BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Машина на времето

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Машина на времето

Писане by Гост on Съб Юни 18, 2011 8:13 pm

Ако имаше "машина на времето",къде бихте искали да отидете и защо?
Бихте ли променили нещо от миналото?Нещо от живота си?Или пък ....бъдещето ?

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Машина на времето

Писане by prettyful on Съб Юни 18, 2011 8:22 pm

хммм ако имаше машина на времето не бих искала да променя нищо, всичко което съм преживяла ме е направило това което съм и не съжалявам за нищо. Имало е много хубави и още толкова лоши моменти... но това е сладкото на животаSmile бъдещето също не бих искала да видя, защото непредсказуемото и найството ни тласка към прогреса Wink
Може би бих се върнала на определени моменти от живота ми, за да усетя тръпката, на първото влиюбване, първата любов... или някоя готина вечер с приятелите ми...
Искам да се върна във времето много много назад, за да усетя духа на времето и по-специално онази аристокрация, както и да пробвам един от "онези" корсети и без това и сега се вмъквам в супер тесни дрехи Very Happy:D:D

prettyful

Брой мнения: 78

Писане by mimok on Нед Юни 19, 2011 5:08 pm

Wink Според мен, ако имаше такава "машина на времето" с която да върна времето назад и каквото ѝ да променя според траекторията на бъдещо и сегашните обстоятелства пак ще е същото или казано с други думи моменти ще ги изживеем независимо дали са добри или лоши, но пак ще се случи къщото незевисимо какво ще направим.
Погледнато от този ъгъл е, че някъде е записано къде, кога и как ще се случи дадено събитие, което зависи или не зависи от нас пряко или косвено.
Затова съм на мнение, че ако я има тази машина бих повторила своя живот по същия начин без да променям каквото и да е било.
Само едно желание е най - голямо, ако я имаше бих се върнала в онова време, когато е имало рицари с блъскави брони на големи и хубави коне
и с големи замъци.
Много обичам коне и кучета и с удоволствие бих се върнала в това време на блясък и разкош.

mimok

Брой мнения: 163

Писане by prettyful on Нед Юни 19, 2011 5:28 pm

mimok написа: Wink Според мен, ако имаше такава "машина на времето" с която да върна времето назад и каквото ѝ да променя според траекторията на бъдещо и сегашните обстоятелства пак ще е същото или казано с други думи моменти ще ги изживеем независимо дали са добри или лоши, но пак ще се случи къщото незевисимо какво ще направим.

според мен не е точно така, много показателен е филмът "Ефектът на пеперудата". Там се покавза как само едно мъничко нещо да променим, нещо незначително, животът ни ще протече в съвсем различна посока... Smile

prettyful

Писане by mimok on Нед Юни 19, 2011 6:06 pm

Smile Наскоро гледах един филм за машината на времето, какво го е накарало да я направи. Направил я, защото искаше да спаси момичето, което много обичаше и беше учен, когато я създаде отиде в деня на нейната смърт да я предупреди и въпреки това тя умря пак, но по -друг начин.
"Казано с други думи не можеш да промениш траекторията на един живот, а само пътя по който вървиш и самите обстоятелства не зависят от теб никога и никога."
Да върнем към идеята на филма и той се връща три пъти да я спаси и разбра, че каквото ти е писано не можеш да го избегнеш на каквато и е цена. Отказа се и реши да отиде във времето напред и там вече разбра, че машината му показва само хода на събитията, но как и какво ще се случи зависи само от нашия избор.
Не съм на това мнение : prettyful

"според мен не е точно така, много показателен е филмът "Ефектът на пеперудата". Там се покавза как само едно мъничко нещо да променим, нещо незначително, животът ни ще протече в съвсем различна посока..".

Другото е, че съм гледала доста филми на по - друга тематична основа и това е моето разбиране.
И да върна лентата на живота си назад и не съжалявам никога за минали неща случили се с добро или с лошо, но винаги ми остава като поука и като опит да вървя напред и да не повтарям грешките и затова по този начин се учим да живеем добре.

mimok

Писане by prettyful on Нед Юни 19, 2011 6:22 pm

Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен Smile
как се казва този филм, с удоволствие бих го гледала!!!
В действителност съществъва теория че има машина на времето и има снимков материал подкрепящ това твърдение, но до колко е истинско... никой не знае

prettyful

Писане by mimok on Нед Юни 19, 2011 6:33 pm

Здрасти има го в Замундата - "Машина на времето е " и така се казва филма - две версий съм гледала и двете са добри, но не мога да се сетя кой беше режисьора.
Добра идея беше и той го подкрепи с доста факти и филма е жесток, според мойте виждания.
Доколкото се отнася до това : prettyful

"Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен"
Тук си права и то жестоко sunny sunny sunny

mimok

Писане by prettyful on Нед Юни 19, 2011 7:05 pm

Определено ще го изгледам, жалко че ще стане чак август, когато се прибера в България Neutral
Но това няма значение, колкото повече информация имаме за едно нещо толкова по-добре, можем да видим през различни гледни точки и да намерим истината за нас. Тъй като тя винаги е там някъде по средата Smile

prettyful

Писане by mimok on Нед Юни 19, 2011 7:33 pm

Smile Права си и то доста, но мойта гледна точка е от друг ъгъл. Според мен във всяко нещо има известно доза истина, но от нас зависи дали я приемаме наистина.

mimok

Писане by prettyful on Нед Юни 19, 2011 7:35 pm

Ех да, всеки си има гледна точка! И така е по-добре иначе щяхме да вървим като едно стадо.... (не че често не се случва Smile )

prettyful

Писане by chernata_perla999 on Нед Юни 19, 2011 7:57 pm

prettyful написа:Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен Smile
как се казва този филм, с удоволствие бих го гледала!!!
В действителност съществъва теория че има машина на времето и има снимков материал подкрепящ това твърдение, но до колко е истинско... никой не знае

Хайде сега момичета в колонка по два броя за ръчички и на селския площат.организира се издирвасе МАШИНА НА ВРЕМЕТО....
Схемата е ясна всяка пита всяка своя бивша любовница .И така бавно бавно чрез великата лесбо мафия ,която се основава на секс ...спокойно можем да намерим машината на времето Smile
П.С.Извинете моето неразбрано чувство за хумор

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by prettyful on Нед Юни 19, 2011 9:26 pm

хааха остроумна както винаги!!!!
ами хайде Лесбомафията над всичко Very Happy Smile само че не чухме последните две мацки какво мислят за въпросната машина и какво биха направили, т.е. нека се върнем на темата!!!

prettyful

Писане by Ins@ane on Вто Юни 21, 2011 11:57 am

Ами, всъщност има някои неща, които бих искало да променя. По-скоро са дребни нещица, но все пак символични.

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by prettyful on Сря Юни 22, 2011 4:24 pm

След като са дребни. защо би искала да ги промениш?

prettyful

Писане by Ins@ane on Пон Юни 27, 2011 11:40 pm

Мисля, че казах - защото са символични Smile

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics