ако някой желае снимка, мога да покажа. След привършването на следващата сесия, мисля да си направя още един подарък хехе 
А пъък за татуировките, може би от 2 или 3 години вече имам нарисуван един проект за първата ми такава, който все още чака ли чака, за да бъде изпълнен. Нямам търпение кога най-сетне ще стане това, защото супер много й се кефя. И аз мисля да е на по-лично място, но и да мога да си я виждам и радвам.
Ама показвайте останалите, кой какво има, че интересна е темата
В момента имам няколко наслагани обеци по ушите, а първото по-различно нещо, което си направих, беше началото на тази година по случай първата успешно взета сесия
Това е един трагус на малкото хрущялче на входа на ушния канал. Една халка - малко олдскул
. Ако някой желае снимка, мога да покажа. След привършването на следващата сесия, мисля да си направя още един подарък хехе 
А пъък за татуировките, може би от 2 или 3 години вече имам нарисуван един проект за първата ми такава, който все още чака ли чака, за да бъде изпълнен. Нямам търпение кога най-сетне ще стане това, защото супер много й се кефя. И аз мисля да е на по-лично място, но и да мога да си я виждам и радвам.
Ама показвайте останалите, кой какво има, че интересна е темата

Аз лично бих се радвала на снимки, така че поствайте без да питате - дават идеи. Няма нищо по-скучно от клишето. :lol:
Пристрастяването е всеизвестен психологичен ефект на телесните модификации - ех, този стремеж към уникалност...
@Ihina Може би не сме се разбрали
И аз не смятам, че пиърсингите и татуировките изобщо влияят по някакъв начин на професионалните възможности на даден човек. Би било глупаво. Казвам само, че някои работодатели не приемат подобен външен вид, а съдът не винаги е опция. Кой да знае по-добре от мен. Ситуации всякакви, нали... :o
Пристрастяването е всеизвестен психологичен ефект на телесните модификации - ех, този стремеж към уникалност...
@Ihina Може би не сме се разбрали
Не мисля, че това: (img) намалява или влошава по някакъв начин работните ми способности и компетенции.
И аз не смятам, че пиърсингите и татуировките изобщо влияят по някакъв начин на професионалните възможности на даден човек. Би било глупаво. Казвам само, че някои работодатели не приемат подобен външен вид, а съдът не винаги е опция. Кой да знае по-добре от мен. Ситуации всякакви, нали... :o
Doña Dyke написа:@Ihina Може би не сме се разбрали
Не мисля, че това: (img) намалява или влошава по някакъв начин работните ми способности и компетенции.
Коментарът за работните компетенции беше точно по отношение на работодателите... Не съм си и помислила, че ти това имаш предвид...
И щом не приемат, правят си правила за външния вид, оповестяват ги, за да знае човека анте фактум, а не пост фактум да му кажат: "Сори, майна, ама ние такива гнусотии в нашта фирма не толерираме. Марш!"Аз вече съм си избрала дизайна на следващото тату и ако не до края на тази, следващата година ще си го направя и обезателно снимки ще пусна

Ставам адреналинка само като си помисля за събитието - трепетното очакване, визитата при татуиста, дразнещото чегъртане на машинката по кожата ти... ууу, настръхвам от кеф само като си помисля... :clap:

Ето така изглежда мойто.

Първоначално исках да е с най-малкия размер халка, да стои плътно по хрущяла, но тъй като в студиото нямаше, си останах с тази. Даже така я харесвам повече.
Следващата мисля да е на това място.
А случайно някой да знае дали продават по принцип титаниеви халки без топчето? Само изчистена халка да е и това е, титаниева.

Първоначално исках да е с най-малкия размер халка, да стои плътно по хрущяла, но тъй като в студиото нямаше, си останах с тази. Даже така я харесвам повече.
Следващата мисля да е на това място.
А случайно някой да знае дали продават по принцип титаниеви халки без топчето? Само изчистена халка да е и това е, титаниева.

не приемат, правят си правила за външния вид, оповестяват ги, за да знае човека анте фактум, а не пост фактум да му кажат: "Сори, майна, ама ние такива гнусотии в нашта фирма не толерираме. Марш!"
Мхм-мхм, разбирам, но понякога дори и това не е случаят. Както и да е. Кой както си го направи в крайна сметка
И за да не пропусна да задоволя пустия си ексихибиционизъм, ще ви удостоя със снимки и на мойте уши:

Имала съм и на носа, но обецата падна по време на едно море и докато я сложа, дупката вече не беше това, което трябваше да бъде
Всъщност като се замисля два пъти съм пробвала това с носа и два пъти не ми се е получавало, което може би означава, че трябва да се примиря най-накрая. @burntwithdesire Харесвам идеята за новия ти пиърсинг. Защо казах, че няма да плагиатствам...?!?!?!

devaux: До сега без особен успех. Но ще продължавам да търся, защото искам точно такива. Изчистени и минималистични 
Doña Dyke: Не го гледай като плагиатстване, по-скоро като вдъхновяване. Мястото си е хубаво по начало
хехе. Докато дойде времето да се пробия, може да ми щукне и друго, но за сега е това.

Doña Dyke: Не го гледай като плагиатстване, по-скоро като вдъхновяване. Мястото си е хубаво по начало
хехе. Докато дойде времето да се пробия, може да ми щукне и друго, но за сега е това.
Та значи ровя се аз из гугъл картинки, вече дори не помня какви критерии бях задала за търсенето... Мисля, че излезе случайно, не знам как го е закачило... Съдба ли е било, какво? Спомням си, че се ровчих нещо из символите на древни култури, ала бала... И не видиш ли, един лабрис ми изниква пред очите! Изчистен дизайн, черна двойна брадва. Веднага влизам да проуча повече и, о,
изненада! Освен символ на матриархална власт /голям съм фен на матриархата, не съм краен феминист или нещо от този сорт, но идеята за матриархат винаги ме е привличала повече, отколкото тази за патриархално общество/, бил приет като символ и от лесбийките... Аз освен рейнбоу флагчето за други символи на ЛГБТ общността не знаех, да си кажа правичката. Пък и то съдбата на символите е да се рециклират... Днес се ползват за едно, утре - за друго... Да дам пример със свастиката
Ето малко снимчици значи:

или пък този вариант

Колкото до мястото - дясна китка, върешна страна, долу ниско до дланта...
Проблемът е, че лабрисът е оръжие... А спиричуъл адвайзъра ми е казвал, че оръжие не е добре да се татуира... От друга страна, ми е казвал, че отдясно направените татуировки не оказват влияние върху живота... Та ще видим дали ще одобри, или ще ми резне крилцата... Като си бях харесала една коса /разбирайте коса на жътваря на души
/ и той още преди да съм му показала картинката каза НЕ :lol:
изненада! Освен символ на матриархална власт /голям съм фен на матриархата, не съм краен феминист или нещо от този сорт, но идеята за матриархат винаги ме е привличала повече, отколкото тази за патриархално общество/, бил приет като символ и от лесбийките... Аз освен рейнбоу флагчето за други символи на ЛГБТ общността не знаех, да си кажа правичката. Пък и то съдбата на символите е да се рециклират... Днес се ползват за едно, утре - за друго... Да дам пример със свастиката Ето малко снимчици значи:

или пък този вариант

Колкото до мястото - дясна китка, върешна страна, долу ниско до дланта...
Проблемът е, че лабрисът е оръжие... А спиричуъл адвайзъра ми е казвал, че оръжие не е добре да се татуира... От друга страна, ми е казвал, че отдясно направените татуировки не оказват влияние върху живота... Та ще видим дали ще одобри, или ще ми резне крилцата... Като си бях харесала една коса /разбирайте коса на жътваря на души
/ и той още преди да съм му показала картинката каза НЕ :lol:
Ihina, гледам аз, че вече имаш на лявата китка и да те питам като си я прави дали понаболваше доста, че аз от много, много време искам да си направя там. Не съм се спряла на татус де, не че болката ме притеснява толкова, ама да знам така информативно.
Иначе на мен идеята за лабриса много ми харесва.
Иначе на мен идеята за лабриса много ми харесва.

jessy- Брой мнения: 393
Не мога да опиша усещането като болка. А и прагът на моята е доста висок, тъй че :lol: По-скоро бих казала е нещо като "чегъртане на машинката по кожата ти". Неприятно е! Но, според мен, поносимо. Казвали са ми, че близо до кокал по-боляло.
Важно е като тръгнеш да си правиш татуто, да е при проверен, препоръчан татуист, да му следваш указанията за обгрижване на новото татусче, да не го печеш на слънце веднага след направата, че ще му избледнеят цветовете. А и да си избереш дизайн, който да си готова да си гледкаш на кожата цял живот, или ще трябва да даваш пари за премахване с лазер или с каквото беше, което със сигурност ще боли повече от правенето на самия татус...
Важно е като тръгнеш да си правиш татуто, да е при проверен, препоръчан татуист, да му следваш указанията за обгрижване на новото татусче, да не го печеш на слънце веднага след направата, че ще му избледнеят цветовете. А и да си избереш дизайн, който да си готова да си гледкаш на кожата цял живот, или ще трябва да даваш пари за премахване с лазер или с каквото беше, което със сигурност ще боли повече от правенето на самия татус...

Страница 2 от 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 2 от 6