Любов-пари-спокойствие
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 5 • Share •
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Изберете и се обосновете защо?
Любов-пари-спокойствие
Ако трябва да избирате едно от тези неща ...Кое бихте избрали и защо ?

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Re: Любов-пари-спокойствие
И трите :P

Добре, добре. Пари се изкарват, и с тях и без тях може да си щастлив, така че ги оставяме.
Спокойствието е хубаво нещо. Напоследък даже много ми се иска да го иамх повечко, но пък бързо омръзва. Аз имам около 3 таралежа в гащите, така че ще мина и без него.
Какво остана? Любовта? Чудесно
На мен ми звучи добре. И без това сърдечният ми мускул не функционра, ако не кореспондира с душевния 

Добре, добре. Пари се изкарват, и с тях и без тях може да си щастлив, така че ги оставяме.
Спокойствието е хубаво нещо. Напоследък даже много ми се иска да го иамх повечко, но пък бързо омръзва. Аз имам около 3 таралежа в гащите, така че ще мина и без него.
Какво остана? Любовта? Чудесно
На мен ми звучи добре. И без това сърдечният ми мускул не функционра, ако не кореспондира с душевния 

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
semper_fi написа:И трите :P![]()
![]()
![]()
Какво остана? Любовта? ЧудесноНа мен ми звучи добре. И без това сърдечният ми мускул не функционра, ако не кореспондира с душевния
My dear.... като свраката и грозденцето.Недей да хитруваш.Условието е да избереш само едното и да се обосновеш.А аз очаквах уникален отговор от твоя страна

Колкото мога - толкова 
А ти, девойко, си спазвай правилата - "Кое бихте избрали и защо ?" - отговаряй!

semper_fi- Брой мнения: 993
Аз лично избрах парите, защото смятам, че с тях мога да си осигуря спокойствие (например да си купя красива къща в Банкя, сред природа и чист въздух, както и минерална вода) - и ето ти спокойствие, а за любовта - вярвам, че ще мога да се влюбя поне още веднъж в живота си. А ако не знаете - мислите на човека са толкова силни, че имат способността да материализират. Пари, пари, пари...

Light power- Брой мнения: 238
semper_fi написа:Колкото мога - толкова
Избрала съм спокойствието защото както и от любовта така и от парите ти побеляват косите....

Light power написа:Аз лично избрах парите, защото смятам, че с тях мога да си осигуря спокойствие (например да си купя красива къща в Банкя, сред природа и чист въздух, както и минерална вода) - и ето ти спокойствие, а за любовта - вярвам, че ще мога да се влюбя поне още веднъж в живота си. А ако не знаете - мислите на човека са толкова силни, че имат способността да материализират. Пари, пари, пари...![]()
Good luck.....(жалко че не може да прозвучи толкова саркастично както искам)
Парите не купуват нито спокойствието нито щастието....

Аз съм сигурна, за да се обзаложа...Това е клише, че не купуват...напротив, можеш да си купиш абсолютно всичко, защото днешното общество е меркантилизирано, обедняло...Това ни прави да сме озверели, да мачкаме и газим ценностната си система, да не зачитаме нищо духовно...Жалко, но е факт. Дори прочетох една статистика, че повечето хора на нашата възраст - 22- 25 години биха искали да печелят лесно парите си, да “правят“ пари, да им падат от небето, едва ли не...
Затова аз също предпочитам парите, защото смятам, че мога да си купя къща, за която винаги съм мечтала, на спокойно място...а пък другите неща ще си дойдат на мястото. А може би тогава излиза проблема, дали момичето, с което ще съм ще е заради мен или заради хилядите пари, който имам?
Затова аз също предпочитам парите, защото смятам, че мога да си купя къща, за която винаги съм мечтала, на спокойно място...а пък другите неща ще си дойдат на мястото. А може би тогава излиза проблема, дали момичето, с което ще съм ще е заради мен или заради хилядите пари, който имам?

Light power- Брой мнения: 238
Аз бих избрала парите, на спокойство не толкова относително - важно е да си вътрешно спокоен и релаксиран, когато посрещаш проблемите. Любовта също е относителна според мойте виждания, но дали ще я намеря и ще останенещо от нея не знам и не зависи от мен. Да обичаш значи да си користен към другия и бях навремето, но се сега едва ли и просто се съмнявам. Отдавна погребах чувствата си към нея и опитвах да ги съживя и не стана или може би не съм срещнала точната половинка да ги събуди до дъното на душата ми.

mimok- Брой мнения: 163
2 much information
скъпа в живота всичко е относително....Даже имаше един такъв сериал
скъпа в живота всичко е относително....Даже имаше един такъв сериал

Относително, означава да няма опроделена дефиниция. Другото скъпа е, че нищо не е вечно и постоянно всичко се мени - Времето върви напред и променя хората и техния начин на мироглед. Ако искаш да по твоя начин си длъжна да обясниш как искаш да те обича и как да те гледа и да ти се радва и да е вечно край теб - не всеки е способен да обясни на другата половинка вътрешния усет за всяко нещо.
При мен е трудно и трудно се нагажда към моята нагласа и така, че живота си е неопредело и непостоянен в много неща.
"Разни хора и разни идеали - шарен свят сме."

mimok- Брой мнения: 163
Хм, Искам и аз да се изкажа
да не остана по-назад
Според мен когато човек е влюбен не мисли нито за пари, нито за спокойствие. Любовта те окрилява духовно! Парите биха ти помогнали да живееш по-лесно, да успееш да осъществиш мечтите си, но само до там. Те са създадени да помагат, не да им робуваме и не да живеем за тях! Робувайки им ще се превърнем в затворници в собствената си кожа - оле колко философски! Парите са средство, а не цел
А любовта....
мммм кой не иска да е вечно влюбен? Кой
да не остана по-назадСпоред мен когато човек е влюбен не мисли нито за пари, нито за спокойствие. Любовта те окрилява духовно! Парите биха ти помогнали да живееш по-лесно, да успееш да осъществиш мечтите си, но само до там. Те са създадени да помагат, не да им робуваме и не да живеем за тях! Робувайки им ще се превърнем в затворници в собствената си кожа - оле колко философски! Парите са средство, а не цел
А любовта....

prettyful- Брой мнения: 78
prettyful написа:Хм, Искам и аз да се изкажада не остана по-назад
Според мен когато човек е влюбен не мисли нито за пари, нито за спокойствие. Любовта те окрилява духовно! Парите биха ти помогнали да живееш по-лесно, да успееш да осъществиш мечтите си, но само до там. Те са създадени да помагат, не да им робуваме и не да живеем за тях! Робувайки им ще се превърнем в затворници в собствената си кожа - оле колко философски! Парите са средство, а не цел
А любовта....
![]()
Чакай аз не разбрах в крайна сметка кое избираш ?

Е аз защо си мисля че доста красноречиво се изказах
Или пак си бляла някъде докато си чела
Любовта избирам Перло!
Или пак си бляла някъде докато си чела
Любовта избирам Перло!
prettyful- Брой мнения: 78
prettyful написа:Е аз защо си мисля че доста красноречиво се изказах![]()
Или пак си бляла някъде докато си челаЛюбовта избирам Перло!
Любовчийка

Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Приятелство,любов и раздяла
» Как да правим орална любов на жена?
» Най- хубавите обяснения в любов
» Магии
» Мъжкият биологичен часовник също тиктака - Мъжка фертилност
» Как да правим орална любов на жена?
» Най- хубавите обяснения в любов
» Магии
» Мъжкият биологичен часовник също тиктака - Мъжка фертилност