BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Защо??? 5 5 2

Защо???

Предишната тема Следващата тема Go down

Защо???

Писане by emotion on Вто Юни 21, 2011 11:15 am

Така, пускам темата тук съвсем умишлено, тъй като тук са точно тези „обяви” за търсене на половинки, сродни души или просто за разговори и т.н.т. Та, въпроса ми е следния към 99% от търсещите. Как може постоянно да мрънкате, че си търсите нещо и не го намирате, а го искате, и в същото време някой ако ви пише, никакъв интерес нито заинтересованост, нито мъничка искричка към написаното, дори и явно човека да издава интереса си към вас? И така излиза накрая, че все едно не вие търсите ми някой ви се натрапва без нищо?! Не го разбирам?? На какво се дължи тази глупава реакция?! …. Казвайте каквото си искате, оспорвайте го, но нещата са точно така, явно не знаят повечето какво искат дори и друг да им го показва… ако искате местете си темата и квото искате я правете!

emotion

Брой мнения: 45

Върнете се в началото Go down

Re: Защо???

Писане by lira on Вто Юни 21, 2011 11:55 am

ако искаме, може пък и да я покоментираме, нали? всъщност не разбирам дали постът ти е провокиран от някакъв твой сблъсък с незнаеща какво иска съфорумка, или имаш някакви по-общи впечатления? аз имам малко по-различни наблюдения, но не знам да ги споделям ли, да си ги пазя ли? всъщност какво трябва да правя-ако се случи нещо с някоя отговорила ми девойка, да ви опиша колко точно секс правим и как, колко често? нормално е комуникацията да се пренесе в непублична сфера, но ако трябва за статистиката, ще дам и разпечатка на есемесите. може пък да съм в единия процент, който знае какво иска. все пак бих се радвала, ако споделиш каква точно е драмата.

lira

Брой мнения: 872

Писане by emotion on Вто Юни 21, 2011 12:43 pm

Наистина нямам идея за какво споделяне за правене на секс и колко често и такива говориш?! Или някой да казва нещо на странични хора. Това няма нищо общо, и не говоря за това. Става дума, че се пишат толкова теми от хора които искат нещо, търсят еди си какво си, а в крайна сметка ако човек иска да поговори с тях се правят на ударени?! Е какво е това?!?!?! И не са ми впечатленията от даден човек само, а общи. И драма няма, защото първо трябва смисъл, после идва драмата. А такъв няма. Ако ми бяха впечатленията само от един човек, щях само него да питам, не цял тема.

emotion

Брой мнения: 45

Писане by aliena on Вто Юни 21, 2011 5:28 pm

В повечето случаи тук аз, както и други също, много късно виждам лични съобщения. ПОНЕ след месец-два Very Happy Ако това е някаква утеха за твоя случай... Smile

aliena

Брой мнения: 15
Местожителство: Sofia

Писане by SilverAngel on Пет Юли 08, 2011 7:12 am

къде са ви мозъците ... Very Happy

SilverAngel

Брой мнения: 18
Местожителство: В мислите ти...

Писане by mimok on Нед Юли 10, 2011 12:05 am

Embarassed Може би повечето нямат време да седнат пред нета и да ровят до късно вечерта.
В повечето случай будувам и често ми се случва и аз да съм блъскам над същия проблем emotion и има някой, които учат /студенти/ и затова не отделят достатъчно време и да прибавим някой лични драми отразяващи се зле на личния ни живот - стреса ти стига за целия ден да бъхтиш на работа, вкъщи ядене да си стоплиш и да го ядеш сама, капнала от умора и съсипана от ядове с шефовете над теб в работата и т.н / списъка почна да става дълъг и бездруго/.
Едва имам време и да отида на някоя спортна среща, защото имам желание да се запозная с някоя и все не ми стига времето - Вилата и двора да оправям и да ходя да работя в една фирма строителна и други неща да правя.
Вечер се прибирам вкъщи и като гледам само мойте кучета ми остана вярни до мен и повечето дойдат и си отидат.
Не всяка е наясно какво търси в отсрещната страна - в повечето случай отива на провал от нейна страна Twisted Evil
Прекалено затворен живот и бездруго ми е писнало в града да живея и да гледам едни и същи хора по заведенията, като че ли не работят. Американско пълзене по заведенията, вкъщи имам доста филми и музика и атмосферата е доста приятна, но зависи от вкуса на всяка какъв е.
Запознах се с две дами и бяха доста интересни според мойте впечатления, но едно качество мразя в тях, бяха много претенциозни към мен и това не ми отрази добре на характера ми и бездруго и двете искаха да имат юздите ми в техни ръце и не стана, като им отказах най - културно.
Twisted Evil
Дано не ми се натресят двете, че иначе става една каша голяма и объркваща доста.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by Light power on Нед Юли 10, 2011 1:27 am

Моляяя, дами, спазвайте добрият тон и уважение една към друга. Форумът не е място за обиди и лоши думи.
Темата засяга в това число и мен, но аз бих казала, че е невъзпитано и некоректно да не отговоря на дадено лично съобщиние, смс, и-мейл и др. Затова редовно следя кореспонденцията си и отговарям на всички, които ми пишат. Smile

Light power

Брой мнения: 238
Местожителство: София

Писане by mimok on Нед Юли 10, 2011 10:51 pm

light power Smile Извинявай не исках да те засегна, но на последно време попадам на такива жени, които не знаят какво искат и не са наясно с много неща. sunny sunny Това , че си точна и коректна към другите е едно много рядко срещано качество и не всеки го има.
Колкото до личният ми живот е пълно с руини и развалини и едва ли ще има нещо добро на тяхно място и само времето само ще покаже.
Пак казвам не исках да те нараня или обида, но така наистина и това скоето се сблъсквам ме навежда на тези мисли. Smile

mimok

Брой мнения: 163

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics