Машина на времето
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Машина на времето
Ако имаше "машина на времето",къде бихте искали да отидете и защо?
Бихте ли променили нещо от миналото?Нещо от живота си?Или пък ....бъдещето ?
Гост- Гост
Re: Машина на времето
хммм ако имаше машина на времето не бих искала да променя нищо, всичко което съм преживяла ме е направило това което съм и не съжалявам за нищо. Имало е много хубави и още толкова лоши моменти... но това е сладкото на живота
бъдещето също не бих искала да видя, защото непредсказуемото и найството ни тласка към прогреса
Може би бих се върнала на определени моменти от живота ми, за да усетя тръпката, на първото влиюбване, първата любов... или някоя готина вечер с приятелите ми...
Искам да се върна във времето много много назад, за да усетя духа на времето и по-специално онази аристокрация, както и да пробвам един от "онези" корсети и без това и сега се вмъквам в супер тесни дрехи
:D:D
бъдещето също не бих искала да видя, защото непредсказуемото и найството ни тласка към прогреса
Може би бих се върнала на определени моменти от живота ми, за да усетя тръпката, на първото влиюбване, първата любов... или някоя готина вечер с приятелите ми...
Искам да се върна във времето много много назад, за да усетя духа на времето и по-специално онази аристокрация, както и да пробвам един от "онези" корсети и без това и сега се вмъквам в супер тесни дрехи
:D:D
prettyful- Брой мнения: 78
Според мен, ако имаше такава "машина на времето" с която да върна времето назад и каквото ѝ да променя според траекторията на бъдещо и сегашните обстоятелства пак ще е същото или казано с други думи моменти ще ги изживеем независимо дали са добри или лоши, но пак ще се случи къщото незевисимо какво ще направим.Погледнато от този ъгъл е, че някъде е записано къде, кога и как ще се случи дадено събитие, което зависи или не зависи от нас пряко или косвено.
Затова съм на мнение, че ако я има тази машина бих повторила своя живот по същия начин без да променям каквото и да е било.
Само едно желание е най - голямо, ако я имаше бих се върнала в онова време, когато е имало рицари с блъскави брони на големи и хубави коне
и с големи замъци.
Много обичам коне и кучета и с удоволствие бих се върнала в това време на блясък и разкош.

mimok- Брой мнения: 163
mimok написа:Според мен, ако имаше такава "машина на времето" с която да върна времето назад и каквото ѝ да променя според траекторията на бъдещо и сегашните обстоятелства пак ще е същото или казано с други думи моменти ще ги изживеем независимо дали са добри или лоши, но пак ще се случи къщото незевисимо какво ще направим.
според мен не е точно така, много показателен е филмът "Ефектът на пеперудата". Там се покавза как само едно мъничко нещо да променим, нещо незначително, животът ни ще протече в съвсем различна посока...

Наскоро гледах един филм за машината на времето, какво го е накарало да я направи. Направил я, защото искаше да спаси момичето, което много обичаше и беше учен, когато я създаде отиде в деня на нейната смърт да я предупреди и въпреки това тя умря пак, но по -друг начин. "Казано с други думи не можеш да промениш траекторията на един живот, а само пътя по който вървиш и самите обстоятелства не зависят от теб никога и никога."
Да върнем към идеята на филма и той се връща три пъти да я спаси и разбра, че каквото ти е писано не можеш да го избегнеш на каквато и е цена. Отказа се и реши да отиде във времето напред и там вече разбра, че машината му показва само хода на събитията, но как и какво ще се случи зависи само от нашия избор.
Не съм на това мнение : prettyful
"според мен не е точно така, много показателен е филмът "Ефектът на пеперудата". Там се покавза как само едно мъничко нещо да променим, нещо незначително, животът ни ще протече в съвсем различна посока..".
Другото е, че съм гледала доста филми на по - друга тематична основа и това е моето разбиране.
И да върна лентата на живота си назад и не съжалявам никога за минали неща случили се с добро или с лошо, но винаги ми остава като поука и като опит да вървя напред и да не повтарям грешките и затова по този начин се учим да живеем добре.

Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен
как се казва този филм, с удоволствие бих го гледала!!!
В действителност съществъва теория че има машина на времето и има снимков материал подкрепящ това твърдение, но до колко е истинско... никой не знае
В действителност съществъва теория че има машина на времето и има снимков материал подкрепящ това твърдение, но до колко е истинско... никой не знае

Здрасти има го в Замундата - "Машина на времето е " и така се казва филма - две версий съм гледала и двете са добри, но не мога да се сетя кой беше режисьора.
Добра идея беше и той го подкрепи с доста факти и филма е жесток, според мойте виждания.
Доколкото се отнася до това : prettyful
"Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен"
Тук си права и то жестоко
Добра идея беше и той го подкрепи с доста факти и филма е жесток, според мойте виждания.
Доколкото се отнася до това : prettyful
"Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен"
Тук си права и то жестоко

Определено ще го изгледам, жалко че ще стане чак август, когато се прибера в България
Но това няма значение, колкото повече информация имаме за едно нещо толкова по-добре, можем да видим през различни гледни точки и да намерим истината за нас. Тъй като тя винаги е там някъде по средата
Но това няма значение, колкото повече информация имаме за едно нещо толкова по-добре, можем да видим през различни гледни точки и да намерим истината за нас. Тъй като тя винаги е там някъде по средата

Права си и то доста, но мойта гледна точка е от друг ъгъл. Според мен във всяко нещо има известно доза истина, но от нас зависи дали я приемаме наистина.
Ех да, всеки си има гледна точка! И така е по-добре иначе щяхме да вървим като едно стадо.... (не че често не се случва
)
)
prettyful написа:Колкото хора толкова и мнения, за това светът е шарен![]()
Хайде сега момичета в колонка по два броя за ръчички и на селския площат.организира се издирвасе МАШИНА НА ВРЕМЕТО....
Схемата е ясна всяка пита всяка своя бивша любовница .И така бавно бавно чрез великата лесбо мафия ,която се основава на секс ...спокойно можем да намерим машината на времето

П.С.Извинете моето неразбрано чувство за хумор

chernata_perla999- Брой мнения: 303
хааха остроумна както винаги!!!!
ами хайде Лесбомафията над всичко
само че не чухме последните две мацки какво мислят за въпросната машина и какво биха направили, т.е. нека се върнем на темата!!!
ами хайде Лесбомафията над всичко
само че не чухме последните две мацки какво мислят за въпросната машина и какво биха направили, т.е. нека се върнем на темата!!!
Ами, всъщност има някои неща, които бих искало да променя. По-скоро са дребни нещица, но все пак символични.

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
След като са дребни. защо би искала да ги промениш?

Мисля, че казах - защото са символични

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Приятелство,любов и раздяла
» Конкурс с награди: "Най-оригиналното пожелание за Свети Валентин"
» ТОДОРИНИ КУКЛИ
» Нашите хубави деца-2
» Конкурс с награди: "Най-оригиналното пожелание за Свети Валентин"
» ТОДОРИНИ КУКЛИ
» Нашите хубави деца-2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2