Ръководство на съвременната кифла
Ръководство на съвременната кифла
Мили девойки, дълго се опитвах да се сдържа, но просто НЕ МО-ГА! Прикачвам ви едно линкче, за да се посмеете, пък било и сами със себе си, с глас!
Viva la Pop-Folk, Viva la chat 10+...
http://maitapi.com/lyubopitno/1207-rakovodstvo-na-savremennata-kifla
Viva la Pop-Folk, Viva la chat 10+...
http://maitapi.com/lyubopitno/1207-rakovodstvo-na-savremennata-kifla

earl_grey- Брой мнения: 943
Re: Ръководство на съвременната кифла
Абе аз от страх не можах да се разсмея. Снимките там са само за хора с МНОГО силни нерви

Ari- Брой мнения: 47
Местожителство: София
И така, кифли, кроасани и други въглехидратени изкусителки, салагайте очилата, нацупвайте устнички и беж към тоалетната за снимка!

semper_fi- Брой мнения: 993
Наистина не е смешно, трагично е.
На фона на това, което е там...на фона на онова, което е тук...на фона на всичко, което ни заобикаля...ако не можеш да станеш част от тази реалност, не ти остават много алтернативи, освен да си пръснеш мозъка с кеф и да се надяваш да се събудиш в една по - добра реалност...
На фона на това, което е там...на фона на онова, което е тук...на фона на всичко, което ни заобикаля...ако не можеш да станеш част от тази реалност, не ти остават много алтернативи, освен да си пръснеш мозъка с кеф и да се надяваш да се събудиш в една по - добра реалност...

Markizata- Брой мнения: 700
Markizata написа:Наистина не е смешно, трагично е.
Стига бе, все още има свестни хора, народът не е изкифлял съвсем. Трудно се срещат въпросните свестни хора, но ги има.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Как яко се гаврят с тия изчадия на съвремието! За съжаление това си е по скоро трагично... А и то не само момичетата - какво ще кажете за въпросните "батковци"-отворковци? Тюх! Как ги мразя такива. Онзи ден като бях в Лунапарка за забавление с една фр (и тя е лез, но сме само приятели, даже играем в роли - аз съм й баща, тя син :д) имаше някакви лигльовци дето постоянно се опитваха да я свалят (един дето пуска въртележките). Разбира се не получиха внимание, а аз хубаво ги подредих като им извиках - Само метъл слушаме, без чалга! Ако тръгнеха да ми закачат френдчето на по-сериозно, щях да им налетя и да ги набия, и без туй бях по-напомпано от тях.
(фитнес ftw)
Ето за това говоря - как БГ обществото признава само "чалга звездите" и "кифличките", които непременно трябва да се държат като к*чки и к*рви, с големи деколтета, почти никва талия и хубави дупета. Мазно поведение! Все едно живеем в прайсторически времена! И като гледам, едва ли в скоро време ще се осъзнаят тия хора... (или да ги наричам животни?)
(фитнес ftw)Ето за това говоря - как БГ обществото признава само "чалга звездите" и "кифличките", които непременно трябва да се държат като к*чки и к*рви, с големи деколтета, почти никва талия и хубави дупета. Мазно поведение! Все едно живеем в прайсторически времена! И като гледам, едва ли в скоро време ще се осъзнаят тия хора... (или да ги наричам животни?)

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
ужас
много сте прави, че си е трагично ама иначе защо хората биха измислили трагикомедията ?! нали точно заради такива индивиди ...
много сте прави, че си е трагично ама иначе защо хората биха измислили трагикомедията ?! нали точно заради такива индивиди ...
Ужаас! Имаше няколко брутални експоната.

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Еееее, ама това са си изключения, аз на живо такива мацки не съм виждала...тоо тва си е субкултура няква...като... готик мадамите са, ама в розово, кво толкова

morgane- Брой мнения: 102
Верно не си? Блазе ти. Аз току се стряскам насън от някой прекалено упорит визуален спомен. В тия снимки вярно са крайностите, ама в малко по-лека форма положението е толкова окифлено, че нема на'где.
Между другото много искам да попадна на такава галерийка за тутманици. Че и там положението понякога е тежко, тежко...
п.с. пърсънъл фейвърит: лейдито с кравата.
Между другото много искам да попадна на такава галерийка за тутманици. Че и там положението понякога е тежко, тежко...

covington- Брой мнения: 788
Че как успя да си избереш любимка? Аз съм раздвоена, не, разтроена!
Не мога да избера между розАвата кака, сребърната кака и каката, дето очевидно е заспала в солариума, с бледорозАвото червилце и салфетки в сутиена!!
Веднъж в автобуса се сблъсках с едно такова, хм, момиче, дето заемаше една седалка, а косата й на вафлички заемаше съседните 3
Не са само в приказките, уви.
Не мога да избера между розАвата кака, сребърната кака и каката, дето очевидно е заспала в солариума, с бледорозАвото червилце и салфетки в сутиена!!
Веднъж в автобуса се сблъсках с едно такова, хм, момиче, дето заемаше една седалка, а косата й на вафлички заемаше съседните 3
Не са само в приказките, уви. 
Ari- Брой мнения: 47
covington написа:Верно не си? Блазе ти. Аз току се стряскам насън от някой прекалено упорит визуален спомен. В тия снимки вярно са крайностите, ама в малко по-лека форма положението е толкова окифлено, че нема на'где.
Aз точно заради такива индивиди отбягвам да минавам покрай ВИНС-а. Просто онзи ден една ми разби фантазиите за голяма коса... бакполвер ли имаше... арматура ли... не знам...
...a вафличките са за ядене, не да си ги слагаш на главата...
ОFF: http://www.facebook.com/pages/НЕ-на-кухите-лейки-и-дивите-селяни-с-достъп-до-интернет/116600185053049?ref=ts
emotion- Брой мнения: 45