Търся си половинката !!!
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Търся си половинката !!!
Здравейте... аз съм на 22 год... от няколко дни съм във форума... от Русе съм...(догодина мисля да се местя във Варна).. таа търся си сериозна жена... писна ми от флиртове и забивки за по една вечер... исками се нещо истинско...
скайпа ми е : just-girl-1
Ако някоя има интерес може да ми пише да се поопознаем
скайпа ми е : just-girl-1
Ако някоя има интерес може да ми пише да се поопознаем

devil_123- Брой мнения: 10
Re: Търся си половинката !!!
Добре дошла във форума и успех в търсенето

Arctic Kiss- Брой мнения: 68
Местожителство: Sofia
Здравей devil_123 и добре си ни дошла!
Интересно ми е защо точно половинка? Защото така е изразът ли? Или защото се и ще се възприемаш като 'едната половинка' - половин човек докато евентуаално някога не откриеш другата половинка, четвъртинка или еди каква си там 'инка'!? Човек е едно цяло и постоянно се среща и общува с други такива човеци и човечета и нещата или се получават или не. Няма незаменими хора (освен разбира се близките ни) и за мен лично не съществува нещо такова като 'моята половинка'.
Сори, че така се вметнах и то точно в тази тема, но аз лично хич не ги разбирам тия неща от типа 'половинка' и 'сродна душа'.
Успех в търсенето! 
Интересно ми е защо точно половинка? Защото така е изразът ли? Или защото се и ще се възприемаш като 'едната половинка' - половин човек докато евентуаално някога не откриеш другата половинка, четвъртинка или еди каква си там 'инка'!? Човек е едно цяло и постоянно се среща и общува с други такива човеци и човечета и нещата или се получават или не. Няма незаменими хора (освен разбира се близките ни) и за мен лично не съществува нещо такова като 'моята половинка'.
Сори, че така се вметнах и то точно в тази тема, но аз лично хич не ги разбирам тия неща от типа 'половинка' и 'сродна душа'.
Успех в търсенето! 

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Scarlett написа:Здравей devil_123 и добре си ни дошла!![]()
Сори, че така се вметнах и то точно в тази тема, но аз лично хич не ги разбирам тия неща от типа 'половинка' и 'сродна душа'.Успех в търсенето!
е ти пък...То няма да е тема без да има философски разсъждения които дори не са по темата

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Тихо бе тихо, не виждаш ли, че се опитвам да завържа разговор? ее ама и ти си, сега провали сичко! тц тц тц, язък!

ммм как не съобразих ....хем виждам че ТОЛКОВА интересен събеседник

Баси, тъкмо бяхме в разгара на събеседването и ти ни прекъсна! Знаех си, че не беше умно да го правим общофорумно достояние! ЛС рулс! :Д

Момичета избрах "половинка" защото ми звучи по сериозно.. или може би трябваше да напиша " търся си домашен любимец" ... сигурно тогава броя желаещи щеше да е по голям

хаха аз за домашен любимец щях да се навия веднага, какво по-хубаво от това да ме хранят, поят, разхождат и да ме галят по корема 

aliena- Брой мнения: 15
хамм да знаеш ще те гледам като домешен любимец, но и на вън ще те държа изкъсо на каишка

Хахах мека душа ама твърд характер...сега ако кажеш че си и богата направо се кандидатирам

хах аз не си търся златотърсачка
за това и не съм си обявила финансовото положение
за това и не съм си обявила финансовото положение

devil_123 написа:Момичета избрах "половинка" защото ми звучи по сериозно.. или може би трябваше да напиша " търся си домашен любимец" ... сигурно тогава броя желаещи щеше да е по голям![]()
хаха ми щом е така аз се кандидатирам от позицията наа.. куче-водач
хем домашен любимец, хем вярно, хем да те води и да не ти е скучно...

хах щом предпочитате да сте домашни любимци няма проблем... в къщи имам куче и котка .. сега може и някоя нова порода да си взема

" Scarlett написа:"
"хаха ми щом е така аз се кандидатирам от позицията наа.. куче-водач хем домашен любимец, хем вярно, хем да те води и да не ти е скучно..."
Щом ти така аз пък ще се кандидатирам в следната позиция котка - ха ха ха язък на всички ви
и вечно около стопанката ще бъда и винаги на нейно разположение по всяко време
Ще я топла в студените зимни вечери и винаги до нея и само при нея ще ходя да ме гали и да съм и вярна.
"хаха ми щом е така аз се кандидатирам от позицията наа.. куче-водач хем домашен любимец, хем вярно, хем да те води и да не ти е скучно..."
Щом ти така аз пък ще се кандидатирам в следната позиция котка - ха ха ха язък на всички ви
и вечно около стопанката ще бъда и винаги на нейно разположение по всяко време
Ще я топла в студените зимни вечери и винаги до нея и само при нея ще ходя да ме гали и да съм и вярна.

mimok- Брой мнения: 163
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Познавате ли бившите приятелки на половинката си?
» Градински речник
» Противоположностите се привличат.
» Ястия със заешко
» ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...
» Градински речник
» Противоположностите се привличат.
» Ястия със заешко
» ЦВЕТЯ И ЗОДИИ...
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2