Работи ли ти ГЕЙдарът?
Страница 2 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Работи ли ти ГЕЙдарът?
lira написа:хахахаха, всички са лесбийки до доказване на противното :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Напълно съм съгласна с тебе мила :drunk: 

Isabela__- Брой мнения: 2
Моят гейдар е абсолютно разбрицан по отношение на дамите :(
Кавалерите по ги разпознавам...
Чудно ми е обаче дали чуждите гейдари ще разпознаят едно такова ново жувотно като мен... Идея си нямам какви сигнали им изпращам... Освен стереотипните, които автоматично ме вкарват в графата "буч" - къса коса, спортно облекло, глас - алт... Някъде бях чела нещо за пръстени на палците... /сексуалната ми идентификация съм си я споделила в темата "Мразят ли лесбийските бисексуалните жени" - не ми се ще и тук да я описвам наново.../
Интуитивна съм дотолкова, доколкото от раз ми светва дали човекът насреща ми е свестен, или не. Просто добивам някакво вътрешно усещане и той/тя веднага ми става приятен/на или неприятен/на. Виж, за това рядко съм грешала... Де да ми бачкаше така и гейдарчето... :(
Кавалерите по ги разпознавам...
Чудно ми е обаче дали чуждите гейдари ще разпознаят едно такова ново жувотно като мен... Идея си нямам какви сигнали им изпращам... Освен стереотипните, които автоматично ме вкарват в графата "буч" - къса коса, спортно облекло, глас - алт... Някъде бях чела нещо за пръстени на палците... /сексуалната ми идентификация съм си я споделила в темата "Мразят ли лесбийските бисексуалните жени" - не ми се ще и тук да я описвам наново.../
Интуитивна съм дотолкова, доколкото от раз ми светва дали човекът насреща ми е свестен, или не. Просто добивам някакво вътрешно усещане и той/тя веднага ми става приятен/на или неприятен/на. Виж, за това рядко съм грешала... Де да ми бачкаше така и гейдарчето... :(
Последната промяна е направена от Ihina на Пет Дек 04, 2009 3:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Ihina- Брой мнения: 663
Местожителство: София
Аз моя гейдар одавна го бях бракувала, докато не се запознах с дъщерята на шефката. :lol: То момичето е малко де, на 15 някъде, ама още като се запознах със нея бях абсолютно 100% сигурна, че е лес или би. Сещате се че няма как да я попитам, а и се засичам с нея от дъжд на вятър, и няма как да имам кой-знае колко няблюдения, обяче идва веднъж тя и ми вика-" може ли да ползвам твоя компютър, че мама има много работа, а вкъщи нямам нет, че съм наказана. :lol: "Та искало момичето да си свали някакви снимки и една песничка. Как да му откаже човек.
Остявих я там да си свакля каквото си иска, да си го прехвърля на флашка и каквото и душа иска да си прави. Сядам си по-късно аз на компютъра и гледам на десктопа няколко нейни снимки иииии песничката от The L Word. :lol: Не, че е кой знае колко определящо де, ама ще и хвърлям по едно оче, че ми стана интересно.
Та май това е единствения път, когато е проработил. :cry:
Остявих я там да си свакля каквото си иска, да си го прехвърля на флашка и каквото и душа иска да си прави. Сядам си по-късно аз на компютъра и гледам на десктопа няколко нейни снимки иииии песничката от The L Word. :lol: Не, че е кой знае колко определящо де, ама ще и хвърлям по едно оче, че ми стана интересно. Та май това е единствения път, когато е проработил. :cry:

jessy- Брой мнения: 395
Хаха... Моят гейдар е сляп, глух и общо взето никакъв го няма, но за сметка на това този на най- добрата ми приятелка работи с пълна пара и няма грешка. Така че съм спасена :lol:

Divz- Брой мнения: 1217
Като се замисля... Моят гейдар е доста точен. Интересното е, че работи и с бисексуални, освен с лесбийки :lol:
Абе моя разбрицан, обаче вчера като трамбовах из Софето да си свърша разни работи и на кръстовището на Руската църква, както чаках да светне зелено, на отсрещната страна стоеше една жена, от която така ми се раззвъня спайди сенса /за несведущите - шестото чувство за опасност на Спайдърмен/, че направо аритмия за малко да получа... Просто като се разминавахме бях 100% сигурна, че е лесбийка... Естествено, това не значи, че спайди сенса ми е сработил... Може просто да е дефектирал и да дава погрешни сигнали :lol:

Нямам такива екстри аз :lol: А и не мисля, че ми е нужен гей радар, не съм тръгнала на лов за лесбийки :idea: А и ми е по-интересно да не знам нищо за една жена, докато то не стане ясно от само себе си :lol: Вид мазохизъм!
Гост- Гост
Мислех, че работи, но.......уви, излъгала съм се ..... помощ 

freedom- Брой мнения: 142
Мммм... както обичам да казвам изключенията потвърждават правилото!?! 

хаха моя май е точно такъв
някакси ги усещам кой на къде се "клатушка" 
иначе на тоя http://www.okcupid.com/gaydar се провалих
май ми е поповреден визивъзприемателния сензор
да знаете някаде да има сервиз за гейдари? 
От този сайт излезе, че на 75% работи както трябва...много съм доволна от себе си...да зема да се почерпя за добре поддържания гейдар... 

stifito1- Брой мнения: 495
Местожителство: Gorna Orqhovica
"You personally got 13 of the 20 people correct and were better at recognizing guys than girls."
Да, защо да не разпознавам мъжете по-добре?
Да, защо да не разпознавам мъжете по-добре?

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Мойто резултат е 55% и ми пишеше, че момичетата по-добре съм ги познавала...
Хахаааа... Направих го наново и този път резултатът е подобрен:
You personally got 15 of the 20 people correct and were better at recognizing girls than guys. Overall, you guessed better than 75% of all test takers.
И пак момичетата по-добре... Ама нанайси... Вече имам чувството, че всяка втора дама, която загледам и започва да ми гъделичка спайди сенса /шестото чувство за "опасност" на Спайдърмен
/
Хахаааа... Направих го наново и този път резултатът е подобрен:
You personally got 15 of the 20 people correct and were better at recognizing girls than guys. Overall, you guessed better than 75% of all test takers.
И пак момичетата по-добре... Ама нанайси... Вече имам чувството, че всяка втора дама, която загледам и започва да ми гъделичка спайди сенса /шестото чувство за "опасност" на Спайдърмен
/
Аз пък, както май съм ти споменавала, разпознавам жени, които не ме интересуват, но когато някоя ми ангажира вниманието, по отношение на нея гей-дара ми блокира. Иначе като си вървя по улиците и нещо присветва от време на време, но когато ми трябва да присветне, нещо дава заето

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Само 45%
Май ще трябва да оставям другите да разпознават мен, а не обратното
Май ще трябва да оставям другите да разпознават мен, а не обратното

Страница 2 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9