BGLES

Приятели

БГ Транслатор

НАВИЦИ - полезни и вредни 5 5 2

НАВИЦИ - полезни и вредни

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

НАВИЦИ - полезни и вредни

Писане by D on Сря Юли 27, 2011 8:24 am

Здравейте!
Разкажете за някои ваши полезни и не чак толкова полезни навици,
които сте си "изградили" през годините.Лично аз към полезните
прибавям плуването и въобще движението,а като лош....може би,че
не се вслушвам много в хората,а си действам както аз си искам Smile

D

Брой мнения: 30

Върнете се в началото Go down

Re: НАВИЦИ - полезни и вредни

Писане by Luxe/ on Сря Юли 27, 2011 10:47 am

аз имам навик да нямам навици Smile и мисля, че това ме прави доста полезна :Д

Luxe/

Брой мнения: 374
Местожителство: софия

Писане by D on Сря Юли 27, 2011 11:04 am

Мислех,че не съществува такъв човек.

D

Брой мнения: 30

Писане by mimok on Сря Юли 27, 2011 10:38 pm

Smile Полезни навици са много, но зависи как си изградил с времето и по какъв начин.
Спомням си едно изказване на майка ми, че мрази сутрин да ме гледа как си пия кафето с вестник в ръка /след като 7 години бях в чужбина си го изградих и сега ми е трудно да отвикна и другото, че гледам да съм в крак със събитията които стават в момента/.
Обичам да си готвя манджи по мой вкус и да пия с добра компания на маса, да спортувам.
Вредни навици едва ли имам, защото в момента не се сещам за такива и ако ги има вероятно майка ми ще ми каже и ако ли не. Означава, че ги нямам и едва ли чувам от някой другия хора някой неща за себе си.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by my desire on Нед Авг 07, 2011 3:17 pm

Здравейте и от мен Smile Към полезните навици добавям тренировките по волейбол и футбол ( преди тренирах ), а сега всеки ден си ходя на фитнес ... друг навик .. голямото количество кафе .. а за лошите навици - цигарите , късното сутришно ставане хаха и мразя да закусвам ... ами май е това от мен Smile

my desire

Брой мнения: 113
Местожителство: Plovdiv

Писане by Devil's Daughter on Пон Авг 08, 2011 1:27 am

UcHeHoLiChKaTa написа:Здравейте и от мен Smile Към полезните навици добавям тренировките по волейбол и футбол ( преди тренирах ), а сега всеки ден си ходя на фитнес ... друг навик .. голямото количество кафе .. а за лошите навици - цигарите , късното сутришно ставане хаха и мразя да закусвам ... ами май е това от мен Smile

Ха,май и аз съм в твоя клуб. Лоши навици (които сега ми идват на ум,после може да добавя още ) излежавам се дълго,спя до обяд/следобяд,пуша ,пия (основно и почти единствено бира), инатлива съм,особено в спорове, понякога забравям пастата за зъби отворена на мивката, обичам да пуша в леглото си (преди да заспя или като се събудя),не закусвам ... За лоши не се сещам на момента още...
Полезни навици...малко ще са май Smile обичам да ми е чисто (особена мания ми е тоалетната), обичам да си правя нещата сама, имам навик да прибирам на място всичко,което ме дразни (може и да не е вкъщи Very Happy ), навик ми е или по-скоро мания да пера Smile Играем редовно, чисто любителски волейбол,макар,че тази година няма да мога да имам това удоволствие,поради здравословни причини. Ами май не се сещам Smile Ху'с дъ некст Cool

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by my desire on Пон Авг 08, 2011 12:27 pm

хахаха добре дошла в клуба Smile и така като чета за лошите ти навици все едно описваш мен Smile

my desire

Брой мнения: 113
Местожителство: Plovdiv

Писане by see you on Пон Авг 08, 2011 12:35 pm

полезните ми навици....той в момента май е само един.. тренировка във фитнеса 3 пъте седмично..а вредните ми навици са малко повече Very Happy като това че пуша и си пийвам честичко

see you

Брой мнения: 79
Местожителство: пловдив

Писане by Light power on Пон Авг 08, 2011 9:21 pm

Здравейте! Като става на въпрос за полезни и вредни навици искам нескромно да се самонаградя, че аз съм шампионка в тази категория. Smile Мисля, че повечето ми навици са полезни, тоест положителни или невредни за околните. Та ще започна да изброявам дългият списък от добри навици: обичам да ставам рано, не пуша, не пия, не крада...не ходя по жени Very Happy , примерно дете съм... angel Обичам да чистя, непрекъснато...маниачка на тема Чистота. А от лошите - обичам да злоупотребявам ПОНЯКОГА със храна, обичам да ям и да пия огромни количества мляко, сок, вода, плодове...Обичам тестени изделия - баници, питки, бухти, мекици, курабийки, сладки, милинки, пици и др. Обичам да злоупотребявам със слънцето - стоя си на слънце, изгарям до болка, но не се мажа с масла и тем подобни...Имам навика да лягам късно, макар че всеки ден си обещавам, че ще си легна рано. Обичам да прекарвам дълго време в банята, да се плискам с вода...Имам навика да пея с всичка сила, което ми доставя огромно удоволствие. Обичам да викам пред телевизора, да се паля и разпалвам заради някое публицистично предаване или някое шоу...Имам навика да си мия по 300 пъти ръцете...Имам манияшкия навик да чистя, да чистя, да чистя..Ох, това го казах вече.
Нещо не намирам границата между навик и хоби, затова мога да объркам хобито си с навик, но то ми е простено, нали съм ВИФ-аджийка. Шегувам се, спортистите са умни хора. Поне част от нас. offtopic

Light power

Брой мнения: 238
Местожителство: София

Писане by red_girl on Вто Авг 09, 2011 1:32 pm

хей и привет и от мен Smile

като полезни навици..никога не закъснявам за срещи даже подранявам,обичам да ми е чисто около мен и да не забравя редовните тренировки Smile

като вреден навик , пуша , ставам рано , особено сега лятото , лягам си късно понякога се забравям докато правя смучки хахахха Twisted Evil

red_girl

Брой мнения: 89
Местожителство: Варна

Писане by Lolly on Сря Авг 10, 2011 5:29 pm

хаа...каква тема, ам да видим...
Вредни навици : пуша, пия, много се нервирам, лесно избухвам, мрънкам, закъснявам (за всякъде), не закусвам, мързи ме да спортувам (последно време), не чистя, не си мия чинията и не пера (имам си майка за тези неща Smile ), използвам много цинизми, мразя да деля каквото и да е, винаги давам акъл на всички ... има още, но ще спра.

Полезни навици : амии ... амииии ...

Аз съм ужасен човек

Lolly

Брой мнения: 54
Местожителство: София

Писане by EVI on Чет Авг 11, 2011 8:00 pm

Lolly написа:ха
Аз съм ужасен човек

Тенкс, че ме разсмя............... и аз съм ужасен човек........ получаваш една точка - репутация. Wink

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by Arctic Kiss on Чет Авг 11, 2011 9:39 pm

Хайде и аз ще се включа в темата. Амии полезни навици: не пуша, не прекалявам с алкохола, спортувам, обичам супи и салати и домашно приготвена храна, изпълнителна съм, не закъснявам за срещи, обичам да гладя.
Вредни: обичам да се излежавам до късно, малко съм инатлива и разхвърляна (добре, че се сещам и да подреждам от време на време), ям наготово (така де, готвят ми), обичам енергийни напитки, докато се разсъня съм кисела като лимон Smile

Arctic Kiss

Брой мнения: 68
Местожителство: Sofia

Писане by Devil's Daughter on Чет Авг 11, 2011 10:03 pm

EVI написа:
Lolly написа:ха
Аз съм ужасен човек

Тенкс, че ме разсмя............... и аз съм ужасен човек........ получаваш една точка - репутация. Wink

Хаха, момичета и аз се присъединявам Smile Наздраве от мен
BTW аз 'що не виждам къде се оценя репутацията study 'Никви плюсове нямам...

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by EVI on Чет Авг 11, 2011 11:10 pm

SkendY написа:[ 'Никви плюсове нямам...

Вече имаш един плюс от мен .......... отиваш на ляво от аватара и съзираш плюс или минус и ги кликаш с мишката, ок? Smile

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics