BGLES

Приятели

БГ Транслатор

конкуренцияТА! 5 5 2

конкуренцияТА!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: конкуренцияТА!

Писане by Markizata on Пет Юни 03, 2011 9:00 am

earl_grey написа:
Колкото до конкуренцията, не ми се правете на много велики, защото всяка от вас получава стомашни колики и кратотрайни мозъчни изхемии, при вида на случайна, непозната по-готина мацка( независимо дали е по-неотразима от вас, нарцисчета мои), която се опитва всячески да привлече вниманието на вашата половинка или обекта на сексуалното ви желание, което тъй дълго и драматично се опитвате да сваляте (щото не сте толкова неотразими, че за 30сек стоманата пред вас се разстапя) Wink ...

Стомашни колики Very Happy Ех, да, стомахът си има своя философия за нещата - свива се и боли от какво ли не. Но над него има една глава, която би трябвало да може да мели нещата по един по - различен начин. Би....трябвало Wink
И всъщност, това никак не е розово - мисля, че розовото е, именно схващането, че като премахнеш конкуренцията, ще получиш монопол. Или поне, по- добро продуктово позициониране. Wink
Това, разбира се, е само едно странично мнение.

Markizata

Брой мнения: 700

Върнете се в началото Go down

Писане by Murphy_Brown on Пон Авг 08, 2011 8:27 pm

Хм... като гледам колко сте неотразими всички и чак се чудя само аз ли изпитвам желание да удуша лица X, Y или Z в дадени ситуации Smile)

В крайна сметка всичко се свежда до ревността. А ревността, не е че някой или някоя са пипнали вашата половинка или настояща партньорка по рамото, разминавайки се. Нито е това, че евентуално някой някога е спал или ще спи с нея. Изобщо сексът има твърде малко с ревността.
Ревнува се най-общо казано "на внимание". Т.е. дали вие се усещате достатъчно сигурни във вашите отношения, дали се усещате център на емоцията на отсрещния човек. Дали се чувствате партньор.
Когато не се чувствате така имам няколко новини за вас: а) нещата са тръгнали към своя край, б)обикновено съмненията са основателни, в) усмихнете се, утре ще е по-зле, както е казал Мърфи Wink))

Та... в общи линии - в сърдечните дела, пак подчертавам - сърдечните, не сексуалните, няма индеферентност. А ревността съществува - друг е въпросът дали е в здравословно или болесно количество Smile

Murphy_Brown

Брой мнения: 4
Местожителство: София

Писане by Sun&Moon on Сря Авг 10, 2011 12:29 am

Конкуренцията е много здравословнаSmile
Монополистите имат навика да подписват договори, чиито клаузи могат да променят едностранно и без предупреждение по всяко време, да надписват сметките, да понижават качеството на услугите след първите "промоционални" месеци- все такива хубавини Wink Конкуренцията държи потенциалния монополист винаги нащрек Very Happy

Sun&Moon

Брой мнения: 33

Писане by cool mama on Чет Авг 11, 2011 9:17 am

не ми се е случвало до сега! но ако се случи...значи ТЯ го позволява, и изобщо не бих се намесила...значи наближава краят!

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by Punk/Rac_Pride on Чет Яну 26, 2012 4:08 am

Ами нищо не правя. Ако се появи мой заместник или заместничка момичето с което примерно съм ще реши дали ще е с мен, или с конкуренцията и ако реши второто и да раздавам тупаници и да си блъскам главата в стената полза няма. Да, на мен ще ми стане кофти, но смятам че ако започна да се правя на собственик е тъпо, така че оставам другата страна да реши защото и тя е човек, и тя има мнение.

Punk/Rac_Pride

Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото