Oсобености на лесбийските пристрастия
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Oсобености на лесбийските пристрастия
хеей! какво беше това за блондините? трябва да се радвам, че съм блонд ли, че да се наричам лесбийка 
а, Авада, защо си вече само Авада?

а, Авада, защо си вече само Авада?

@burntwithdesire Отново препратка към един виц в друга тема от форума
А надявам се това, че си хем блондинка, хем лесбийка, да няма отношение към логиката ти... (виж вица в "Откривам сезона на...") :lol:
А надявам се това, че си хем блондинка, хем лесбийка, да няма отношение към логиката ти... (виж вица в "Откривам сезона на...") :lol:_________________
If what I think is happening is happening - it better not be.
хаха, сетих се за него, да, по повод препратката
държа да подчертая все пак - мръсно блонд (който иска 2 смисъла - нека си го тълкува така пхаха)
държа да подчертая все пак - мръсно блонд (който иска 2 смисъла - нека си го тълкува така пхаха)
Авада написа:еви, извинявай, но стереотип е имало и винаги ще има. и напротив, доста голяма част се опитва да се впише в него.)
Окей... това си е твое мнение..
а аз уважавам мненията различни от моите.
EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
Doña Dyke написа:Вид ядлива гъба:
Doña Dyke
, с твое позволение, аз ще бера малинки, че с гъбите сме на Вие...

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
@EVI Добре тогава, с твое позволение пък ще добавим брането на малинки като част от определението за лесбийка :lol:
devaux написа:90% от лесбийките в България изглеждат по аналогичен начин. Къса коса...дрешки от типа...обличам се със затворени очи, халка на палеца, множество дупки по ушите, сутиен липсва, макиажите също.
Хахахахахахаахаха :lol:
Гост- Гост
Неизменна ''особеност'' на лесбийските взаимоотношения...почти всички от нас са спали с най-добрите си приятелки :lol:
Гост- Гост
...а някои продължават да го правят... 

И за да не съм съвсем офф-топик, мога да добавя масовото харесване на Мини Купър; анализирането, преанализирането и деанализирането на всеки поглед, жест, дума и т.н. на дадени хетеро жени, които искаме да определим като хомосексуални /най-вече от личен интерес към тях/
И за да не съм съвсем офф-топик, мога да добавя масовото харесване на Мини Купър; анализирането, преанализирането и деанализирането на всеки поглед, жест, дума и т.н. на дадени хетеро жени, които искаме да определим като хомосексуални /най-вече от личен интерес към тях/

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Относно стереотипите, потниците и розовите телефони...Лесбийките не са това което бяха. Уанс ъпон ъ тайм...когато човек слезнеше в the Бара виждаше потни, дебели(опа!пардон, яки!), мустакати българки тип кубче 1,5м х 1,5м х 1,5м ...перфектната форма! С бира в ръка, кофти зъби (е, зъболечението е скъпо!) и винаги ще намерят начин да си изтрият потта в теб...Например, ако недай си Боже си на бара, всички ще се изредят оттам да си поръчат по бира, да се отрият в теб (повръщащо човече-АЗ) и да те заговорят със следната реплика "Наздрае!" просто защото "Да те черпя едно" звучи прекалено,как да кажа...друга класа , "хай левъл" или въoбще не се сещат за подобна фраза! Така...това беше някога и О, Чудо на Чудесата, сега нещата са по-различни и в една друга и много по-позитивна перспектива...Няма ги вече пияните лелки...Слизам аз преди няколко седмици и гледам, млади девойки, красиви, чистички, спретнати, женствени, с прически и с грим. ЙЕС! Радост за очите, радост за ушите (няма нечленоразделна реч)... Направо не мога да повярвам, но смея да твърдя , че туй животно Лесбийката е склонно към еволюция! Благодарим ти Дарвин, благодарим ти интернет, фейсбук и пр. Не знам на кой да благодаря още, но момичета и на вас ви благодаря, че сте склонни по-скоро да не ме уважите с присъствието си, отколкото да ми се появите в "Come with me to the Cave" Style! Сега да ви кажа и аз едно наздраве с новостереотипното питие Вино!
П.С. Моето момиче има розов телефон...И нито една от нас не носи пръстен на палеца, но да- потниците са неизменна част от облеклото през лятото! Enough!

П.С. Моето момиче има розов телефон...И нито една от нас не носи пръстен на палеца, но да- потниците са неизменна част от облеклото през лятото! Enough!

earl_grey- Брой мнения: 943
Не знам дали е тука мястото, но това е една пародия на хетеро стереотипите спрямо лесбийските пристрастия. стори ми се доста забавно http://www.youtube.com/watch?v=HMhjP2yVmu8
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
хахахахаха браво това клипче е страхотно ,забавлява ме искренно и е доста вярно

aliena82- Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас
Страница 2 от 2 •
1, 2