барче Discreet
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 1 • Share •
барче Discreet
Малък- ДА, подземен- ДА, гей френдли- ДА, току що ремонтиран- пак ДА, ъхъъ БАР. Значи едни приятели откриват, след ремонт, гей френдли бара си, или просто бара си, който е и гей френдли. Петък 4 септември, след 9 часа (ако успеят суперскоростно да довършат ремонта
Местонахождението е София (сори), Скобелев 41-43, или малко по- ясно казано, на 5те кьошета, точно до сърдитите лелички от Мимозата. Принципно там има предимно гейове, ако на някой му се прижелае да ги дискриминира, от време на време се вясва и някоя и друга лесбийка, ама хич не пускат, дори и като ги черпиш :lol: Тва е, може и да се получи парти :drunk:
Местонахождението е София (сори), Скобелев 41-43, или малко по- ясно казано, на 5те кьошета, точно до сърдитите лелички от Мимозата. Принципно там има предимно гейове, ако на някой му се прижелае да ги дискриминира, от време на време се вясва и някоя и друга лесбийка, ама хич не пускат, дори и като ги черпиш :lol: Тва е, може и да се получи парти :drunk:
lira- Брой мнения: 868
Re: барче Discreet
Здравей!
Ммммм,не знам да ли греша,но
имам странното усещане,4е
май се правят предимно гей-клубове,
а лесбийките къде да ходят? :scratch:
Ммммм,не знам да ли греша,но
имам странното усещане,4е
май се правят предимно гей-клубове,
а лесбийките къде да ходят? :scratch:
Гост- Гост
еее, това е просто барче, а не клуб и е просто гей френдли, а не само за гейове, т.е. можеш да отидеш с някоя приятелка/гадже/любовница или там каквото и да не ви питат "ама вие верно ли сте лесбийки?" или "може ли да ви гледам", съвсем неангаже!

lira- Брой мнения: 868
готино е местенцето, на моменти и откъм музика радва 

junkpaper- Брой мнения: 425
Местожителство: София
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 1