BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Любов-пари-спокойствие 5 5 1

Любов-пари-спокойствие

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Изберете и се обосновете защо?

56% 56% 
[ 27 ]
22% 22% 
[ 11 ]
20% 20% 
[ 10 ]

Общо гласове : 48

Любов-пари-спокойствие

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 3:49 pm

Ако трябва да избирате едно от тези неща ...Кое бихте избрали и защо ?

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Върнете се в началото Go down

Re: Любов-пари-спокойствие

Писане by semper_fi on Пет Юли 15, 2011 3:58 pm

И трите :P Very Happy Very Happy Very Happy Wink

Добре, добре. Пари се изкарват, и с тях и без тях може да си щастлив, така че ги оставяме.
Спокойствието е хубаво нещо. Напоследък даже много ми се иска да го иамх повечко, но пък бързо омръзва. Аз имам около 3 таралежа в гащите, така че ще мина и без него.
Какво остана? Любовта? Чудесно Smile На мен ми звучи добре. И без това сърдечният ми мускул не функционра, ако не кореспондира с душевния Wink

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 4:00 pm

semper_fi написа:И трите :P Very Happy Very Happy Very Happy Wink

Добре, добре. Пари се изкарват, и с тях и без тях може да си щастлив, така че ги оставяме.
Спокойствието е хубаво нещо. Напоследък даже много ми се иска да го иамх повечко, но пък бързо омръзва. Аз имам около 3 таралежа в гащите, така че ще мина и без него.
Какво остана? Любовта? Чудесно Smile На мен ми звучи добре. И без това сърдечният ми мускул не функционра, ако не кореспондира с душевния Wink

My dear.... като свраката и грозденцето.Недей да хитруваш.Условието е да избереш само едното и да се обосновеш.А аз очаквах уникален отговор от твоя страна

chernata_perla999

Писане by semper_fi on Пет Юли 15, 2011 4:17 pm

Колкото мога - толкова Wink

А ти, девойко, си спазвай правилата - "Кое бихте избрали и защо ?" - отговаряй!

semper_fi

Брой мнения: 993

Писане by Light power on Пет Юли 15, 2011 4:38 pm

Аз лично избрах парите, защото смятам, че с тях мога да си осигуря спокойствие (например да си купя красива къща в Банкя, сред природа и чист въздух, както и минерална вода) - и ето ти спокойствие, а за любовта - вярвам, че ще мога да се влюбя поне още веднъж в живота си. А ако не знаете - мислите на човека са толкова силни, че имат способността да материализират. Пари, пари, пари... bounce

Light power

Брой мнения: 238

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 4:39 pm

semper_fi написа:Колкото мога - толкова Wink

А ти, девойко, си спазвай правилата - "Кое бихте избрали и защо ?" - отговаряй!

Избрала съм спокойствието защото както и от любовта така и от парите ти побеляват косите....

chernata_perla999

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 4:40 pm

Light power написа:Аз лично избрах парите, защото смятам, че с тях мога да си осигуря спокойствие (например да си купя красива къща в Банкя, сред природа и чист въздух, както и минерална вода) - и ето ти спокойствие, а за любовта - вярвам, че ще мога да се влюбя поне още веднъж в живота си. А ако не знаете - мислите на човека са толкова силни, че имат способността да материализират. Пари, пари, пари... bounce

Good luck.....(жалко че не може да прозвучи толкова саркастично както искам)
Парите не купуват нито спокойствието нито щастието....

chernata_perla999

Писане by Light power on Пет Юли 15, 2011 4:49 pm

Аз съм сигурна, за да се обзаложа...Това е клише, че не купуват...напротив, можеш да си купиш абсолютно всичко, защото днешното общество е меркантилизирано, обедняло...Това ни прави да сме озверели, да мачкаме и газим ценностната си система, да не зачитаме нищо духовно...Жалко, но е факт. Дори прочетох една статистика, че повечето хора на нашата възраст - 22- 25 години биха искали да печелят лесно парите си, да “правят“ пари, да им падат от небето, едва ли не...
Затова аз също предпочитам парите, защото смятам, че мога да си купя къща, за която винаги съм мечтала, на спокойно място...а пък другите неща ще си дойдат на мястото. А може би тогава излиза проблема, дали момичето, с което ще съм ще е заради мен или заради хилядите пари, който имам?

Light power

Брой мнения: 238

Писане by mimok on Пет Юли 15, 2011 5:07 pm

Twisted Evil Аз бих избрала парите, на спокойство не толкова относително - важно е да си вътрешно спокоен и релаксиран, когато посрещаш проблемите. Любовта също е относителна според мойте виждания, но дали ще я намеря и ще останенещо от нея не знам и не зависи от мен.
Да обичаш значи да си користен към другия и бях навремето, но се сега едва ли и просто се съмнявам. Отдавна погребах чувствата си към нея и опитвах да ги съживя и не стана или може би не съм срещнала точната половинка да ги събуди до дъното на душата ми.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 5:17 pm

2 much information
скъпа в живота всичко е относително....Даже имаше един такъв сериал

chernata_perla999

Писане by mimok on Пет Юли 15, 2011 5:59 pm

Twisted Evil Относително, означава да няма опроделена дефиниция. Другото скъпа е, че нищо не е вечно и постоянно всичко се мени - Времето върви напред и променя хората и техния начин на мироглед.
Ако искаш да по твоя начин си длъжна да обясниш как искаш да те обича и как да те гледа и да ти се радва и да е вечно край теб - не всеки е способен да обясни на другата половинка вътрешния усет за всяко нещо.
При мен е трудно и трудно се нагажда към моята нагласа и така, че живота си е неопредело и непостоянен в много неща.
"Разни хора и разни идеали - шарен свят сме."
Twisted Evil

mimok

Брой мнения: 163

Писане by prettyful on Пет Юли 15, 2011 6:01 pm

Хм, Искам и аз да се изкажа bounce да не остана по-назад
Според мен когато човек е влюбен не мисли нито за пари, нито за спокойствие. Любовта те окрилява духовно! Парите биха ти помогнали да живееш по-лесно, да успееш да осъществиш мечтите си, но само до там. Те са създадени да помагат, не да им робуваме и не да живеем за тях! Робувайки им ще се превърнем в затворници в собствената си кожа - оле колко философски! Парите са средство, а не цел
Smile А любовта.... Kiss мммм кой не иска да е вечно влюбен? Кой

prettyful

Брой мнения: 78

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 6:03 pm

prettyful написа:Хм, Искам и аз да се изкажа bounce да не остана по-назад
Според мен когато човек е влюбен не мисли нито за пари, нито за спокойствие. Любовта те окрилява духовно! Парите биха ти помогнали да живееш по-лесно, да успееш да осъществиш мечтите си, но само до там. Те са създадени да помагат, не да им робуваме и не да живеем за тях! Робувайки им ще се превърнем в затворници в собствената си кожа - оле колко философски! Парите са средство, а не цел
Smile А любовта.... Kiss мммм кой не иска да е вечно влюбен? Кой

Чакай аз не разбрах в крайна сметка кое избираш ?

chernata_perla999

Писане by prettyful on Пет Юли 15, 2011 6:07 pm

Е аз защо си мисля че доста красноречиво се изказах Embarassed
Или пак си бляла някъде докато си чела Smile Любовта избирам Перло!

prettyful

Брой мнения: 78

Писане by chernata_perla999 on Пет Юли 15, 2011 6:16 pm

prettyful написа:Е аз защо си мисля че доста красноречиво се изказах Embarassed
Или пак си бляла някъде докато си чела Smile Любовта избирам Перло!

Любовчийка

chernata_perla999

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics