BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Бисексуална? 5 5 3

Бисексуална?

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Бисексуална?

Писане by earl_grey on Пет Авг 19, 2011 5:02 pm

А...предварително се извинявам за това, което ще кажа, но днес ми е ден за заяждане...та... Илиянка, моето дете, ти малолетна ли си или непълнолетна? (просто любопитство)
Колкото до бисексуалното...Мен ако ме питаш, ти си с момче само поради факта, че това се очаква от теб. Ако майка ти и баща ти нямаха подобни фикс-идеи, ти щеше да си една щастлива осъзната малка лесбийка, която се радва на хубавото лято и разсъблечената кака до себе си, зад някое храстче в най-затънтения край на Южния парк...Whatever! Keep it real!

earl_grey

Брой мнения: 943

Върнете се в началото Go down

Писане by lira on Съб Авг 20, 2011 2:17 pm

аххахахаха, earl_grey, благодаря ти, че ме изпревари! знам, че самоопределянето изисква изключително много време за някои хора и, че е дълъг и труден процес, към който трябва да подхождаме с разбиране, ноооо много от писанията тук ми звучат в стил "много искам да летя в космоса и вечер гледам звездите, дали не съм космонавт?!?!" . както не веднъж сме коментирали, сексуалността е нещо доста флуидно и съвсем не мога да приема, че може да се определя от това по кого се заглеждаш (сигурно съм ви споменавала за слабостта си към стегнати мъжки дупенца Wink) в зависимост от нуждите и случая едно и също явление може да се нарече лесбийка в хетеро период, бисексуална в хомо период и още няколко подобни вариации, абе изобщо защо да си усложняваме толкова живота, важното е да сме във Вселенска любовна хармония (а аз не съм, хахаха). относно връзките от по една седмица silent (явно нещо генерално не ми е ясно за връзките).

lira

Брой мнения: 872

Писане by Ihina on Пет Авг 26, 2011 11:45 pm

Аха, ке дойдете вие на мойта пансексуалност, кифли такива... /Абе къде ми е плезещия се емотикон, да му се не знае...?!?/ Smile

Иначе, ако човек иска да има етикетче, с което да се идентифицира... ще си го потърси, ще си го намери да си му пасва и останалото ще е любов и мир... или "мълчание", както е казал един луд датчанин... Very Happy

Ihina

Брой мнения: 663
Местожителство: София

Писане by porcupine on Чет Ное 17, 2011 5:18 pm

Здравейте, аз имам същия този проблем със "самоосъзнаването". До сега съм имала връзка с 2 момчета (и още съм във втората) и с 1 момиче (моя много добра приятелка).
Не знам какво мислите по въпроса, че човек може да обича двама,но... Преди година Със сегашния ми приятел се бяхме разделили за голям период от време и ...стана тя каквато стана с въпросното момиче...влюбихме се,но всичко беше твърде хубаво, за да е истина. Може би всичко беше повече експеримент, защото и за двете ни това беше ново изживяване. Нещата продължиха 3 месеца и аз бях хлътнала до уши в нея...дори бях готова да говоря с родителите си и да се пренеса да живея с нея. ОБАЧЕ при нея не беше явно нещата не седяха точно така. Не знам,дали е защото е с 8г по-голяма или нещо друго, но тя просто не можеше да приеме ей така да изцепи на родителите си, че изведнъж има връзка с мен и че ще живеем заедно, като до вчера е била с мъж. Ииии общо взето нещата приключиха точно, заради това нещо.С нея все още сме добри приятелки, тя е ОМЪЖЕНА...... Rolling Eyes
Някъде след 2 месеца отново се събрах с момчето и до сега сме заедно, живеем и учим.
Бях му разказала всичко и той го прие сравнително добре - нито се развика "как може", нито да възкликне "О,супер..." Изцепи се "Просто ми е странно" - прие го доста сериозно. Дори до ден днешен гледаме заедно филми на лесбийска тематика.(сигурно ви се струва много странно)
Въпроса е, че вече не знам как да постъпя... Обичам приятеля си, хубаво ми е с него, но все едно нещо ми липсва... Усещам някаква празнина и... Доста често си се представям с някоя жена, която ще ми дава всичко, от което имам нужда, физически и душевно, ако ме разбирате... Smile Дори в последно време съм се захласнала по ГОСПОЖАТА, която ми води Счетоводство. study

Общо взето това е моята "история" на кратко.
Моля ви, не ме съдете като поредната лицемерка, която е изневерила на гаджето си.....!

porcupine

Брой мнения: 9
Местожителство: Бургас/Севлиево

Писане by Markizata on Чет Ное 17, 2011 7:40 pm

porcupine написа:
Въпроса е, че вече не знам как да постъпя... Обичам приятеля си, хубаво ми е с него, но все едно нещо ми липсва... Усещам някаква празнина и... Доста често си се представям с някоя жена, която ще ми дава всичко, от което имам нужда, физически и душевно, ако ме разбирате... Smile Дори в последно време съм се захласнала по ГОСПОЖАТА, която ми води Счетоводство. study
/.../
Моля ви, не ме съдете като поредната лицемерка, която е изневерила на гаджето си.....!

Как можем да съдим толкова хубаво момиче?! Twisted Evil
За празнотата...какво да кажа - ще има да я усещаш, докато си с мъж. Закони на природата: който веднъж е вкусил меда, няма как да се радва на глюкоза в бурканче. Wink
Явно първата ти връзка с жена не е била особено сполучливо попадение - от това, което описваш.
И Госпожата няма да е зле да я поотпишеш, мен ако питаш...нищо, че е по Счетоводство Историите с госпожите никога не приключват добре...за госпожиците...Но, явно не може да се мине без това Rolling Eyes

Markizata

Брой мнения: 700

Писане by porcupine on Пет Ное 18, 2011 11:36 am

Markizata написа:
И Госпожата няма да е зле да я поотпишеш, мен ако питаш...нищо, че е по Счетоводство Историите с госпожите никога не приключват добре...за госпожиците...Но, явно не може да се мине без това Rolling Eyes

Мда... Знам! Всичко е само фантазии Wink She's so HOT!

PS: Благодаря за комплимента! (blush)

porcupine

Брой мнения: 9
Местожителство: Бургас/Севлиево

Писане by earl_grey on Пет Ное 18, 2011 6:09 pm

Мен ако питаш, с настоящото ти гадже правите по-скоро приятелски секс и сте си чисто и просто приятели...Той може да разчита на теб, както и ти на него, от най-дребните битовизми (щом живеете заедно и Учите) до тоталната морална подкрепа. Свикнали сте пракалено много да сте заендо и ви е УДОБНО да живеете така.
Чисто мое мнение: ако си намериш някоя мацка, не просто "soooo HOT", а жена, която да отговаря на твоите ценности, желания и нужди, твоето момче ще ти е по-скоро кум на сватбата в Холандия...но едва ли ще те гони, за да ти се обяснява в любов и да те убеждава каква голяма грешка правиш, когато го заряваш заради жена.
Wink а госпожата....о да! не се занимавай, даже и да ти пусне, ще е твърде истерична след това и връзка никога няма да се получи...по-скоро методично чукане в стил "днес съм би утре хетеро" и така до няколко месеца... (личен опит) Rolling Eyes

earl_grey

Брой мнения: 943

Писане by schizophrenic on Пет Ное 18, 2011 7:24 pm

earl_grey написа:
Wink а госпожата....о да! не се занимавай, даже и да ти пусне, ще е твърде истерична след това и връзка никога няма да се получи...по-скоро методично чукане в стил "днес съм би утре хетеро" и така до няколко месеца... (личен опит) Rolling Eyes

Това "днес съм би утре хетеро" ми е тоооолкова омръзнало /и то не от госпожа, а от госпожица/, че не е истина просто. Защо някои хора не могат да решат какво точно искат? Може малко да бягам от темата, но част от бисексуалните, които познавам, се определят като такива просто защото им се струва по-безопасно и по-интересно, отколкото да се придържат само към единия пол. И казвам част, а не повечето. Да не стават недоразумения

schizophrenic

Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив

Писане by rainbow_eyes on Пет Ное 18, 2011 8:44 pm

хмм "методично чукане" ... харесва ми как звучи! Embarassed Very Happy

offtopic

rainbow_eyes

Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia

Писане by ozaryavashto slance on Сря Ное 23, 2011 2:52 am

porcupine,

ти сама си отговори на въпроса защо усещаш раздвояване в отношенията между теб и момчето, с което имате връзка, и защо не ти е достатъчен като човек - "Доста често си се представям с някоя жена, която ще ми дава всичко, от което имам нужда, физически и душевно...". Е, това е истината - имаш потребност да бъдеш с жена и това е!

Съгласна съм с earl_grey - най-вероятно ще се получи това, което тя казва в поста си Wink

ozaryavashto slance

Брой мнения: 71

Страница 4 от 4 Previous  1, 2, 3, 4

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото