BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Фейсбук ?! 5 5 1

Фейсбук ?!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Фейсбук ?!

Писане by beautyfella on Сря Окт 05, 2011 2:02 pm

мм да,но фейса си е фейс хах другос и е да побликуваш някоя и др снимка как правиш муцуни с топираната коса в тоалетната Very Happy или пък пееш с дезодоранта най новия чалга хит Very Happy пък накрая да ти го лайкнат всички неангажирани тинейджъри във фейса,ехх ,,ей това е върхът''........в интерес на истината харесвам фейсбук с изключение на гореспоменатите супер отблъскаващи неща,включвайки и клюкарщината също Smile don't worry,be hippie afro

beautyfella

Брой мнения: 69

Върнете се в началото Go down

Писане by BettyBlu on Чет Окт 06, 2011 3:52 pm

някой от вас ползва ли гугъл плюс? ако да, по-готино ли е от сурат-тефтера?

BettyBlu

Брой мнения: 74

Писане by lira on Чет Окт 06, 2011 9:54 pm

да и ако да, не, не е по-готино, малко по-фенси е все още, ама все тая, фейсбучиту рулира, а да не говорим, че интерфейсът им стана толкова подобен, единственото предимство е, че можеш да качваш снимките си два пъти, куул!

lira

Брой мнения: 872

Писане by a.borealis32819a on Чет Окт 06, 2011 10:40 pm

мда, по- готино е . Имаш видео разговори и си сортираш познанствата в кръгове като така спестяваш на шефа ти снимки от снощното ти развихряне на нечие рд , следиш ъпдейтите, на хора които си избереш, споделяш информация пак с кръгове, които си избереш. Smile Вместо Стена, следиш Поток(което звучи 100 по-добре) вместо лайкове, даваш плюсове. Smile само с 1 идея повече ме радва от фейса. :Д

a.borealis32819a

Брой мнения: 134

Писане by Lolly on Сря Окт 12, 2011 2:34 pm

beautyfella написа:мм да,но фейса си е фейс хах другос и е да побликуваш някоя и др снимка как правиш муцуни с топираната коса в тоалетната Very Happy или пък пееш с дезодоранта най новия чалга хит Very Happy пък накрая да ти го лайкнат всички неангажирани тинейджъри във фейса,ехх ,,ей това е върхът''

Very Happy Че аз за това живея Smile

Lolly

Брой мнения: 54
Местожителство: София

Писане by Phantom_Girl on Пон Ное 14, 2011 2:21 pm

Не сте ли забелязали някои хора,например едно момиче,което си е написала в информацията,че се интересува от мъже и жени,и е обвързана с мъж,запитвате ли се дали е би сексуална или от небрежност го е написала това.
Има много хора във фейсбук,които са си написали,че се интересуват от мъже и жени,но пък са хетеро,странно,нали?
Другото,което ми е любопитно,знаете ли дали има опция да видиш кой ти е гледал профила извън приятелите?

Phantom_Girl

Брой мнения: 69

Писане by deskata663 on Пон Ное 14, 2011 5:21 pm

Фейсбук ме дразни изключително от време на време, но по никакъв повод не мога да си позволя лукса да го нямам:(

deskata663

Брой мнения: 60
Местожителство: Sofia

Писане by Punk/Rac_Pride on Чет Яну 26, 2012 3:29 am

Аз го наричам фейс боклук и ми е отвратителен сайт. Преди се бях регнал за да разбера дизайна на сайта, но ми се струва много клюкарски и дори детски на моменти, освен това фейсбука е много лош инструмент за крадене на информация за хора, хакване на пощи и скайпове, но това е една друга тема, която е много дълга. Май спейс беше преди къде къде по-добър, ама и него от отдавна не съм го посещавал.

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Писане by rednviolet on Сря Фев 15, 2012 9:36 pm

Туй животно го не харесвам. Много социално ми идва. Общо взето мнението ми за него е нещо такова : http://www.youtube.com/watch?v=8KQMONOglDQ , да симпатичния Мууди, всички го обичаме...

rednviolet

Брой мнения: 53
Местожителство: София

Писане by Tequila Sunrise on Съб Фев 18, 2012 3:10 am

Уфффф... аз съм пристрастена :( Не стига компа, ами и през телефона... нон-стоп...Имам обаче два профила - един е за консервативните приятелите, мамите от БГ-мама, колеги и т.н. и един за тъмната ми страна Smile Вторият го раздавам на който го поиска, но първият беше с идеята да е ...официален, въпреки, че и там вече се заформя пълен бардак Wink

Като шеметна и нелогична любов ми е проклетата социална мрежа... Знам, че не трябва да я обичам толкова, защото кой знае кога ще ме нарани и ще се чудя тогава какво да правя, и пак търся докосването до нея всеки ден Wink

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by cool mama on Съб Фев 18, 2012 10:25 am

най-обичам "фацебучито"! обичам да се снимам в кенефа на мола с патешка муцунка ! Клюкарника ме дразни, но признавам, че е неизменна част от ежедневието ми, просто почти по цял ден съм там.Ако някой искаа френдшип ето го: секси кифле с долна черта...

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by lexi on Съб Фев 18, 2012 10:33 am

cool mama
Аз съм от пристрастените, нооооо ФБ е мястото, където съм събрала, само и единствено, всичките си знайни и незнайни братовчеди и роднини Smile Черно-бели кадри, истории от детството и купища бебешки снимки. Много е сладко, когато братовчедките ти се разраждат вкупом Smile

lexi

Брой мнения: 449
Местожителство: имам местожителство :)

Писане by schizophrenic on Пон Фев 20, 2012 5:48 pm

И аз минах през периода "пристрастена", който включваше висене във фейсбук по три часа на ден, ценно време, което предпочитам да отделя за нещо друго. Но, за разлика от другите наркотици, фейсбук можеш да го намалиш, без да се налага да го отказваш напълно.
Харесва ми, че мога да поддържам контакт с хора, на които държа, но не мога да виждам и да споделям своите важни моменти с тях.

schizophrenic

Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив

Писане by salza on Пон Фев 20, 2012 9:53 pm

Това с намаляването как се случва, че аз съм безнадежден случай? :-)

salza

Брой мнения: 14
Местожителство: Sofia

Писане by БлатнаФея on Пон Фев 20, 2012 10:53 pm

Преди време си бях направила регистрация - голяма грешка. Добре че я изтрих. Не ми трябва фейсбук... даже според мен социалните мрежи ни правят асоциални.

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics