Фейсбук ?!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Фейсбук ?!
мм да,но фейса си е фейс хах другос и е да побликуваш някоя и др снимка как правиш муцуни с топираната коса в тоалетната
или пък пееш с дезодоранта най новия чалга хит
пък накрая да ти го лайкнат всички неангажирани тинейджъри във фейса,ехх ,,ей това е върхът''........в интерес на истината харесвам фейсбук с изключение на гореспоменатите супер отблъскаващи неща,включвайки и клюкарщината също
don't worry,be hippie
или пък пееш с дезодоранта най новия чалга хит
пък накрая да ти го лайкнат всички неангажирани тинейджъри във фейса,ехх ,,ей това е върхът''........в интерес на истината харесвам фейсбук с изключение на гореспоменатите супер отблъскаващи неща,включвайки и клюкарщината също
don't worry,be hippie

beautyfella- Брой мнения: 69
някой от вас ползва ли гугъл плюс? ако да, по-готино ли е от сурат-тефтера?

BettyBlu- Брой мнения: 74
да и ако да, не, не е по-готино, малко по-фенси е все още, ама все тая, фейсбучиту рулира, а да не говорим, че интерфейсът им стана толкова подобен, единственото предимство е, че можеш да качваш снимките си два пъти, куул!

lira- Брой мнения: 872
мда, по- готино е . Имаш видео разговори и си сортираш познанствата в кръгове като така спестяваш на шефа ти снимки от снощното ти развихряне на нечие рд
, следиш ъпдейтите, на хора които си избереш, споделяш информация пак с кръгове, които си избереш.
Вместо Стена, следиш Поток(което звучи 100 по-добре) вместо лайкове, даваш плюсове.
само с 1 идея повече ме радва от фейса. :Д
, следиш ъпдейтите, на хора които си избереш, споделяш информация пак с кръгове, които си избереш.
Вместо Стена, следиш Поток(което звучи 100 по-добре) вместо лайкове, даваш плюсове.
само с 1 идея повече ме радва от фейса. :Д
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
beautyfella написа:мм да,но фейса си е фейс хах другос и е да побликуваш някоя и др снимка как правиш муцуни с топираната коса в тоалетнатаили пък пееш с дезодоранта най новия чалга хит
пък накрая да ти го лайкнат всички неангажирани тинейджъри във фейса,ехх ,,ей това е върхът''
Че аз за това живея

Lolly- Брой мнения: 54
Местожителство: София
Не сте ли забелязали някои хора,например едно момиче,което си е написала в информацията,че се интересува от мъже и жени,и е обвързана с мъж,запитвате ли се дали е би сексуална или от небрежност го е написала това.
Има много хора във фейсбук,които са си написали,че се интересуват от мъже и жени,но пък са хетеро,странно,нали?
Другото,което ми е любопитно,знаете ли дали има опция да видиш кой ти е гледал профила извън приятелите?
Има много хора във фейсбук,които са си написали,че се интересуват от мъже и жени,но пък са хетеро,странно,нали?
Другото,което ми е любопитно,знаете ли дали има опция да видиш кой ти е гледал профила извън приятелите?

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
Фейсбук ме дразни изключително от време на време, но по никакъв повод не мога да си позволя лукса да го нямам:(

deskata663- Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia
Аз го наричам фейс боклук и ми е отвратителен сайт. Преди се бях регнал за да разбера дизайна на сайта, но ми се струва много клюкарски и дори детски на моменти, освен това фейсбука е много лош инструмент за крадене на информация за хора, хакване на пощи и скайпове, но това е една друга тема, която е много дълга. Май спейс беше преди къде къде по-добър, ама и него от отдавна не съм го посещавал.

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Туй животно го не харесвам. Много социално ми идва. Общо взето мнението ми за него е нещо такова : http://www.youtube.com/watch?v=8KQMONOglDQ , да симпатичния Мууди, всички го обичаме...

rednviolet- Брой мнения: 53
Местожителство: София
Уфффф... аз съм пристрастена :( Не стига компа, ами и през телефона... нон-стоп...Имам обаче два профила - един е за консервативните приятелите, мамите от БГ-мама, колеги и т.н. и един за тъмната ми страна
Вторият го раздавам на който го поиска, но първият беше с идеята да е ...официален, въпреки, че и там вече се заформя пълен бардак
Като шеметна и нелогична любов ми е проклетата социална мрежа... Знам, че не трябва да я обичам толкова, защото кой знае кога ще ме нарани и ще се чудя тогава какво да правя, и пак търся докосването до нея всеки ден
Вторият го раздавам на който го поиска, но първият беше с идеята да е ...официален, въпреки, че и там вече се заформя пълен бардак
Като шеметна и нелогична любов ми е проклетата социална мрежа... Знам, че не трябва да я обичам толкова, защото кой знае кога ще ме нарани и ще се чудя тогава какво да правя, и пак търся докосването до нея всеки ден

Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
най-обичам "фацебучито"! обичам да се снимам в кенефа на мола с патешка муцунка ! Клюкарника ме дразни, но признавам, че е неизменна част от ежедневието ми, просто почти по цял ден съм там.Ако някой искаа френдшип ето го: секси кифле с долна черта...

cool mama- Брой мнения: 380
cool mama
Аз съм от пристрастените, нооооо ФБ е мястото, където съм събрала, само и единствено, всичките си знайни и незнайни братовчеди и роднини
Черно-бели кадри, истории от детството и купища бебешки снимки. Много е сладко, когато братовчедките ти се разраждат вкупом
Аз съм от пристрастените, нооооо ФБ е мястото, където съм събрала, само и единствено, всичките си знайни и незнайни братовчеди и роднини
Черно-бели кадри, истории от детството и купища бебешки снимки. Много е сладко, когато братовчедките ти се разраждат вкупом

lexi- Брой мнения: 449
Местожителство: имам местожителство :)
И аз минах през периода "пристрастена", който включваше висене във фейсбук по три часа на ден, ценно време, което предпочитам да отделя за нещо друго. Но, за разлика от другите наркотици, фейсбук можеш да го намалиш, без да се налага да го отказваш напълно.
Харесва ми, че мога да поддържам контакт с хора, на които държа, но не мога да виждам и да споделям своите важни моменти с тях.
Харесва ми, че мога да поддържам контакт с хора, на които държа, но не мога да виждам и да споделям своите важни моменти с тях.

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Това с намаляването как се случва, че аз съм безнадежден случай? :-)

salza- Брой мнения: 14
Местожителство: Sofia
Преди време си бях направила регистрация - голяма грешка. Добре че я изтрих. Не ми трябва фейсбук... даже според мен социалните мрежи ни правят асоциални.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2