конкуренцияТА!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
конкуренцияТА!
Е,кажи речи е почти ясно какво искам да ви попитам ,но все пак за всеки случай да си кажа.
как се справяте с конкуренцията ,само с тупаници или вече намерихте дуг начин .
Какво правоте ако се появи потенциялна заместница или замистник на ваше място ????
как се справяте с конкуренцията ,само с тупаници или вече намерихте дуг начин .
Какво правоте ако се появи потенциялна заместница или замистник на ваше място ????

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Re: конкуренцияТА!
В моя случай няма конкуренция, миличко, аз съм монополист!
Всъщност, на борсата на интимните взаимоотношения, където се търгуват очаквания, време и, разбира се, секс, мястото на конкуренцията е много по - относително, отколкото повечето си представят.
Там "правилата на честната игра" се свеждат до нещо супер просто: или си ти, или не си ти. Ако не си ти, то твоят таргет ще бъде зает от а, b,c,d,e и цялата азбука, всички йероглифи, знаци и безгласни букви във Вселената - или с никого и нищо - обаче НЯМА да си ти.
Ако си ти и докато СИ, няма конкуренция, която да може да те замести, измести или гастролира временно на точно твоето място. Без значение дали искаш или не.
Което, естествено, ни най - малко не разваля опцията за един хубав, първобитен бой/скубане на коси/стандартни интриги или просто пищен скандал, при наличие на съответна двустранна потребност.
Въобще, в отношенията между двама, триъгълници няма. Няма дори пирамиди. Друга е геометрията и формулите са други.
Всъщност, на борсата на интимните взаимоотношения, където се търгуват очаквания, време и, разбира се, секс, мястото на конкуренцията е много по - относително, отколкото повечето си представят.
Там "правилата на честната игра" се свеждат до нещо супер просто: или си ти, или не си ти. Ако не си ти, то твоят таргет ще бъде зает от а, b,c,d,e и цялата азбука, всички йероглифи, знаци и безгласни букви във Вселената - или с никого и нищо - обаче НЯМА да си ти.
Ако си ти и докато СИ, няма конкуренция, която да може да те замести, измести или гастролира временно на точно твоето място. Без значение дали искаш или не.
Което, естествено, ни най - малко не разваля опцията за един хубав, първобитен бой/скубане на коси/стандартни интриги или просто пищен скандал, при наличие на съответна двустранна потребност.
Въобще, в отношенията между двама, триъгълници няма. Няма дори пирамиди. Друга е геометрията и формулите са други.

Markizata- Брой мнения: 700
омбудсман....и има ли запитвания...аз съм за човека с многото изречения.......
конкуренция...винаги я има..тя ни кара да слагаме грим, да говорим глупости и да се поставяме в абсурдни ситуации/(:
http://www.youtube.com/watch?v=YvQYFSYpRio
конкуренция...винаги я има..тя ни кара да слагаме грим, да говорим глупости и да се поставяме в абсурдни ситуации/(:
http://www.youtube.com/watch?v=YvQYFSYpRio

sonnyL- Брой мнения: 49
Местожителство: sofiq
Не се е родила такава жена, която може да ми е конкуренция

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
FOL написа:Не се е родила такава жена, която може да ми е конкуренция![]()
И при мен, но за съжаление, се е родил такъв мъж. И то преди мен, неговата кожа!

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Аз смятам, че една голяма част от това дали някой ти е конкуренция или не, всъщност опира до тръпката! Може да по всички параграфи да си повече от WOW, да си прекрасен човек, да си мрасница в леглото, да изглеждаш перфектно, да изслушваш другия... и т.н. но един ден се появява някой не толкова съвършен, но просто химията я има, има ги пеперудите... изтръпваш! ние не сме едно парче месо, за което другите да се бият и да искат да го имат, за да говорим за конкуренция. + смятам че се гримираме, не заради конкуренцията, а заради неувереността си! не сме уверени как изглеждам и за това предпочитаме да прикрием малките несъвършенства. Малко да изравним тена на кожата.. после да подчертаем очите... но нали все някога ще ни видят без грим и тогава
, но да се върнем на въпроса за конкуренцията! Дори да се загледаш по някоя красива жена, определено не значи че ти е конкуренция, смятам че за да се появи потенцилна "конкуренция" значи има някакъв проблем във връзката. В конкуренция се превръща новата красива жена, когато нашата половинка й обърне внимани и то не чисто приятелско. Но за да се случи това проблемът е много по-дълбоко! явно единия не получава това което иска или от което се нуждае! Защо като сме влюбени до уши не съществуват никакви други субекти за нас?! защо сме слепи за тях и конкуренция НЯМА?
, но да се върнем на въпроса за конкуренцията! Дори да се загледаш по някоя красива жена, определено не значи че ти е конкуренция, смятам че за да се появи потенцилна "конкуренция" значи има някакъв проблем във връзката. В конкуренция се превръща новата красива жена, когато нашата половинка й обърне внимани и то не чисто приятелско. Но за да се случи това проблемът е много по-дълбоко! явно единия не получава това което иска или от което се нуждае! Защо като сме влюбени до уши не съществуват никакви други субекти за нас?! защо сме слепи за тях и конкуренция НЯМА?
prettyful- Брой мнения: 78
prettyful написа:смятам че се гримираме, не заради конкуренцията, а заради неувереността си! не сме уверени как изглеждам и за това предпочитаме да прикрием малките несъвършенства.
Мъжете не са по - уверени, но рядко дават израз на неувереността си чрез грим 
Да прикрием малките несъвършенства, да подчертаем малките съвършенства - никой макиаж, парфюм или хубава дреха не може да компенсира липсата на излъчване и празния поглед.
Никоя флинтифлюшка не може да внесе точно онова, от което на някой конкретен човек му кипва кръвта по точно конкретен начин.
И все пак, добрият стайлинг е винаги желателен, сапунът е задължителен.

Да прикрием малките несъвършенства, да подчертаем малките съвършенства - никой макиаж, парфюм или хубава дреха не може да компенсира липсата на излъчване и празния поглед.
Никоя флинтифлюшка не може да внесе точно онова, от което на някой конкретен човек му кипва кръвта по точно конкретен начин.
И все пак, добрият стайлинг е винаги желателен, сапунът е задължителен.

sunlight написа:FOL написа:Не се е родила такава жена, която може да ми е конкуренция![]()
И при мен, но за съжаление, се е родил такъв мъж. И то преди мен, неговата кожа!
Има една много хубава приказка, която харесвам...направо обожавам...Един мъж може да се бори с мъж за жена, но с жена за жена абсурд. Отделен въпрос е ако жената, за която се борите вече не е избрала с кой да бъде и това е мъжа...
Вчера гледах един филм Elena Undone...Страхотен сценарий (надявам се и моя сценарий да завърши така, както във филма) и още по-страхотен край.
По темата - ами май досега конкуренция не съм имала...сигурно все някога ще се появи, ама освен да се надявам да ме подмине, друго не ми остава
Абе май имаше по едно време нещо такова, ама така и не разбрах конкуренция ли беше или временно явление...сложно е при мен

Passion- Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде
Markizata написа:prettyful написа:смятам че се гримираме, не заради конкуренцията, а заради неувереността си! не сме уверени как изглеждам и за това предпочитаме да прикрием малките несъвършенства.Мъжете не са по - уверени, но рядко дават израз на неувереността си чрез грим
И все пак, добрият стайлинг е винаги желателен, сапунът е задължителен.![]()
Eиии Маркизо не се закачай с момата да не сплетем шпаги !

FOL написа:Не се е родила такава жена, която може да ми е конкуренция![]()
Уоооу
кой знае каква горска нимфа си сигурно
Ти май не познаваш Перлата ,а ??????????

chernata_perla999 написа:FOL написа:Не се е родила такава жена, която може да ми е конкуренция![]()
Уоооукой знае каква горска нимфа си сигурно
![]()
Ти май не познаваш Перлата ,а ??????????
Чак ми стана любопитно

Passion- Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде
off: Малееейй таз перла в кой ли филм е
Има или няма конкуренция винаги ми е било еднакво
Има или няма конкуренция винаги ми е било еднакво
emotion- Брой мнения: 45
chernata_perla999 написа:
Eиии Маркизо не се закачай с момата да не сплетем шпаги !
А аз тъкмо търсех сгоден случай да си възстановя упражненията по фехтовка!
/нали знаеш, че шпагата е малко тежичка?
/
/нали знаеш, че шпагата е малко тежичка?
/
Офффф, пак сте извън темата- размяната на удари....ааа, слова де- на лична, моля!
Колкото до конкуренцията, не ми се правете на много велики, защото всяка от вас получава стомашни колики и кратотрайни мозъчни изхемии, при вида на случайна, непозната по-готина мацка( независимо дали е по-неотразима от вас, нарцисчета мои), която се опитва всячески да привлече вниманието на вашата половинка или обекта на сексуалното ви желание, което тъй дълго и драматично се опитвате да сваляте (щото не сте толкова неотразими, че за 30сек стоманата пред вас се разстапя)
...
Хайде да бъдем реалисти и да си кажем истината в очите, а именно: ревност (минимална, здравословна или патологична)! това е реакцията на всеки човек, когато някой се опита да отнеме от него любимата му "играчка"(визирам внимание, индивид, предмет)...
Всеки човек е егоист...именно това се опитват да изкоренят от нас висшите нравствени учения и философии. Ама не им се получава нещо, особено в 21 век с тоз интернет и таз мания за еманципация, величие и "големи пишки"!
Лека нощ, розов свят!
Колкото до конкуренцията, не ми се правете на много велики, защото всяка от вас получава стомашни колики и кратотрайни мозъчни изхемии, при вида на случайна, непозната по-готина мацка( независимо дали е по-неотразима от вас, нарцисчета мои), която се опитва всячески да привлече вниманието на вашата половинка или обекта на сексуалното ви желание, което тъй дълго и драматично се опитвате да сваляте (щото не сте толкова неотразими, че за 30сек стоманата пред вас се разстапя)
... Хайде да бъдем реалисти и да си кажем истината в очите, а именно: ревност (минимална, здравословна или патологична)! това е реакцията на всеки човек, когато някой се опита да отнеме от него любимата му "играчка"(визирам внимание, индивид, предмет)...
Всеки човек е егоист...именно това се опитват да изкоренят от нас висшите нравствени учения и философии. Ама не им се получава нещо, особено в 21 век с тоз интернет и таз мания за еманципация, величие и "големи пишки"!
Лека нощ, розов свят!

earl_grey- Брой мнения: 943
Хехе, човек да не се пошегува със себе си
Малко самоирония и то какво стана...
Малко самоирония и то какво стана...
Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2